Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Universele aardingsmat met hoes en EU aansluitset 5 5
Universele aardingsmat met hoes en EU aansluitset
Reviews | Review toevoegen

De universele aardingsmat (25x68cm) is ideaal om geaard te werken bij je computer of te aarden terwijl je tv kijkt of ontspant. Haalt veelal meer dan 95% van de spanning van je lichaam.

Standaard levertijd

Verzending binnen 2 werkdagen

€ 64,90
€ 59,80
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Universele aardingsmat met hoes en EU aansluitset is een complete set, een mat met een hoes, een aansluitsnoer en een EU aardingsstekker.

Haal meer dan 95% van de spanning van je lichaam tijdens het werken met de computer of het kijken naar de tv met behulp van een universele Aardingsmat!

De universele Aardingsmat, Earthing Universal Mat is gemaakt van geleidend polyurethaan en aardt je terwijl je werkt. De mat wordt geleverd met een aansluitsnoer (4,5 m.), die op een speciale EU aardingsstekker (wordt ook mee geleverd) wordt aangesloten. Deze EU aardingsstekker maakt in een geaard stopcontact alleen contact met de aarde (en dus absoluut niet met de stroom!). Deze speciale aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een tweede aansluiting. 
Kiest u liever voor een aansluiting via de grondpin, dan kunt u die hieronder erbij bestellen.

De universele Aardingsmat (25x68cm) met hoes kent een brede functionaliteit en is ideaal om geaard te werken, tv te kijken enz.(zonder hoes) of om op de bank of in bed te gebruiken met hoes. De Aardingsmat met hoes wordt geleverd inclusief een aansluitsnoer van 4,5 meter en een EU aardingsstekker.

Zonder hoes leg je hem op de vloer om je blote voeten erop te plaatsen of op een bureau, onder je toetsenbord, voor je hand, pols of onderarm, om te aarden terwijl je werkt. Als je de aardingsmat onder je toetsenbord legt, dan steekt hij voldoende uit om dat uitstekende gedeelte te gebruiken als muismat.

In huis en op kantoor werken we continu in een elektromagnetisch veld.
Door deze straling worden we elektrisch geladen, vermoeid en krijgen vele mensen last van hoofdpijn, concentratieproblemen enz.

In 2007 vermeldden een groep onderzoekers van het Imperial College in Londen en van het Instituut voor Gezondheidswetenschappen van de universiteit van Washington in een rapport dat metingen in een kantooromgeving aantoonden dat de elektrische energie waaraan mensen langere tijd zijn blootgesteld, het risico op infecties, stress en degeneratieve ziekten verhogen en de opname van zuurstof en de activiteit verminderen.

Door een op de aarde aangesloten universele Aardingsmat onder je toetsenbord en muis te leggen en met je polsen of onderarmen contact met deze mat te maken, word je direct elektrisch ontladen en beschermt deze verbondenheid met de aarde je tegen de elektromagnetische straling. Dit gebeurt natuurlijk ook als je er met je voeten (sokken mogen aanblijven) contact mee maakt terwijl je werkt.

Mensen die geaard aan de computer werken, melden dat zij minder last hebben van hoofdpijn en concentratieproblemen, minder vermoeid worden en beter kunnen werken. Ook enkele schrijfsters, die voorheen altijd maar enkele uren konden schrijven, melden dat zij nu veel langer hun werk achter de computer kunnen doen.

Daarnaast bevordert het verbonden zijn met de aarde de rechter hersenhelft, ons creatieve brein, en brengt de linker hersenhelft, ons analytische brein, meer tot rust. 

De universele aardingsmat is ook ideaal om te gebruiken als je tv kijkt of gewoon ontspant. Met name als je 's avonds tv kijkt, is het belangrijk dat je niet vlak voor het slapen gaan nog even flink wordt opgeladen door alle elektromagnetische straling. Dit werkt namelijk stress verhogend en bevordert de nachtrust niet. Als je echter contact maakt met de Aardingsmat, bijvoorbeeld met je voeten, dan gaat je stress niveau naar beneden en word je niet opgeladen door alle elektromagnetische straling. Dit bevordert niet alleen de gezondheid maar ook ga je dan met minder stress in je lichaam naar bed.

Je kunt de aardingsmat in de geleidende stoffen hoes schuiven voor meer comfort om bijvoorbeeld op de bank te leggen of in bed te gebruiken om te aarden. Je blote huid dient op de lichte kant van de hoes te liggen. De hoes mag gewassen worden in de wasmachine, op 40 graden. Drogen het liefst aan de lijn, of op lage temperatuur (max. 65 graden) in de droger. Voor uitgebreide wasvoorschriften klik op tabblad FAQ en kijk bij Producten.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

B de Vos -

Ik ging er vanuit dat het allemaal hokes spokes zou zijn, maar ik moet erkennen dat het mij toch wel helpt, o.a met mijn ontstoken pezen in de hielplaat genees ik sneller dan men verwacht had. ik denk er serieus over na om ook een onderlaken te bestellen. Maar ik heb ook wel een stevig kritiek punt nl. als je een verlengsnoer nodig hebt dien je voor elk aangekocht product een ander verlengsnoer aan te schaffen. Dat heeft uiteraard te maken met het verdienmodel, maar is toch wel jammer.

E.A.M. -

Het is fijn werken achter de computer met deze aardingsmat. Het verminderd de spanning in mijn schouder en rug. Ik wil hem ook gaan uitproberen bij het mediteren.

Pietersen -

Ik vind dit een geweldig produkt. Ik gebruik de aardingsmat met hoes in bed om lekker te slapen. Het helpt heel erg goed. Ik merk ook meteen dat ik me kan ontspannen en kalm word. Het mooie is dat het eczeem op mijn handen sinds het aarden ook verdwenen is en mijn huid in het geheel er beter uitziet. Het valt anderen ook op, dat ik er fitter en gezonder uitzie sinds het aarden. Ik kan het iedereen aanraden!

Jopie Martens -

Ik gebruik de aardingsmat ongeveer een half jaar. Ik vind het prettig als ik er met mijn voeten op kan zitten achter mijn computer. Ik ervaar dat ik langer achter de computer kan zitten zonder moe of chaotisch te worden. Ik gebruik de mat ook in bed, maar heb geen verandering gemerkt in mijn slaapgedrag. Ik had gehoopt dat ik minder vaak wakker zou worden 'snachts maar dat is niet zo. Ik ben benieuwd naar de ervaringen van anderen met de aardingsmat

Sandra Haarhuis -

Ik heb al jaren last van het niet goed kunnen doorslapen, maar de laatste maanden werd deze klachten steeds erger, ondanks dat ik gezond eet en leef. Na het lezen van een artikel over Earthing heb ik de stoute schoenen aangetrokken en deze mat inclusief hoes besteld.......de eerste dag na gebruik kon ik al weer doorslapen en dit is na een week nog steeds het geval. Geweldig!!! Heb weer meer rust in mijn hoofd en ben veel energieker.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014, 2015 en 2016 zijn weer duizenden bomen

geplant via trees for all


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy