Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Aardingsbovenlaken, Earthing Flat Sheet
Aardingsbovenlaken met alleen een aansluitkabel
Reviews | Review toevoegen

Aardingsbovenlaken (215 x 260 cm) met alleen een aansluitkabel om te Aarden tijdens de slaap. Kies hieronder uw verdere aansluiting

€ 229,00
€ 199,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Het aardingsbovenlaken is net als het aardingslaken een laken, dat met een aansluitkabel wordt verbonden met de aarde, om zo je lichaam te aarden tijdens je slaap. Dit is een ideale tijd om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen. Zo kun je op een natuurlijke manier klachten verminderen en het zelfhelend vermogen verbeteren.

Het aardingsbovenlaken (215 x 260cm) is van een natuurlijke kleur katoen met een hele fijne zilver draad ingeweven in de stof. Het aardingsbovenlaken heeft geen aparte rand, zodat het katoen met de zilverdraad doorloopt tot aan de randen. De zilverdraad is in totaal 1146 meter lang. Zilver is een uitstekende geleider, flexibel en sterk en als metaal zeer geschikt voor het gebruik in de Aardingsbovenlakens. Zilver heeft daarnaast ook anti bacteriële eigenschappen.
Het aardingsbovenlaken gebruik je als bovenlaken en is bedoeld als aanvulling op  een aardingslaken of aardingshoeslaken. Daardoor word je helemaal omhuld door de aarde, net als bij de Recovery Bag, de aardingsslaapzak.

Omdat het laken OP het lichaam ligt, en niet andersom, is de druk van de zilverdraden op het lichaam veel lager dan de druk van het lichaam op zilverdraden bij gebruik van een Aardingslaken of Aardingshoeslaken. Daardoor zal de aardende werking lager zijn, maar toch duidelijk voelbaar. Gebruikers omschrijven de ervaring als 'heerijk cocoonen' en 'comfortabel veilig gevoel gevend'.  Door het formaat is het mogelijk om het Aardingsbovenlaken aan de voetenzijde van het matras onder te  stoppen. 

Aardingsbovenlaken als alternatief voor de Recovery Bag
Omdat de Recovery Bag uitverkocht is, kun je ook een Aardingsbovenlaken gebruiken als een Recovery Bag. U kunt op het Aardingsbovenlaken gaan liggen en de andere helft over u heen slaan, dan bereikt u hetzelfde effect als bij de Recovery Bag. Het is groter dan de Recovery Bag, maar heeft alleen geen rits.

Aansluiten op de aarde
Het aardingsbovenlaken sluit je met behulp van een speciale aansluitkabel aan via een speciaal ontworpen aardingsstekker op de randaarde van een geaard stopcontact (dus niet op de stroom) of op een speciale pin, die je in de grond steekt.
Het aardingsbovenlaken wordt standaard met deze speciale aansluitkabel geleverd.
Heeft u nog geen grondpin of aardingsstekker, dan dient u die hierboven bij "Uw verdere aansluiting" te bestellen.
(Deze aardingsstekker is een speciaal ontworpen kunststof stekker met twee metalen aardestripjes, die in een geaard stopcontact alleen contact maakt met de aarde en niet met de stroom. Deze speciale aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een tweede aansluiting.)

Als je de keus hebt tussen het gebruik van een grondpin en een aardingsstekker, dan adviseren wij voor het aardingsbovenlaken het gebruik van een grondpin, met name voor mensen die (hoog)gevoelig zijn.

Als u het bovenlaken wilt aansluiten op een al aanwezige grondpin, dan dient u een splitter erbij te bestellen (zie aardingsonderdelen).

Wassen
Het laken kan in de wasmachine op 40 graden gewassen worden. Drogen het liefst aan de lijn, of op lage temperatuur (max. 65 graden) in de droger.
Voor uitgebreide wasvoorschriften klik op tabblad FAQ en kijk bij Producten.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
​​
 

        INFORMATIE

 
   

 
 
 
 

         POLICY

 
   
152cd7ed0675b55188df150b51885966.png
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014 en 2015 zijn weer vele bomen

geplant via trees for all