Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Aardingskussensloop enkelzijdig zilver met alleen een aansluitkabel 5 4
Aardingskussensloop enkelzijdig zilver met alleen een aansluitkabel
Aardingskussensloop enkelzijdig zilver met alleen een aansluitkabel
Reviews | Review toevoegen

Grounded Beauty Aardingskussensloop (80 x 50 cm) met alleen een aansluitkabel om te Aarden tijdens de slaap. Voor een mooiere gezichtshuid, vollere haardos en voor kaak-, nek- en schouderklachten.

Standaard levertijd

Verzending binnen 2 werkdagen

€ 119,00
€ 109,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Het Grounded Beauty Aardingskussensloop is ontwikkeld niet alleen voor de vele gezondheidsvoordelen maar ook voor de schoonheidslijn.
Het kussensloop (80cm x 50cm) is gemaakt van 50% verzilverd nylon draad met 50% polyester. Je ligt helemaal op zilver. Bij het kusssensloop met aan één kant zilver is de niet-geleidende (zwarte) kant gemaakt van katoen. Het kussensloop is super zacht en voelt zeer prettig aan. Door de grote hoeveelheid zilver in het kussensloop is niet alleen de geleiding beter en de levensduur langer maar is ook het antibacteriële effect van het zilver veel groter. En omdat het zo sterk geleidend is, kan het kussensloop ook onder het gewone kussensloop gebruikt worden. Het gewone kussensloop gaat namelijk bij de geringste hoeveelheid vocht geleiden, dus als u met uw hoofd op uw eigen kussensloop ligt, dan zult u binnen zeer korte tijd geaard zijn.
Leg het aardingskussensloop dus onder uw eigen kussensloop. Dit is belangrijk, want dit verlengt de levensduur aanzienlijk.

Slapen op het Grounded Beauty Aardingskussensloop vermindert onmiddellijk de stress in het lichaam, verbetert direct de bloedsomloop, vermindert ontstekingen en zorgt voor een betere slaap. Dit levert een grote positieve bijdrage aan een gezond en stralend uiterlijk!

Een Grounded Beauty Aardingskussensloop kan extra ondersteuning bieden bij kaak-, nek-, en schouderklachten. Het kan gebruikt worden in combinatie met een Aardings(hoes)laken, maar dit is niet per se noodzakelijk. 

Het kussensloop wordt geleverd met alleen een aansluitkabel die kan worden aangesloten op een al aanwezige EU aardingsstekker of aardingsgrondpin. De reeds aanwezige aardingsstekker van bijvoorbeeld het aardingslaken heeft de mogelijkheid voor een tweede aansluiting, in dit geval voor het kussensloop. Als u het kussensloop wilt aansluiten op een al aanwezige grondpin, dan dient u een splitter erbij te bestellen (zie hieronder).
Heeft u nog geen verdere aansluitingen, dan kunt u die hierboven bij "Uw verdere aansluiting" bestellen.

Bij gebruik onder het gewone kussensloop dient het kussensloop ten minste één maal per vier weken in de wasmachine gewassen te worden. Wilt u tijdelijk rechtstreeks op het kussensloop liggen, dan dient het minimaal één of twee maal per week gewassen te worden. Drogen het liefst aan de lijn, of op lage temperatuur (max. 65 graden) in de droger. Voor uitgebreide wasvoorschriften zie FAQ bij "producten".

Belangrijk
Gebruik dit aardingskussensloop niet indien er kort van tevoren crème is aangebracht op het gezicht, de nek of de schouders, omdat dit het zilver kan aantasten.

Zilver heeft de neiging om donker te kleuren door oxidatie als gevolg van oliën en vetten van je huid, haar, crèmes, shampoo etc. Omdat het hele oppervlak van het kussensloop van zilver is, kan dit een duidelijke donkere verkleuring geven. Regelmatig wassen met andere lakens of handdoeken zal het zilver weer wat glans geven, maar de verkleuring niet helemaal weg nemen. Dit zal dus altijd gebeuren.

 

Review toevoegen

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. Wij controleren alle reviews voordat ze geplaatst worden, daarna zal het terug te vinden zijn bij het product. 

Via de review kunnen wij geen contact met u opnemen. Als u vragen of opmerkingen heeft dan helpen we u graag, stuur dan een e-mail naar info@earthingnederland.nl

Rennie -

Ik gebruik het kussen enkele weken ,en slaap goed.

Rennie

loes van ommen -

Het is nog te vroeg om en oordeel te geven nekklachten worden nu pijnlijker (wijt dit aan waasende maan, bij afnemende maa minder last . jullie horen nog van mij, groet Loes

Elly de Jong-van Zuijlen -

Ik gebruik het aardingskussensloop nu ongeveer 10 dagen.
Ik slaap af en toe beter en wat oude klachten spelen weer op.
Het is denk ik nog te vroeg om een goed oordeel te geven.
Maar ik geloof erin.

Loes Glavimans -

Ik gebruik dit kussen nu een paar weken en merkte al vrij snel een positief verschil in de spanning in mijn nek en schouders. Ik gebruik ook nog de yogamat voor meerdere doeleinden en het lijkt alsof ik minder slaap nodig heb èn energieker wakker wordt. Bijzondere producten en goede service.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014, 2015 en 2016 zijn weer duizenden bomen

geplant via trees for all


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy