Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Aardingsonderlaken, hoeslaken 140 breed, met alleen aansluitsnoer 5 2
Aardingsonderlaken, hoeslaken 140 breed, met alleen aansluitsnoer
Reviews | Review toevoegen

Hoeslaken 140x200cm, met 50% zilverdraad met alleen aansluitsnoer voor onder uw eigen hoeslaken om te aarden terwijl u slaapt. Resultaat: beter slapen, uitgeruster wakker worden, minder snurken.

Standaard levertijd

Verzending binnen 2 werkdagen

€ 295,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Earthing Nederland introduceert een geheel nieuw aardingshoeslaken van ongeëvenaarde kwaliteit dat we laten produceren onder eigen label: het aardingsonderlaken-hoeslaken.

De voordelen van het nieuwe aardingsonderlaken zijn:
* bevat 50% zilverdraad van hoge kwaliteit
* sterkere antibacteriële werking
* kan onder uw eigen favoriete hoeslaken gebruikt worden
* hierdoor veel minder kwetsbaar voor transpiratie en huidvetten
* hoeft minder vaak gewassen te worden, dus minder slijtage
* speciaal ontworpen met duurzame materialen voor een veel langere levensduur
* 2 jaar garantie


Het aardingsonderlaken wordt met een speciale aansluitkabel verbonden met de aarde, om zo je lichaam te aarden tijdens je slaap. Dit is een ideale tijd om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen. Zo kun je op een natuurlijke manier klachten verminderen en het zelfhelend vermogen verbeteren.

Door te slapen op een aardingsonderlaken vermindert de stress in je lichaam, slaap je dieper, snurk je minder en word je beter uitgerust wakker. Hierdoor ga je je beter voelen en ga je er beter uitzien!

Kijk hier rechts onder "Aarden kan helpen bij" voor de vele gezondheidsvoordelen van het slapen op een aardingsonderlaken.

50% zilverdraad
Het geleidende deel van dit aardingsonderlaken-hoeslaken is 140x200cm en is gemaakt van maar liefst 50% zilverdraad van hoge kwaliteit en 50% duurzaam Tencel. De hoeveelheid zilverdraad is 15 tot 30 maal zo hoog als in de traditionele aardingslakens (zie 3e foto met rechts het nieuwe onderlaken), waardoor het onder het eigen hoeslaken gelegd kan worden. Zo kunt u uw eigen favoriete lakens blijven gebruiken. Als u op uw eigen hoeslaken met daaronder het aardingsonderlaken ligt, bent u minstens zo goed geaard als wanneer u rechtstreeks op een traditioneel aardingslaken ligt (waarin 3-5% zilverdraad is verwerkt).
Rondom zit een katoenen strook van 40cm met elastiek, zodat het goed passend om het matras getrokken kan worden.

Zilverdraad bestaat uit een nylondraad bedekt met 99,99% puur zilver,  is van hoge kwaliteit en wordt in Frankrijk geproduceerd.
Tencel (of Lyocell) is een volledig natuurlijke grondstof, en wordt in Oostenrijk gemaakt uit eucalyptushout uit duurzaam beheerde bossen. Ook het productieproces is zeer milieuvriendelijk. Tencel is zo zacht als zijde, zo makkelijk te verzorgen als acryl, zo koel en plezierig als linnen, zo warm als wol, en veel beter vochtabsorberend dan katoen. 

Kijk op de pagina SLAPEN OP ZILVER voor de verschillen met de traditionele aardingslakens.

Het aardingsonderlaken-hoeslaken leg je onder je eigen hoeslaken 
Hierdoor is het minder kwetsbaar voor transpiratievocht, huidvetten, oliën, crèmes etc. en hoeft het minder vaak gewassen te worden, één maal per 1 à 2 maanden. Dit alles komt de levensduur zeer ten goede. 
Voor een goede geleiding raden we aan een hoeslaken te gebruiken, dat is gemaakt van een natuurlijke vezel, zoals katoen, viscose of Tencel en met weinig of geen synthetische component, zoals polyester.

Uniek: Twee jaar garantie op slijtage- en productiefouten en op het goed functioneren van het aardingslaken
Wij geven op dit aardingsonderlaken 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten op voorwaarde dat de onderhoudsvoorschriften, die zijn ingesloten in de plastic hoes van het onderlaken, zijn opgevolgd. Deze unieke garantie dekt niet alleen alle fabricagefouten maar ook het goed functioneren, dus het effectief aarden, van uw laken! De garantie geldt niet voor verkleuring van de zilverdraden, dat is een natuurlijk proces. Zweet kan door het eigen hoeslaken heen ervoor zorgen dat het zilver bruin verkleurt, maar het heeft geen invloed op het goed functioneren van het laken.

Uw aardingsonderlaken testen met een producttester voor de halve prijs 
Bij uw aardingsonderlaken heeft u de gelegenheid om een producttester met krulsnoer te bestellen voor de halve prijs: voor 13,95 in plaats van 27,90. Voeg dit dan hierboven toe aan uw laken. Zo kunt u zien dat u ook goed geaard bent als u op uw eigen hoeslaken ligt met daaronder uw geaard aardingsonderlaken (dit zelfde geldt ook voor het kussensloop). Ook kunt u altijd en overal testen of alles goed is aangesloten.

Aansluiten op de aarde
Het universele aardingsonderlaken sluit je met behulp van de bijgeleverde 5 meter lange speciale aansluitkabel aan via een speciaal ontworpen aardingsstekker op de randaarde van een geaard stopcontact (dus niet op de stroom) of op een speciale pin, die je in de grond steekt.
Het aardingsonderlaken wordt standaard met deze speciale aansluitkabel geleverd.
Indien nodig wordt daarbij een verloopkabeltje geleverd van 4mm naar 4,7mm, zodat het aangesloten kan worden op de reeds aanwezige grondpin of aardingsstekker.
Heeft u nog geen grondpin of aardingsstekker, dan dient u die hierboven bij "Uw verdere aansluiting" te bestellen.
(Deze aardingsstekker is een speciaal ontworpen kunststof stekker met twee metalen aardestripjes, die in een geaard stopcontact alleen contact maakt met de aarde en niet met de stroom. Deze speciale aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een tweede aansluiting.)

Als je de keus hebt tussen het gebruik van een grondpin en een aardingsstekker, dan adviseren wij voor het aardingsonderlaken het gebruik van een grondpin, met name voor mensen die (hoog)gevoelig zijn.

Wassen
Het laken kan in de wasmachine op 40-60 graden gewassen worden. Drogen het liefst aan de lijn, of op lage temperatuur (max. 65 graden) in de droger.
Voor uitgebreide wasvoorschriften klik op tabblad FAQ en kijk bij Producten.
Bij elk aardingsonderlaken zit een uitgebreid wasvoorschrift.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Tim -

Ik vroeg me eerst af of mijn bed gronde wel meerwaarde had.
Nu ik hem een week gebruik ben ik helaas verslaaft aan me bed geraakt ;)
Haha het is een Geweldig product!
mij geeft het mentale stabiliteit, je woord minder snel in je emotie mee gesleurt wanneer je meer gegrond bent.


Loes -

Ik heb lang getwijfeld over deze grote aankoop. Maar ben heel blij dat ik het gedaan heb. Ik was een heel onrustige slaper en naar bed gaan was bijna een straf. Ik slaap nog steeds niet altijd optimaal (maar wel veel beter!!!!!) maar voel me nu goed als ik in bed lig!! Zie er niet meer tegenop om te gaan slapen.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014, 2015 en 2016 zijn weer duizenden bomen

geplant via trees for all


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy