Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Licht beschadigde aardingsmat met mathoes en EU aansluitset. Met maar liefst €15 korting!
7 Reviews | Review toevoegen

AANBIEDING: Deze universele aardingsmat (25x68cm) is licht beschadigd door opslag. Dit betreft alleen visuele schade, het product functioneert optimaal. Met hoes voor in bed.

Standaard levertijd

Verzending binnen 2 werkdagen

€ 69,90
€ 54,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze universele aardingsmat (25x68cm) is licht beschadigd door opslag. Dit betreft alleen visuele schade, het product functioneert optimaal. De minimale beschadiging is zelfs niet meer zichtbaar als u de mathoes die bij deze set zit er over heen gebruikt. De EU aansluitset bestaat uit een aansluitsnoer en een aardingsstekker. 

Haal meer dan 95% van de spanning van je lichaam tijdens het werken met de computer of het kijken naar de tv met behulp van een universele Aardingsmat!

Door te werken achter de computer met een aardingsmat heb je minder stress, kun je langer geconcentreerd werken en ben je aan het einde van de dag minder moe. En als je 's avonds tv kijkt terwijl je in contact bent met een aardingsmat, blijft je stress niveau lager, waardoor je later in bed gemakkelijker in slaap valt.

De universele Aardingsmat, Earthing Universal Mat is gemaakt van geleidend zwart polyurethaan en aardt je terwijl je werkt. De aardingsmat is heeft een klein structuurtje (leather look) en kan heel gemakkelijk schoon gemaakt worden met een vochtige doek.

De universele Aardingsmat (25x68cm) is ideaal om geaard te werken, tv te kijken enz.
Leg hem op de vloer om je blote voeten (eventueel met dunne sokken aan) erop te plaatsen of op een bureau, onder je toetsenbord, voor je hand, pols of onderarm, om te aarden terwijl je werkt. De kant waar de kabel wordt aangesloten moet boven. Als je de aardingsmat onder je toetsenbord legt, dan steekt hij voldoende uit om dat uitstekende gedeelte te gebruiken als muismat.

In huis en op kantoor werken we continu in een elektromagnetisch veld.
Door deze straling worden we elektrisch geladen, vermoeid en krijgen vele mensen last van hoofdpijn, concentratieproblemen enz.

In 2007 vermeldden een groep onderzoekers van het Imperial College in Londen en van het Instituut voor Gezondheidswetenschappen van de universiteit van Washington in een rapport dat metingen in een kantooromgeving aantoonden dat de elektrische energie waaraan mensen langere tijd zijn blootgesteld, het risico op infecties, stress en degeneratieve ziekten verhogen en de opname van zuurstof en de activiteit verminderen.

Door een op de aarde aangesloten universele Aardingsmat onder je toetsenbord en muis te leggen en met je polsen of onderarmen contact met deze mat te maken, word je direct elektrisch ontladen en beschermt deze verbondenheid met de aarde je tegen de elektromagnetische straling. Dit gebeurt natuurlijk ook als je er met blote voeten (eventueel met dunne sokken aan) contact mee maakt terwijl je werkt.

Mensen die geaard aan de computer werken, melden dat zij minder last hebben van hoofdpijn en concentratieproblemen, minder vermoeid worden en beter kunnen werken. Ook enkele schrijvers en schrijfsters, die voorheen altijd maar enkele uren konden schrijven, melden dat zij nu veel langer hun werk achter de computer kunnen doen.

Daarnaast bevordert het verbonden zijn met de aarde de rechter hersenhelft, ons creatieve brein, en brengt de linker hersenhelft, ons analytische brein, meer tot rust. 

De universele aardingsmat is ook ideaal om te gebruiken als je tv kijkt of gewoon ontspant. Met name als je 's avonds tv kijkt, is het belangrijk dat je niet vlak voor het slapen gaan nog even flink wordt opgeladen door alle elektromagnetische straling. Dit werkt namelijk stress verhogend en bevordert niet de nachtrust. Als je echter contact maakt met de Aardingsmat, bijvoorbeeld met je (blote) voeten, dan gaat je stress niveau naar beneden en word je niet opgeladen door alle elektromagnetische straling. Dit bevordert niet alleen de gezondheid maar ook ga je dan met minder stress in je lichaam naar bed.

Wil je de Aardingsmat ook in bed gebruiken, dan adviseren wij  de Aardingsmat met hoes. Deze hoes is gemaakt van katoen met 5% zilverdraad.

Aansluiten op de aarde
De mat wordt met een aansluitkabel (4,5 m.) op een speciale EU aardingsstekker aangesloten, die in een geaard stopcontact alleen contact maakt met de aarde (en dus absoluut niet met de stroom!). Deze speciale aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een tweede aansluiting. 
Kies je liever voor een aansluiting via de grondpin, dan kun je die hieronder erbij bestellen.
In dat geval heb je ook een aardingsstekker nodig voor die keren dat je de aardingsmat ergens anders wilt aansluiten.
Wil je de aardingsstekker niet ontvangen (omdat je die al hebt of omdat je een grondpin erbij wilt bestellen zonder ook een aardingsstekker), dan kun je de aardingsmat met alleen een aansluitkabel hieronder bestellen.

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Joke - 10-08-2019 07:58

De mat is licht beschadigd maar ik kan geen beschadiging vinden.
Werkt perfect.

Eduard - 12-03-2019 15:19

Ik merkte al na 3 dagen dat mijn rug geen pijn meer doet, een aanrader voor iedereen!

AK - 29-12-2018 11:04

I love the mat! The feeling is difficult to describe, but it really makes a difference

Ellen - 23-10-2018 14:49

Ik ben verbijsterd door het effect. Ondanks dat ik al van meerdere kanten het advies had gekregen jullie producten te proberen, dacht ik dat ik mezelf wel kon aarden. Nu toch geprobeerd. Sinds ik deze mat heb, slaap ik de hele nacht door als een roos. Had niet durven hopen of verwachten dat het effect zo groot zou zijn. Ook mijn spierspanning is minimaal nu, rug en schouders zijn gewoon ontspannen, tenzij ik echt te lang achter mijn computer moet zitten maar dat neem ik op de koop toe.

BBK - 19-07-2018 22:03

Ik voel me direct ontspannen zodra ik hem gebruik. Kan als muismat, maar ook in bed worden gebruikt. Snelle verzending.

Hanneke - 20-06-2018 17:57

werkt perfect!

Marijke - 06-05-2018 22:17

Bedankt voor de snelle levering met een mooie prijs! Het product ken ik al, ik ben daar tevreden over.

 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Earthing Nederland laat sinds 2012 bij
iedere bestelling een boom planten via 
Trees for All 

 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy