Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
In Nederland zijn inmiddels ook al tal van positieve ervaringen gemeld, met name op het gebied van slapen en snurken.
Soms ervaren mensen al direct verbeteringen na de eerste nacht dat ze op het Aardingslaken slapen. Soms duurt het wat langer. Zo vertelde iemand, dat haar man snurkte en altijd nog een uur bleef liggen nadat zij was opgestaan. De nacht dat ze voor het eerst geaard hadden geslapen, had haar man niet meer gesnurkt en stond hij direct met haar op. Hij vertelde dat hij sinds jaren niet meer zo goed had geslapen en geen moeite had met opstaan.
Anderen vertellen, dat het bij hen veel langzamer verbeterde. Soms hadden ze het niet in de gaten, tot ze na enkele weken ineens opmerkten dat ze voor het eerst 's nachts niet hadden liggen piekeren en de hele nacht onafgebroken hadden geslapen.
 
 


Enkele uitgebreide reacties:


"Het lijkt wel of ik geen MS meer heb!"

"Ik vertel mijn verhaal graag aan een ieder die het maar horen wil:
Ik heb al 20 jaar MS de secundaire progressieve vorm.
Ik ben het boek Earthing gaan lezen, ik had het super snel uit en vanaf hoofdstuk 1 had ik al het idee dat dit zeker zou werken.
Daarna ben ik met mijn blote voeten op het gras gaan zitten en na 3 kwartier ben ik mijn dagelijkse rondje gaan  lopen. Het viel me op dat mijn benen veel sterker waren dan anders. Dit heb ik 3 dagen achter elkaar gedaan.
Ik was overtuigd dus heb onmiddelijk een laken aangeschaft voor op bed. Na 2 dagen kon ik weer mijn been optillen zodat ik weer een trap op kon. Een wonder ik deed gelijk 3 trappen achter elkaar !!!
Ik was behoorlijk gehandicapt door mijn MS en had zelfs al een rollator en uiteindelijk ook een scoot-mobil aangeschaft.
Wonder boven wonder loop ik nu een grotere afstand met of zonder rollator en de scoot-mobil staat op slot in de schuur, die kan ik wel verkopen.
Alsof ik geen MS meer heb. . . .
Ik vertel het iedereen die het maar weten wil (of niet). Ik ben zooo gelukkig.
Ik kan me voorstellen dat dit niet direkt voor iedere MS patiënt telt, maar het is wel degelijk de moeite van het proberen waard!”
 
Anette Kerkhof


"Ik snurk niet meer en mijn man hoeft er 's nachts niet vaak meer uit"

"Van een vriendin het boek gelezen 'Earthing, Je lichaam aarden'.
Kon het haast niet geloven wat daar in stond, maar zij (mijn vriendin) snurkte erg en dat doe ik ook en door geaard te slapen was bij haar het snurken over!
Mijn man moet wel 4 à 5 x per nacht naar het toilet en volgens de beschrijving zou aarden hierbij helpen. 
We hebben een geaard laken voor een 1persoons bed besteld om uit te proberen.
Onze verbazing was groot nadat mijn man er die nacht op had geslapen,  dat het waar was wat beschreven stond. Hij was die nacht voor het eerst om 6 uur wakker geworden, is naar het toilet gegaan maar had niet eens zo'n erge drang. Viel meteen weer in slaap tot 8 uur.
 
Na 3 nachten heb ik het laken op ons beider matras gelegd, dus ons onderlichaam er op en (het is echt zo) het snurken is over. Ook nog, na ongeveer een week vond mijn man dat de kramp die hij 's nachts vaak in zijn benen had, veel minder was. 
We zijn nu 2 weken verder en heb vandaag het 2e laken besteld. Ook heb ik mijn zoon en dochter het boek cadeau gegeven, voor hun gezin. 
 
Ik vind het nog steeds haast niet te geloven, maar wat ik heb beschreven is echt waar."
 
Dina de Bondt - Leurink 
Otterlo 


"EARTHING (Aarden) WERKT – EN HOE!"

"Ongelovigen, sceptici, wantrouwigen en alle soortgenoten met een iets andere 
benaming, lees dit even, want Earthing werkt. Het werkt echt. En overtuigend.  
Ik stond er zelf ook met wat argwaan tegenover, maar na niet meer dan twaalf uur 
ervaring  wil ik het al van de daken schreeuwen, zou ik er een grootse campagne voor willen opzetten, als ik er de middelen en de mogelijkheid voor had.  
 
Het kwam zo: 
Met Oud‐Hollandsche voorzichtigheid kocht ik eerst maar eens zo’n klein universeel 
matje om vervolgens via de randaarde van het stopcontact ‘geaard’ een hele avond op de toetsen van mijn computer in de weer te gaan. Al gauw was er een duidelijk merkbaar effect, want gewoonlijk moet ik na een dik half uur even weg van het scherm. Nu niet. Ik kon ruim twee uur aan een stuk door werken. En moeiteloos. Gewoonlijk moet ik ook steeds verzitten  ‐ pijntje hier, pijntje daar. Nu niet. Misschien ben ik wel een keer even iets anders gaan zitten, maar niet omdat het nodig was, niet bewust. Dat kwam dus alleen maar doordat ik nu op eenhoog achter met mijn blote voeten op het geleidende matje in voortdurend contact stond met de aarde. Wonderlijk, dat earthing. 
 
Ik heb het matje met een bijgeleverde hoes er omheen mee naar bed genomen en ben er in mijn blote bast op gaan liggen slapen.  Nou, als de spreekwoordelijke roos. In geen tijden had ik de volgende ochtend zo goed geslapen en ben ik zo fris wakker geworden. 
Verbazend. Heel verbazend, omdat in de handleiding stond dat het soms wel een hele tijd kan duren, voordat je een duidelijke verbetering voelt. Het kan natuurlijk zijn dat ik een bijzonder geval ben, omdat ik er maar een avond en een nacht voor nodig had. Maar waarom zou ik een uniek bijzonder geval zijn? Ik kan het zelf niet bedenken. Hooguit ben ik voor sommige invloeden iets gevoeliger dan de meeste mensen. 
 
Toen ik een jaar en een paar maanden geleden verhuisde van een huisje ergens in het bos naar een nieuwbouwwoning in stedelijke sfeer, merkte ik al gauw dat ik terecht was gekomen in een proces van –wat ik noemde‐ versnelde veroudering. Mijn energie liep terug, ik voelde me steeds sneller vermoeid en lusteloos, mijn benen werden strammer, zo zelfs, dat ik het door‐de‐knieën‐gaan bij bukken liever vermeed dan deed en ook het traplopen werd een steeds zwaardere onderneming.  Daarnaast ontwikkelde ik een vervelende ontvankelijkheid voor allerlei ontstekinkjes en verschijnselen die ik voor allergieën hield.  Kortom: een ratjetoe aan klachten en allemaal dingen waar ik in het bos nooit last van had. 
 
Inmiddels heb ik ook een grondpin gekocht en ben ik alweer een aantal avonden en 
nachten met earthing verder en zijn mijn klachten voor een groot deel al verdwenen. Ik loop de trap op en af alsof ik tien jaar jonger ben en zo voel ik me ook. Het valt mensen op dat ik in korte tijd een totaal andere dynamiek en uitstraling heb. Maar als ik vertel waardoor dat komt, zie ik ongeloof op hun gezichten, een reactie alsof ik ze in de maling neem. En toch is het verhaal van earthing zo logisch en begrijpelijk – vind ik (nu). 
 
We zijn met ons allen slechter gaan eten en voor zover dat niet aan onszelf  en onze 
gemakzucht ligt, komt het wel door de levensmiddelen(!?) industrie, we leven in een 
spervuur van allerlei electromagnetische straling. Op z’n minst zijn dat aanslagen op 
onze weerstand. En als we dan nog eens in contact met de aarde komen, schermen we onze voeten af met dikke rubberen (profiel)zolen die ons volledig isoleren. Een sterk staaltje onwetendheid, als we denken dat we gezond bezig zijn. 
 
Ik kwam wel eens ergens voor mijn werk en dan kon ik me er over verbazen hoe sterk, gezond en wezenlijk jong opvallend veel mensen oud werden in streken waar ze praktisch hun leven lang op hun blote voeten over de aarde liepen.  
Earthing, dus. In het echt. Maar met een draadje gaat het ook. Gelukkig maar, gezien onze manier van leven en in ons klimaat. Wat een grandioze ontdekking van Clint Ober, die ook de middelen ontwikkelde om de aarde  dan maar naar ons lichaam te brengen."
 
Jonne Severijn, 
scenarioschrijver/filmmaker 


"Ik heb weer volop energie"

"Ik was op het Happinez festival en ik was meteen geïnteresseerd in de stand van Earthing Nederland. De concepten spraken mij meteen aan en terwijl ik bij de lezing van William Bloom zat kreeg ik het gevoel dat ik de mat wilde aanschaffen. Nadat de lezing was afgelopen ben ik rechtstreeks naar de stand gelopen en heb de mat met hoes aangeschaft. Mijn plan was om 's avonds te mediteren met de mat onder mijn voeten. Zo gezegd zo gedaan. De resultaten zijn verbluffend. Mijn voeten werden heel warm, maar ik had echt het gevoel dat ik verbonden was met een enorme energie. Deze energie laadde mijn lijf helemaal op en nam alle afval, die ik door de dag heen had verzameld, inclusief vermoeidheid, helemaal weg. Ik heb de mat ook nog aan het voeteneinde in bed gelegd, maar die moest ik er op een gegeven moment uit halen, omdat ik al zo opgeladen was met energie tijdens mijn uur meditatie, dit was een beetje teveel. Toen ik 's ochtends wakker werd voelde ik me helemaal opgeladen en fris. Door de dag heen bleef de energie goed en ik was blij dat ik 's avonds tijdens mijn maaltijd weer lekker met mijn voeten op de mat kon zitten om alle afval en vervuiling van de dag weer af te laten vloeien, waarna ik met volle energie een uurtje ben gaan tennissen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik na één ervaring helemaal overtuigd en enthousiast ben. Earthing werkt echt, je voelt jezelf echt opladen en ik ben erg blij met mijn aanschaf. De volgende aanschaf zal het laken zijn.
     Dank je wel Jan dat je Earthing naar Nederland hebt gehaald, mijn leven heb je nu al zeer prettig en erg belangrijk beïnvloed. Dit is de belangrijkste 'schat' die ik van het Happinez festival mee naar huis heb genomen."

 
Hartelijke groet, Ingrid Hendriksen"Een hoop klachten minder"

"Ik slaap nu ongeveer 3 weken op het laken. Ik slaap echt goed! Word uitgerust wakker. Vind het heerlijk om mijn bed in te duiken wetende dat ik weer een goede nacht maak. Ik draai nagenoeg niet meer. M.b.t. mijn snurken is het zo dat ik nu wel elke nacht snurk maar veel minder luid en onrustig dan voorheen.
Als ik het bed induik heb ik meestal koude handen en voeten. Nu plaats ik de onderkant van mijn voeten en handen op het laken. In een paar minuten heb ik warme handen en voeten. Vervolgens slaap ik direct in. Soms komt er veel warmte vrij als ik op het laken slaap en sla ik even de deken va mij af omdat het zo warm is.
       Heb vorige week 2 nachten in een hotel verbleven. Ze hadden daar geen geaarde wandcontactdozen. Dus zonder mijn laken geslapen. Het is dan toch minder. Ik heb wel geslapen maar niet zo rustig als met laken en dat is goed te merken!

     M.b.t. de patches kan ik je het volgende melden.
Ik had in mijn linkerbovenarm een vermoedelijke slijmbeursontsteking. Ik had van mijn huisarts medicijnen gekregen die ik 14 dagen moest nemen. Ik vind medicijnen eigenlijk niks en wilde ze niet gebruiken, omdat ik het idee had dat het ook vanzelf kon overgaan.
Nadat ik op die patches was geattendeerd heb ik mij "aangesloten". Ik heb nu ongeveer 3x de patch geplaatst met een gemiddelde duur van ongeveer 2 uur.
Ik heb nagenoeg geen klachten meer in mijn linkerbovenarm. Het helpt mij bijzonder! (en mooi geen medicijnen gebruikt!)
        Onze jongste dochter is ook een zeer onrustige slaapster. Daarnaast knarst ze met haar tanden in haar slaap. We hebben haar ook op het laken laten slapen en hebben gemerkt dat zij zeer rustig sliep en hebben haar tanden niet gehoord.

       Al met al een geweldige ervaring."
 
René van Dillen"Mijn bloeddruk is gedaald en ik slaap veel beter"

"Mag ik me even voorstellen? Ik ben een Earthing enthousiast. Enige tijd geleden kreeg ik van mijn dochter uit de VS een laken en mat gestuurd. Zij vertelde mij, dat zij last had gehad van een slecht werkende schildklier en dat ze eigenlijk geopereerd zou moeten worden. Na een paar maanden Aarden werkte de schildklier weer een stuk beter en hoefde ze niet meer geopereerd te worden. Ik was zelf nogal sceptisch, maar na enkele weken was mijn bloeddruk van 190/110 gedaald naar 132/82 en sliep ik s'nachts weer 8 uur. Dus toen was ik helemaal  om.
Mijn vriendin heeft vorige week een combiset bij u gekocht en direct na de eerste nacht sliep ze fantastisch, (voordien helemaal niet). Nu zijn wij beiden ambassadeurs van Earthing. En geven iedereen die interesse toont, het adres van de website."

Han Bosma-Kaak

"Ik slaap dieper en aan één stuk door"

"Na jaren dagelijks meerdere keren per nacht wakker te worden (en moeilijk door te kunnen slapen), wist ik niet wat me overkwam toen ik het aardingsmatje aanschafte. Vanaf dag 1 slaap ik dieper en langer aan één stuk. Ook wanneer ik wakker word om naar het toilet te gaan, val ik weer snel in slaap. Voorheen kon ik mijn hoofd niet rustig krijgen. En wanneer ik nu wel eens onrustig slaap en vaak wakker wordt, komt dit doordat ik me zorgen maak om iets. Dit is een heel ander soort wakker liggen.
Inmiddels heb ik een aardingslaken aangeschaft en dit werkt nog beter bij mij. Mijn dochter slaapt inmiddels op het aardingsmatje: ze slaapt veel beter in.
Aardingspolsbandjes heb ik om bij het gebruik van de computer en tv kijken: Ik kan eindelijk weer een film kijken, zonder dat ik misselijk word."

Sandra Haarhuis-Swets


"Beter geslapen en minder eczeem"

"Hai, ik heb afgelopen zaterdag de aardingsmat bij jullie besteld en wonder boven wonder was die gisteren al in mijn huis! Heb er vannacht op geslapen en ben super tevreden! Goed doorgeslapen en heel ontspannen wakker geworden. Ook het eczeem in mijn gezicht lijkt minder."

Roger Vossen 


"Spanning weg en energie ervoor terug"

"De energie van de aardingsproducten voelt voor mij aan als geconcentreerde aarde energie.
Aarding door aardingsproducten of de aarde zelf  heeft een rustgevende uitwerking en trekt (pijnlijke) spanning weg en geeft er vriendelijke en frisse tintelende energie voor terug en heeft daardoor bij mij een genezende uitwerking.
Aarding zorgt ervoor dat je energie in je lichaam goed gaat circuleren.
Het aardingsmatje heb ik ongeveer 7 maanden en tot nu toe elke dag gebruikt, o.a om op te mediteren...ik vind hem eigenlijk best wel magisch.
      Ik denk dat de aardingsproducten in deze onnatuurlijke tijd voor veel mensen een uitkomst kan zijn. Al valt het mij op dat mensen zich, helaas, weinig bewust zijn van de hen omringende positief geladen spanningsvelden de giftige electro-smog energieen en de consequenties daarvan.
Ik ben Clint Ober heel dankbaar voor zijn uitvinding en David Wolfe omdat hij in filpmjes op YouTube de Earthing producten aanraadt (zo kwam ik erachter) en jullie van Earthing Nederland door de producten naar Nederland te brengen."
 
A-M  Schmale


"Uitgeruster wakker worden zonder stijve handen en een stijf lijf"

"Ik was natuurlijk erg enthousiast, vooral de rust die het me opleverde .Geen gejaagd gevoel in mijn buik .
Ik merkte ook dat ik niet meer zo stijf uit bed stapte.Ontstekingen in mijn mond hebben me een tijdje bezig gehouden. Dus dan denk je he bah het helpt toch niet zo goed
Ik slaap nu al een paar maanden in mijn recovery bag en dacht  ja ik merk er niet zo veel meer van.
Toen ik het een dag  niet op mijn bed had liggen (te laat gewassen) voelde mijn handen s ‘morgens al wat stijver aan en had ik de hele dag een spierpijn gevoel
s’ Avonds dacht ik het zal toch niet door niet geaard slapen komen en heb het laken er niet opgelegd  om te kijken wat dat deed.
Ik was de volgende morgen moe en weer wat stijver.
Nu het laken er weer ligt merk ik gelijk dat ik meer uitgerust wakker word en geen stijve handen en lijf ervaar.
Zo zie je hoe je went  aan iets wat fijn is en dat je dan vergeet dat het door het aarden komt. Ik weet het weer en zal niet meer gebeuren!"
 
Geaarde groetjes, Lia Marcelis
 
Nog een stukje van mijn broer: 
"Ik slaap ook geaard en heb vooral meer energie gekregen. Dit merkte ik bij het hardlopen. Ik had ook pijn in mijn rug en heb daar veel minder last van.
Als slager heb ik vaak wondjes aan mijn handen en deze genezen veel sneller dan voorheen.
Mijn vrouw heeft MS en merkt wel wat, maar ja, ze heeft toch nog wel veel klachten. Helaas!"
 
Vriendelijke groet, Leon Marcelis

"Te veel om op te noemen"
Onlangs heb ik een aardingsmat gekocht bij Earthing Nederland.
Sinds die tijd gebeurt er veel in mijn lichaam: een hoger energieniveau, gemakkelijker uit bed kunnen komen; minder last van opstartproblemen s’ochternds; betere doorbloeding; geen koude voeten meer; minder prikkelgevoelig en ik kan nog meer opnoemen.
Heerlijk dus om me zo te voelen.

Maria Schiphouwer
Niet meer koud in bed met het nieuwe aardingsonderlaken

We zijn erg blij met het aardingsonderlaken, en hebben de indruk dat het nòg beter werkt dan de eerdere standaard aardingslakens:
Het is hier de afgelopen dagen min 10, en we hebben geen enkele verwarming (zelfs maar in de buurt van onze slaapkamer), en hebben het ‘s nachts desondanks niet koud. Vroeger wel: dan maakten we stenen heet op het houtgestookte fornuis, en namen die dan mee in bed, plus, als het echt koud was, nog een muts op ook! En we hoeven ook geen sokken meer aan in bed.

Praktijk Kleurbekennen
drs. Matte Marij van der Wal
 
 
Minder spierpijn door het aarden!
 
Hallo beste mensen, 
 
Ja ik denk dat ik een goede ervaring met de geaarde lakens heb. 
Elke week ga ik fitnessen met vriendinnen, ik ben verreweg de oudste maar ook behoorlijk fit. Mijn vriendinnen hebben telkens wat spierpijn en ik nooit!
Ik ben zeker dat dit aan de lakens ligt. 
De eerste nacht dat ik het gebruikte  moest ik er wel 5 keer uit om naar de WC. te gaan. 
Dus behoorlijk wat vocht verlies, ook heb ik de indruk dat mijn man minder snurkt. Verder is het moeilijk te zeggen, want hoe zou het nog zijn zonder. 

Vriendelijke groet,
 
Minke Hoekstra  
Mijn ervaringen met het aardingslaken van Earthing Nederland

In 2014 kreeg ik het advies van mijn sportmasseur om eens te denken aan een aardingslaken. Ik vroeg, ‘een aardingslaken, wat is dat?’. Mijn eerste gedachte was: Dat kan nooit werken !’. Dat zou wel anders worden. Ik kreeg een folder mee en nieuwsgierig als ik ben, ben ik gaan zoeken op Internet. Daarna veranderde mijn mening van ‘kan niet’ naar ‘laten we het eens proberen’, omdat uit heel veel onderzoeken een zeker resultaat zichtbaar was.
Ik heb er een aangeschaft voor zowel mijn vrouw als voor mezelf.

Hieronder een korte opsomming van de voordelen die ik zelf ervaar:

1)  Beter, dieper slapen
2)  Na sporten, wandelen in de bergen etc etc geen tot heel weinig spierpijn
3)  Meer ontspannen slapen.
4)  Het boek geeft heel veel voorbeelden en meer uitleg, voor mij heel goed.

Na deze successen heeft mijn moeder er ook een gekocht. Haar eerste bevinding: ‘Voor het eerst in mijn leven heb ik warme voeten in bed !’

Op mijn werk had het zoontje (4 jaar) van mijn collega heel veel last van zijn benen en andere ‘onverklaarbare’ klachten. Met een regelmaat van ca eens in de 5 weken bezochten zij de huisarts, internist etc. Zonder resultaten. Op mijn advies, baadt het niet, schaadt het niet, een laken aangeschaft en vanaf dat moment is er geen doktersbezoek meer geweest (nu 1 jaar geleden). Zoontje is veranderd in een zeer actieve vrolijke kleuter.

Mijn schoonmoeder kon al gedurende een half jaar heel slecht in slaap komen en gebruikte daarvoor allerlei medicijnen die mogelijk zouden kunnen helpen. Dit met de nodige bijwerkingen. Nadat ze een laken van mij geprobeerd had, was er een bijna onwerkelijke verandering. Geen medicijnen meer en prima slapen!! Mijn schoonvader was in het begin heel sceptisch: ‘Jomanda lakentje, kan niets zijn’. Hijzelf hoeft nog maar eenmaal per nacht naar het toilet ipv 3 maal per nacht en heeft geen koude voeten meer !! Zelfs hij is nu een enorme fan geworden.

De vrouw van mijn vriend: kon altijd slecht slapen en had koude voeten. Die problemen zijn over!

Mijn broer en schoonzus slapen veel ontspannener.

En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Groet,

Frank 
Overige reacties van Nederlandse gebruikers van Aardingsproducten:

• Sinds ik geaard slaap voel ik me elke dag fit en vol energie.
• Mijn man is minder depressief. Hij zit niet meer de hele dag op de bank en onderneemt weer van alles.
• Mijn rugklachten zijn praktisch helemaal verdwenen.
• Het gevoel van “zware benen” is verleden tijd.
• Mijn man snurkt niet meer, wat heerlijk!
• Ik gebruik bloedverdunners en medicijnen tegen suikerziekte. Onder begeleiding van mijn huisarts bouw ik het gebruik van de Aardingsmat langzaam op. Ik voel me veel beter.
• Ik gebruik medicijnen om mijn bloeddruk te verlagen. Ik had een bovendruk van 186. Na een paar weken op het aardingslaken is mijn bovendruk gezakt naar 142. Mijn arts kon het gewoon niet geloven. 
• Ik hoef er ’s nachts bijna nooit meer uit om te plassen, kan eindelijk onafgebroken slapen.
• Ik heb deze winter voor het eerst geaard geslapen en heb voor het eerst sinds jaren geen last gehad van een winterdepressie
• Ik had het 's nachts altijd enorm koud en moest daarom wel op een elektrische deken slapen. Sinds ik geaard slaap is dat niet meer nodig en heb ik het 's nachts niet meer zo koud.
• Ik heb jarenlang niet meer dan 3 uur kunnen slapen door chronische pijn op mijn longen. Dan begon ik te hoesten en moest ik mijn bed uit. Geen dokter kon mij helpen. Na een paar nachten op het aardingslaken heb ik voor het eerst weer een nacht kunnen slapen. Mijn leven is veranderd.
• Sinds ik een aardingsmat bij mijn computer heb, word ik niet meer zo moe tijdens mijn werk met de computer. Ik heb het idee, dat ik veel meer werk gedaan krijg in een dag.
• Ik vind het heerlijk om na een dag werken 's avonds thuis lekker met mijn voeten op de aardingsmat te zitten om zo alle spanning en stress van de dag af te vloeien. Daarna voel ik me weer een stuk fitter.
• Bedankt voor het sturen van het hoeslaken. Hij bevalt meer dan prima. Na twee nachten voel ik mij veel vitaler.
• Ik neem altijd mijn aardingslaken mee, als ik op reis ben, ook al slaap ik maar één nacht ergens anders.
• Ik heb nadat ik terug kwam uit de V.S. in de Recovery Bag geslapen en voor het eerst geen enkele last van een jetlag gehad.
• Ik sliep altijd met een masker omdat ik slaapapneu heb. Sinds kort slaap ik op een aardingslaken en slaap ik zo rustig, dat ik niet meer met een masker slaap


Voor reacties van Amerikaanse gebruikers, zie de Amerikaanse website 
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014, 2015 en 2016 zijn weer duizenden bomen

geplant via trees for all


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy