NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home Review legt precies uit wat aarden doet!

Review legt precies uit wat aarden doet!

Review legt precies uit wat aarden doet! Hai Lea, wat fijn! Jouw bericht.
“Ik raad dit product (zilver aardingsonderlaken 180) zeker aan. Ja, het is niet goedkoop, maar het is het zeker waard. We hebben eerst een eenpersoonslaken gekocht om te proberen en hebben ervan geprofiteerd. Dus kochten we het grotere laken en hebben sindsdien de impact ervan genoten. Mijn man is gewend om veel slapeloze nachten te hebben en hij kijkt er nooit naar uit om naar bed te gaan. Maar nu slaapt hij veel dieper en als ik naar het toilet ga, wordt hij niet eens wakker (dit is echt een wonder want het heeft me zoveel opluchting gegeven). Mijn reumatoïde artritis heeft me veel pijn bezorgd en is nu onder controle (het is nog niet verdwenen maar is veel verminderd). Ik ben van plan om andere aardingsproducten te kopen zoals een aardingsmat!”
🙏🏻
Aarden doet zoveel voor de mens, teveel om in 1 post op te noemen.
Maar het komt erop neer dat je beter slaapt, je hebt meer energie en je immuniteit verbetert.

Waarom je beter slaapt?
Geaard slapen maakt dat de omgevingswisselspanning met 95% afneemt. De omgevingswisselspanning is overal aanwezig. Immers, de aarde en de atmosfeer hebben een elektrisch veld. En hoe hoger iemand woont, hoe hoger de wisselspanning is.
Plus, het nadeel van elektrische apparaten wordt weggenomen met aarden. Zodra je fysiek in contact bent met de aarde ervaar je het elektrische veld van de aarde. Net zoals dat met blote voeten op het gras is. Of aan zee.
Daarbij komt ook nog eens dat, hoe groter het oppervlak van je lichaam dat in contact staat met de aarde is, des te meer elektronen van de aarde je lichaam instromen. Deze elektronen zorgen voor balans.

En dat je meer energie ervaart heeft ermee te maken dat de energieproductie in je cellen, met de toestroom van de aardse elektronen, verbetert. De ademhaling wordt dieper, het bloed stroomt soepeler door de aderen, voedingsstoffen worden beter opgenomen. En afvalstoffen hopen zich niet meer op, omdat het eliminatieproces beter functioneert. En natuurlijk, omdat je ’s nachts beter slaapt herstel je beter van de activiteiten van de voorgaande dag.

Dat aarden belangrijk is voor je eigen immuunsysteem is omdat elektronen van de aarde meehelpen ontstekingsreacties op te ruimen. Elektronen ruimen vrije radicalen op in weefsels waar ontstekingen zijn en ze beschermen gezond weefsel van hongerige vrije radicalen die bij chronische ontstekingen veelvuldig aanwezig zijn.
En natuurlijk, omdat je ’s nachts beter slaapt!

Wat heb je praktisch nodig?
Een geaard stopcontact of een tuin.
Een aardingsproduct.
Het is eigenlijk heel eenvoudig, zodra je het snapt.

Aarden hoort bij een gezonde leefstijl!
Blijf gezond, leef geaard! 🙏🏻👣🌎
    08-04-2022 15:57     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Terug