NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home Aarden raakt meer en meer bekend!

Aarden raakt meer en meer bekend!

Aarden raakt meer en meer bekend! Clint Ober is herontdekker van het belang van het fysiek in contact zijn met de aarde. Hij ontwikkelde aardingsproducten voor binnenshuis.
(Zodat je niet met blote voeten buiten hoeft te zijn als dat raar is voor je 😉, of pijnlijk)

“Vanaf 1998 ben ik bij misschien wel een paar duizend mensen thuis geweest om ze met de aarde verbinden. Ik heb pasgeboren baby’s geaard, kinderen, jongeren, mensen van middelbare leeftijd, ouderen en zelfs honderdjarigen, maar ook doodzieke mensen waar de medische wetenschap niet meer voor kon doen.
Sommigen begrepen wat ik deed. De meesten niet. Maar ze begrepen naderhand wel dat ze zich beter voelden en minder pijn hadden.

Aarden is ongekend populair aan het worden. Vaak heb ik mensen die jarenlang hevige pijn hebben gehad, horen zeggen: zou u dat alstublieft voor mijn moeder of zuster of vader of vriend willen doen? Iedereen die minder of geen pijn meer heeft, niet meer vermoeid is maar weer energie heeft, zich weer beter kan bewegen, wil dat zijn dierbaren en vrienden zich net zo voelen.

“Goeie hemel!, zeggen ze dan. Ik heb er helemaal niets voor hoeven doen. Ik heb niet anders hoeven gaan eten of oefeningen moeten doen of een pil innemen. Ik hoefde alleen maar geaard te gaan slapen.”

Wat deze mensen hebben gedaan?
Ze hebben met behulp van aardingsproducten zichzelf fysiek verbonden met de aarde.
Blootsvoets naar buiten gaan en ervaren wat de aarde voor je in petto heeft is op zonnige voorjaarsdagen weer prima te doen. Blootsvoets buiten zijn is van de oudste tijden en was heel normaal. Totdat de mensheid op synthetische schoenen ging lopen en zich afsloot voor het helende veld en de elektronen van de aarde.
Binnenshuis kun je aardingsproducten gebruiken om het contact met de aarde te herstellen.

Aardingsproducten bevatten geleidende materialen zoals zilver, koolstof of roestvrijstaal. Aangesloten op een grondpin of met een speciale stekker in een geaard stopcontact wordt de energie van de aarde in de vorm van vrije elektronen in je lichaam opgenomen.

Het zelfhelende vermogen wordt ondersteund met aarden. Je hebt meer energie, slaapt beter en gaat er beter uitzien.

Aarden hoort bij een gezonde leefstijl!

Blijf gezond, leef geaard! 👣 🙏🏼
    18-03-2022 15:50     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Terug