Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Aardingswikkelband 150x10 cm. met krulsnoer (6 m.)
1 Reviews | Review toevoegen

Aardingswikkelband 150x10 cm. met krulsnoer (6 m.) om direct op een pijnlijke plek te aarden. Kan gemakkelijk om een pols, enkel of knie gewikkeld worden

Standaard levertijd

Verzending binnen 2 werkdagen

€ 36,50
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De aardingswikkelband bevat 50% zilverdraad en kan eenvoudig om je pols, enkel of knie gewikkeld worden. Ook kan het om je middel of over je schouders gedragen worden. Hiervoor is de bredere aardingswikkelband (125x20 cm) wellicht nog meer geschikt.
De aardingswikkelband wordt standaard geleverd met een bijpassend krulsnoer van 6 meter. Als deze aansluitkabel is aangesloten op een geaard stopcontact of grondpin, wordt zo je lichaam geaard, daar waar de aarde het meest nodig is, bijvoorbeeld bij plaatselijke pijn. De banden dienen rechtstreeks contact te maken met de blote huid.
De aardingswikkelband wordt zonder de EU aardingsstekker geleverd, dus u kunt deze alleen gebruiken als u al een aardingsstekker of grondpin heeft.
Anders dient u een aardingsstekker grondpin erbij te bestellen.

De aardingswikkelband is gemaakt van maar liefst 50% zilverdraad en 50% pure Tencel. De zilverdraad bestaat uit een nylondraad bedekt met 99,99% puur zilver,  is van hoge kwaliteit en wordt in Frankrijk geproduceerd.
Tencel (of Lyocell) is een volledig natuurlijke grondstof, en wordt in Oostenrijk gemaakt uit eucalyptushout uit duurzaam beheerde bossen. 

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Daan - 15-07-2018 15:41

I use this product as an ankle band. Very easy to attach and feels good!

 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Earthing Nederland laat sinds 2012 bij
iedere bestelling een boom planten via 
Trees for All 

 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy