Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Aardingsgrondpin 30cm met 12m snoer 5 6
Aardingsgrondpin 30cm met 12m snoer
Aardingsgrondpin 30cm met 12m snoer
Reviews | Review toevoegen

Aardingsgrondpin 30cm met 12 meter snoer om Earthing producten rechtstreeks te verbinden met de aarde buiten

Standaard levertijd

Verzending binnen 2 werkdagen

€ 24,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De aardingsgrondpin is 30 cm lang en dient buiten helemaal in de grond gestoken te worden.
Er zit een 12 meter lang snoer aan om naar binnen te leiden, die dan weer wordt aangesloten op het snoer van bijvoorbeeld een aardingslaken of de universele mat.

Deze grondpin wordt gebruikt als er geen geaard stopcontact aanwezig is of als men liever rechtstreeks contact maakt met de aarde in plaats van via het geaarde stopcontact. Met name bij het gebruik van een aardings(hoes)laken om geaard te slapen adviseren wij de grondpin indien mogelijk.

De grondpin heeft één aansluitpunt. Heeft u 2 aansluitpunten nodig, om bijvoorbeeld een kussensloop of een producttester aan te kunnen sluiten op de grondpin, dan heeft u ook een splitter nodig.

Het snoer is maar ongeveer 2 mm dik, zodat hij meestal door een raam naar buiten kan, ook al is het raam gesloten (vaak is er een tochtstrip die wel meegeeft). Eventueel kan men een klein gleufje aanbrengen in het kozijn.
Als dit alles niet mogelijk is en men toch graag de grondpin wil gebruiken, kan er een klein gaatje in het kozijn geboord worden, het snoer doorknippen en door het gaatje leiden en dan in huis weer goed aan elkaar maken, zodat het snoer weer goed geleidt.

Review toevoegen

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. Wij controleren alle reviews voordat ze geplaatst worden, daarna zal het terug te vinden zijn bij het product. 

Via de review kunnen wij geen contact met u opnemen. Als u vragen of opmerkingen heeft dan helpen we u graag, stuur dan een e-mail naar info@earthingnederland.nl

Joke -

Prima pin .
Mijn man heeft een gaatje in het kozijn gemaakt en daar de draad doorheen gedaan.
Hij heeft de draad doorgeknipt om door het gat te kunnen.
Daarna de draad weer verbonden.


Misschien een tip om een systeem te bedenken zodat dit niet meer hoeft?
Verder tevreden.

maria -

werkt perfect! ik had eerder een aardingslaken en kussensloop via een geaard stopcontact aangesloten, maar daar bleef ik me niet lekker bij voelen.
na een jaar toch maar een aardingsgrondpin aangeschaft en nu heb ik geen koude tenen meer en ik voel ik me veel beter al na 1 nacht slapen!

Sanders -

Grond pen is vlot te plaatsen.

Sanders -

Goed en eenvoudig te plaatsen.

Rebecca -

Aangeraden wordt de pin zo ver mogelijk in de aarde te steken, maar dan krijg ik hem er zonder gereedschap absoluut niet meer uit. Ik steek hem nu tot iets over de helft in de grond. Ik voel de werking van de mat sterker met de grondpin dan met de aardestekker, dus de werking van de grondpin is zeker prima.

hanny -

de aardpin met verlengsnoer prima en snel ontavangen
vragen worden goed beantwoord
ik ben erg tevreden en voel beslist resultaat in de vorm van beter slapen en minder wakker worden om te plassen
de pin zit voor het huis in de grond en het snoer loopt langs de gevel naar boven. het raam kan nu niet helemaal dicht dus er moet ook nog iets van een gleufje komen.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014, 2015 en 2016 zijn weer duizenden bomen

geplant via trees for all


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy