Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Aardingswikkelband 125x20 cm. met krulsnoer (6 m.)
Reviews | Review toevoegen

Aardingswikkelband 125x20 cm. met krulsnoer (6 m.) om direct op een pijnlijke plek te aarden. Ideaal voor om je middel of over je schouders.

Standaard levertijd

Verzending binnen 2 werkdagen

€ 46,50
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De aardingswikkelband bevat 50% zilverdraad en kan om je middel of over je schouders gedragen worden. Ook kan het om je pols, knee of enkel gewikkeld worden. Hiervoor is de smallere aardingswikkelband (110x10 cm) wellicht nog meer geschikt.
De aardingswikkelband wordt standaard geleverd met een bijpassend krulsnoer van 6 meter. Als deze aansluitkabel is aangesloten op een geaard stopcontact of grondpin, wordt zo je lichaam geaard, daar waar de aarde het meest nodig is, bijvoorbeeld bij plaatselijke pijn. De banden dienen rechtstreeks contact te maken met de blote huid.
De aardingswikkelband wordt standaard zonder de EU aardingsstekker geleverd, dus u kunt deze alleen gebruiken als u al een aardingsstekker of grondpin heeft.
Anders dient u hierboven bij "uw verdere aansluiting" een aardingsstekker of grondpin erbij te bestellen.

De aardingswikkelband is gemaakt van maar liefst 50% zilverdraad en 50% pure Tencel. De zilverdraad bestaat uit een nylondraad bedekt met 99,99% puur zilver,  is van hoge kwaliteit en wordt in Frankrijk geproduceerd.
Tencel (of Lyocell) is een volledig natuurlijke grondstof, en wordt in Oostenrijk gemaakt uit eucalyptushout uit duurzaam beheerde bossen. 

 

Review toevoegen

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. Wij controleren alle reviews voordat ze geplaatst worden, daarna zal het terug te vinden zijn bij het product. 

Via de review kunnen wij geen contact met u opnemen. Als u vragen of opmerkingen heeft dan helpen we u graag, stuur dan een e-mail naar info@earthingnederland.nl

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014, 2015 en 2016 zijn weer duizenden bomen

geplant via trees for all


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy