Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Aardingsminitopper
3 Reviews | Review toevoegen

De minitopper is op dit moment niet leverbaar en wij hebben geen indicatie of en wanneer we ze weer kunnen aanbieden. Een goed alternatief is de nieuwe Stoeltopper! 

Verwachte levertijd

niet meer leverbaar

€ 113,00
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Grounded Beauty Aardingsminitopper (92 x 48 cm) om te Aarden tijdens de slaap.
Kies hieronder uw eventuele aansluitingen
De minitopper is op dit moment niet leverbaar en wij hebben geen indicatie of en wanneer we ze weer kunnen aanbieden. Een goed alternatief is de nieuwe Stoeltopper
​​​​​​​
De Grounded Beauty Aardingsminitopper is ontwikkeld niet alleen voor de vele gezondheidsvoordelen maar ook voor de schoonheidslijn.
De Grounded Beauty Aardingsminitopper is een gewatteerde zachte mat van 48 cm x 92 cm, die aan de bovenzijde bestaat uit een stof van 50% puur zilverdraad en 50% polyester. De onderzijde is wit katoen. De aardingsminitopper is door het hoge percentage zilver geschikt om onder een normaal hoeslaken te gebruiken, het beste onder je schouders en/of je heupen. Het voordeel is dat je deze minder hoeft te wassen wat de levensduur ten goede komt en dat je je eigen onderlakens kunt blijven gebruiken.
Vanwege het formaat is de Aardingsminitopper ook ideaal om mee te nemen op reis.

Slapen op de Grounded Beauty Aardingsminitopper vermindert onmiddellijk de stress in het lichaam, verbetert direct de bloedsomloop, vermindert ontstekingen en zorgt voor een betere slaap. Dit levert een grote positieve bijdrage aan een gezond en stralend uiterlijk!

De Grounded Beauty Aardingsminitopper kan geleverd worden zonder aansluitingen.
Dit is de goede variant als u alle aansluitingen heeft.
Anders dient u hierboven bij "Uw aansluiting" te kiezen welke aansluiting uw wenst.

Als je de keus hebt tussen het gebruik van een grondpin en een aardingsstekker, dan adviseren wij voor de aardingsminitopper het gebruik van een grondpin, met name voor mensen die (hoog)gevoelig zijn.

Heeft u al een grondpin (die al in gebruik is voor bijvoorbeeld een kussensloop), dan dient u een splitter te bestellen (zie hieronder) om uw aardingsminitopper ook op de grondpin aan te sluiten

Als u de aardingsminitopper wilt aansluiten op een al aanwezige aardingsstekker, dan dient u ook nog aansluitkabel te bestellen, als u die nog niet heeft!

De aardingsminitopper dient ten minste een maal per maand in de wasmachine gewassen worden op minimaal 40 graden. Drogen het liefst aan de lijn, of op lage temperatuur (max. 65 graden) in de droger. Voor uitgebreide wasvoorschriften zie FAQ bij "producten".

Zilver heeft de neiging om donker te kleuren door oxidatie als gevolg van transpiratievocht en van oliën en vetten van je huid. Omdat het hele oppervlak van zilver is, kan dit een duidelijke donkere verkleuring geven.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Daan - 15-07-2018 15:39

I use this product for several months now, I love it and I'm still using it as much as possible at home! :-) It's hard to measure if it really helps my chronic inflammation but I definitely feel good and calm by using it. It's very easy to move so I use it under my bed sheet, when I'm laying on the couch, on my yoga mat, when I'm working on my laptop, etc...

Donna - 30-03-2018 09:52

'k Heb de minitopper nog maar kort, daarom voorlopig 4 sterren. Hij geeft een behaaglijk gevoel, je houdt je warmte beter vast. Verder heel erg ontspannend. Ik denk de hogere concentratie zilver wel te merken.

Yennie Lam - 14-11-2016 10:16

Gister gekocht op de therapeutenbeurs en in de avond gelijk onder mijn hoeslaken gestopt. Wat ik heel fijn vind is dat het een formaat :) het kan ook in een box/ledikant van een kindje.

 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014, 2015 en 2016 zijn weer duizenden bomen

geplant via trees for all


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy