NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home Aarden en fibromyalgie

Aarden en fibromyalgie

Aarden en fibromyalgie Fibromyalgie is een veelvoorkomende chronische pijnaandoening die wereldwijd veel voorkomt. Het voornaamste symptoom is chronische pijn in het hele lichaam, vaak gecombineerd met lichte tot extreme vermoeidheid en slaapstoornissen. Ook andere aandoeningen kunnen gepaard gaan met fibromyalgie zoals een prikkelbaar darmsyndroom en artritis.

Bij fibromyalgie is sprake van ontstekingsbevorderende verbindingen in het lichaam.
Ontstekingsreacties zijn vaak oorzaak van allerlei ziektes en kwalen. Wanneer ontstekingen langer aanhouden ontstaat er een chronische situatie.

Bij een chronische ontstekingsreactie verandert het type activiteit op de plaats van de ontsteking voortschrijdend. Er vindt tegelijkertijd vernietiging en genezing van het weefsel plaats. De vrije radicalen die in de ontstekingsreactie gevormd worden dringen het gezonde omringende gebied binnen en veroorzaken verdere schade.

Ons lichaam is wonderlijk mooi! Het is een krachtige geleider van elektrische impulsen: een netwerk aan informatie en energie bevindt zich in elke cel en de cel wordt omspoeld met weefselvloeistof. De cel communiceert met alle cellen met behulp van het weefselvloeistof, een magische geleider van de elektrische impulsen. De aanvoer van voedingsstoffen naar een cel en de afvoer van afvalstoffen uit de cel wordt geregeld door de elektrische impulsen.

De aarde is ook een elektrisch geladen levend organisme. Met de blote huid contact maken met de aarde zorgt voor een uitwisseling van positief en negatief geladen elektronen waardoor er in het lichaam naar een balans toegewerkt kan worden. De chronische ontsteking wordt daarmee aangepakt. De antioxidanten in gezonde voeding pakken de vrije radicalen aan: een soortgelijke werking hebben de elektronen van de aarde op ons lichaam. Mits we aarden.

Er is voor fibromyalgie nog niet een aanwijsbare oorzaak te vinden. Regulier worden bij pijnklachten pijnstillers aangeraden en een combinatie van beweging en rust. Een oplossing wordt nog niet gegeven.

Aarden is een oude wijze van welzijn. Dagelijks met blote voeten in contact met de aarde zijn, in contact met de natuur is een heilzaam medicijn, ook voor mensen die fibromyalgie hebben.

Sommige mensen met fibromyalgie kunnen zich, als ze beginnen met ’s nachts te aarden, niet lekker gaan voelen of griepsymptomen krijgen. Natuurlijk kunnen ze echt griep hebben in deze tijd. Maar als ze geen griep hebben, is het heel waarschijnlijk dat het aarden een ontgiftingsreactie heeft veroorzaakt en dat er gifstoffen in het lichaam vrijkomen.

Het maken van balans in het lichaam kan in dit geval hard gaan: we adviseren om dan de tijd van aarden op te bouwen.

Ervaringen van mensen met fibromyalgie en aarden lees je in de onderstaande link:
https://earthinginstitute.net/fibromyalgia/...

Aarden kun je binnenshuis doen: slapend op een van onze aardingsonderlakens, werkend met een aardingsmat of zittend op een stoeltopper.

Meer lezen?https://www.earthingnederland.nl/boek-Earthing

De aarde, de mens en de natuur zijn werkelijk magisch! Wanneer we ons verbinden met het geheel dan kunnen we magie in het leven ervaren. Onze kantoorboom straalt elk seizoen haar eigen levendige inspiratie naar ons ;-)

Beleef de magie! Blijf gezond, blijf geaard! 👣🙏🏼
    30-10-2020 13:18     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Terug