Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Therapeuten aardingsmat 60x150cm
Therapeuten aardingsmat met aansluitdraad en aardingsstekker
2 Reviews | Review toevoegen

Therapeuten aardingsmat (60x150cm) met aansluitdraad om uw cliënt en/of uzelf te aarden tijdens een behandeling

Standaard levertijd

Verzending binnen 2 werkdagen

€ 109,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Haal meer dan 95% van de spanning van uw lichaam en/of het lichaam van uw cliënt tijdens een behandeling met behulp van een Therapeuten Aardingsmat!

De therapeutenmat is gemaakt van 100% milieuvriendelijke en recyclebare TPE, is van een hoogwaardige kwaliteit en is zeer geschikt om uw cliënt en/of uzelf te aarden terwijl u werkt.

Sluit de mat aan door de meegeleverde EU aardingsstekker in een geaard stopcontact te steken en het aansluitsnoer in de aardingsstekker te steken. Het aansluitsnoer kan ook op een grondpin aangesloten worden, de grondpin plaatst u buiten in de grond.

Let op: deze grondpin of aardingsstekker moet u hierboven erbij bestellen, bij "verdere aansluiting", als u die nog niet heeft.

Leg de mat op de vloer om met blote voeten of met sokken aan er op te staan tijdens een behandeling om zelf te aarden en via u de client te aarden. Of leg de mat op een behandeltafel met een dun laken erop om uw cliënt te aarden tijdens de behandeling.

In huis en op je praktijk werken we continu in een elektromagnetisch veld.
Door deze straling worden we elektrisch geladen, vermoeid en krijgen vele mensen last van hoofdpijn, concentratieproblemen enz.

Door een op de aarde aangesloten Therapeuten aardingsmat op je behandeltafel te leggen met een dun laken erover, wordt je cliënt geaard doordat hij/zij enigszins gaat transpireren en het laken door het transpiratievocht gaat geleiden. De cliënt wordt hierdoor geaard en daardoor direct elektrisch ontladen en door deze verbondenheid met de aarde wordt hij/zij beschermd tegen de elektromagnetische straling en gaat het cortisol- en stressniveau naar beneden. Bij massagetherapeuten wordt de therapeut ook continu geaard door het continue contact met de cliënt. De therapeut kan er ook voor kiezen om de mat bij de behandeltafel op de vloer te leggen en er met blote voeten of op sokken contact mee te maken terwijl je werkt. Therapeuten die geaard werken, melden dat zij minder vermoeid worden en beter kunnen werken. Ook melden enkele therapeuten dat zij meer behandelingen op een dag kunnen doen.

Daarnaast bevordert het verbonden zijn met de aarde de rechter hersenhelft, ons creatieve brein, en brengt de linker hersenhelft, ons analytische brein, meer tot rust. 

Overigens is de Therapeuten aardingsmat minder geschikt om in bed te gebruiken, omdat het rubber afsluitend werkt en je daardoor meer gaat transpireren. Ook ligt het niet lekker in bed op een grote rubberen mat.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Marian - 11-08-2019 09:30

Gebruiken hem voor mediteren super

Frank Eising - 13-07-2019 11:29

-ideaal om dwars op bed te leggen.
-geleid veel beter dan een (onder) laken.
-word veel minder snel vies en
-er is geen of veel minder zweet nodig om het te laten geleiden.
-ligt prettig (want mat is niet te dun en niet te dik)

de mat geleid al uitstekend als je er op staat (getest met multimeter). Met de blote rug erop is het best, op de zij werkt het ook.

 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014, 2015 en 2016 zijn weer duizenden bomen

geplant via trees for all


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy