Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Grounded Beauty Set
Grounded Beauty Aardingsset: minitopper met kussensloop
Reviews | Review toevoegen

Grounded Beauty Aardingsset: minitopper en kussensloop met twee aansluitkabels en een aardingsstekker om te Aarden tijdens de slaap.

Standaard levertijd

Verzending binnen 2 werkdagen

€ 248,00
€ 229,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Twee nieuwe producten uit de schoonheidslijn van Earthing in een set: Grounded Beauty Aardingsminitopper met kussensloop

De Grounded Beauty Aardingsset is een ideale combinatie van de twee producten die door Earthing zijn ontwikkeld niet alleen vanwege de vele gezondheidsvoordelen maar ook voor de schoonheidslijn. Zolang de voorraad strekt, wordt hierbij gratis het engelstalige boek "Earthing, the most important health discovery ever" geleverd.

Zowel de Grounded Beauty Aardingsminitopper als het Grounded Beauty kussensloop bestaat aan de bovenzijde uit een stof van 50% puur zilverdraad en 50% polyester, waardoor beide producten geschikt zijn om onder een normaal hoeslaken of kussensloop te gebruiken. Het voordeel is dat je deze daarom minder hoeft te wassen wat de levensduur ten goede komt.

Slapen op de Grounded Beauty Aardingsminitopper en kussensloop vermindert onmiddellijk de stress in het lichaam, verbetert direct de bloedsomloop, vermindert ontstekingen en zorgt voor een betere slaap. Dit levert een grote positieve bijdrage aan een gezond en stralend uiterlijk!

De Grounded Beauty Aardingsset wordt geleverd met twee aansluitkabels en een EU aardingsstekker.
Indien u de set wilt aansluiten op een grondpin, dan dient u deze samen met een splitter (nodig om 2 producten op een grondpin aan te sluiten) hieronder te bestellen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Relevante producten

Aardingsgrondpin 30cm me...

€ 24,90

Bestellen

Splitter

€ 5,90

Bestellen

 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014, 2015 en 2016 zijn weer duizenden bomen

geplant via trees for all