Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Earthing Multimeter
1 Reviews | Review toevoegen

De Earthing Multimeter test eenvoudig of u met het gebruik van een aardingsproduct geaard bent en of de geleiding goed is.

Standaard levertijd

Verzending binnen 2 werkdagen

€ 42,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Test of uw aardingsproduct met de aarde is verbonden met dit hulpmiddel dat de afname van overtollige wisselspanning in het lichaam tijdens het aarden aantoont. U zult versteld staan ​​hoeveel overtollige elektriciteit uw lichaam kan opnemen van omringende elektrische apparaten en hoeveel het vermindert wanneer u geaard bent.

Deze Voltcraft VC175 autorange-multimeter wordt geleverd met onze eenvoudig te volgen handleiding en een op maat gemaakt meetsnoer van 2 meter om gemakkelijk te kunnen testen. De benodigde batterij is ook inbegrepen.

Bij aankoop van een aardingsonderlaken krijgt u 30% korting op de Earthing Multimeter.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geert - 22-04-2021 09:34

Deze tester is heel compleet ( kan voor meer dan earthing gebruikt worden, wat super is ). Ik heb deze getest met aardingsmatten die ik heb, en de voltage duikt omlaag als ik deze matten aanraak. Ook getest op een nat grasperk, en daar was de daling ook spectaculair. Ik heb met deze tester eveneens ontdekt dat, als ik blootsvoets in de woning sta, het voltagelevel ook fel daalt. Een deel van de woning is niet onderkelderd, en dus vermoed ik dat het soort natuursteen dat gebruikt is, ook de geleiding van negatieve electronen doorlaat. Verder merkte ik eveneens dat bvb het dragen van een katoenen broek, zittend op een aardingstapijtje, de daling reeds iets minder groot is dan bvb aanraken me de blote hand. Ik vind dat deze tester een perfect hulpmiddel is om zelf wat te gaan uittesten op verschillende ondergronden, met verschillende aardingsproducten en uiteraard ook buiten in de natuur! Dank aan Earthingnederland trouwens om deze tester als alternatief aan te bieden voor de andere tester die tijdelijk niet meer leverbaar is.

 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
  
 
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
 
 
 
0V5dQZbEWU218GpAt7U3982593LF727W.jpg

Earthing Nederland laat sinds 2012 bij
iedere bestelling een boom planten via 
Trees for All 


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy