Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Aardingsmat XL met aansluitsnoer en EU aardingsstekker 5 5
Aardingsmat XL met aansluitsnoer en EU aardingsstekker
Reviews | Review toevoegen

De Aardingsmat XL (32x99cm) met EU aansluitset is ideaal om geaard te werken bij je computer of te aarden terwijl je ontspant/tv kijkt. Haalt veelal meer dan 95% van de spanning van je lichaam

Standaard levertijd

Verzending binnen 2 werkdagen

€ 55,90
€ 49,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Aardingsmat XL met EU aansluitset is een complete set, een aardingsmat met een aansluitsnoer en een EU aardingsstekker. Deze aardingsmat is alleen bijna twee maal zo groot als de universele aardingsmat.

Haal meer dan 95% van de spanning van je lichaam tijdens het werken met de computer of het kijken naar de tv met behulp van een universele Aardingsmat!


Door te werken achter de computer met een aardingsmat heb je minder stress, kun je langer geconcentreerd werken en ben je aan het einde van de dag minder moe. En als je 's avonds tv kijkt terwijl je in contact bent met een aardingsmat, blijft je stress niveau lager, waardoor je later in bed gemakkelijker in slaap valt.

De Aardingsmat XL is gemaakt van geleidend zwart polyurethaan en aardt je terwijl je werkt. De aardingsmat is heeft een klein structuurtje (leather look) en kan heel gemakkelijk schoon gemaakt worden met een vochtige doek.

De Aardingsmat XL (32x99cm) is ideaal om geaard te werken, tv te kijken enz.
Leg hem op de vloer om je blote voeten (of met dunne sokken aan) erop te plaatsen of op een bureau, onder je toetsenbord, voor je hand, pols of onderarm, om te aarden terwijl je werkt. De kant waar de kabel wordt aangesloten moet boven. Als je de aardingsmat onder je toetsenbord legt, dan steekt hij voldoende uit om dat uitstekende gedeelte te gebruiken als muismat.

In huis en op kantoor werken we continu in een elektromagnetisch veld.
Door deze straling worden we elektrisch geladen, vermoeid en krijgen vele mensen last van hoofdpijn, concentratieproblemen enz.

In 2007 vermeldden een groep onderzoekers van het Imperial College in Londen en van het Instituut voor Gezondheidswetenschappen van de universiteit van Washington in een rapport dat metingen in een kantooromgeving aantoonden dat de elektrische energie waaraan mensen langere tijd zijn blootgesteld, het risico op infecties, stress en degeneratieve ziekten verhogen en de opname van zuurstof en de activiteit verminderen.

Door een op de aarde aangesloten Aardingsmat onder je toetsenbord en muis te leggen en met je polsen of onderarmen contact met deze mat te maken, word je direct elektrisch ontladen en beschermt deze verbondenheid met de aarde je tegen de elektromagnetische straling. Dit gebeurt natuurlijk ook als je er met blote voeten (eventueel met dunne sokken aan) contact mee maakt terwijl je werkt.

Mensen die geaard aan de computer werken, melden dat zij minder last hebben van hoofdpijn en concentratieproblemen, minder vermoeid worden en beter kunnen werken. Ook enkele schrijvers en schrijfsters, die voorheen altijd maar enkele uren konden schrijven, melden dat zij nu veel langer hun werk achter de computer kunnen doen.

Daarnaast bevordert het verbonden zijn met de aarde de rechter hersenhelft, ons creatieve brein, en brengt de linker hersenhelft, ons analytische brein, meer tot rust. 

De aardingsmat is ook ideaal om te gebruiken als je tv kijkt of gewoon ontspant. Met name als je 's avonds tv kijkt, is het belangrijk dat je niet vlak voor het slapen gaan nog even flink wordt opgeladen door alle elektromagnetische straling. Dit werkt namelijk stress verhogend en bevordert niet de nachtrust. Als je echter contact maakt met de Aardingsmat, bijvoorbeeld met je (blote) voeten, dan gaat je stress niveau naar beneden en word je niet opgeladen door alle elektromagnetische straling. Dit bevordert niet alleen de gezondheid maar ook ga je dan met minder stress in je lichaam naar bed.

Aansluiten op de aarde
De mat wordt met een aansluitkabel (4,5 m.) op een speciale EU aardingsstekker aangesloten, die in een geaard stopcontact alleen contact maakt met de aarde (en dus absoluut niet met de stroom!). Deze speciale aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een tweede aansluiting. 
Kies je liever voor een aansluiting via de grondpin, dan kun je die hieronder erbij bestellen.
In dat geval heb je ook een aardingsstekker nodig voor die keren dat je de aardingsmat ergens anders wilt aansluiten.
Wil je de aardingsstekker niet ontvangen (omdat je die al hebt of omdat je een grondpin erbij wilt bestellen zonder ook een aardingsstekker), dan kun je de aardingsmat met alleen een aansluitkabel hieronder bestellen.

De mathoes past niet om deze aardingsmat.

Review toevoegen

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. Wij controleren alle reviews voordat ze geplaatst worden, daarna zal het terug te vinden zijn bij het product. 

Via de review kunnen wij geen contact met u opnemen. Als u vragen of opmerkingen heeft dan helpen we u graag, stuur dan een e-mail naar info@earthingnederland.nl

WM van den Bersselaar -

De XL mat bevalt prima, gebruik hem zoveel mogelijk als ik even ga zitten en bij de computer.
Heb daarna de kleinere mat met hoes gekocht voor in bed,
wordt met een frisser hoofd wakker, ben benieuwd wat het me op gezondheidsgebied nog meer gaat
brengen, maar daarvoor gebruik ik hem nog te kort.
Maar voor nu ben ik zeer tevreden.

A.Hek-Visser -

vlotte levering. Lijkt het goed te doen.

Gusta Maaskant -

Dank u wel.
Mijn aardindsmat bevalt prima.
Ik voel mijn voeten trillen en ben rustiger en kan beter denken als ik aan mijn laptop werk.
Vriendelijke groet
Gusta Maaskant

De Winne -

Ik ben zeker minder gauw vermoeid als ik met de computer werk, de hond gaat ook regelmatig op het matje liggen.

Lizzy de Kanter -

Voel me veel minder gestressed door de dag heen. Na bv een bezoek aan restaurant met veel wifi en andere emv-velden zit ik graag thuis met mijn voeten op de aardingsmat. Ik kom dan helemaal bij en heb minder last van jeukende huis op armen en rug.
Ik heb de mat nu twee dagen in huis en ben blij met dit eenvoudige wondermiddel.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014, 2015 en 2016 zijn weer duizenden bomen

geplant via trees for all


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy