NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking

Earthing® Automat met aansluit krulsnoer en krokodillenklem

Automat Earthing Automat Earthing Automat Earthing
Automat Earthing
Automat Earthing
Automat Earthing

Earthing® Automat met aansluit krulsnoer en krokodillenklem

Earthing® Automat met aansluit krulsnoer en krokodillenklem om tijdens het autorijden minder last te hebben van opgebouwde statische elektriciteit Lees meer

49,00
Prijs per stuk
Op voorraad Standaard levertijd: Verzending binnen 2 werkdagen
Voeg toe aan je verlanglijstje
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
  • Ondersteun je gezondheid!
  • Beste kwaliteit
  • Binnen 2 werkdagen verzonden
Productomschrijving

Earthing®  Automat met aansluitkabel om tijdens het autorijden minder last te hebben van opgebouwde statische elektriciteit.

Deze statische elektriciteit bouw je op, doordat je tijdens het rijden met je kleding tegen de stoel aan wrijft. Als je op de automat zit, dan zorgt dit ervoor, dat de statische elektriciteit niet wordt opgebouwd. Je hoeft hiervoor niet met de blote huid contact te maken met de automat (in tegenstelling tot alle andere Aardingsproducten). Het voordeel is dat je minder moe wordt en minder last krijgt van een stijve nek of schouders tijdens lange autoritten. 

De automat wordt met een krulsnoer met krokodillenklem, vastgemaakt onder de stoel aan de metalen stang waar de stoel aan is bevestigd. Deze metalen stang staat in contact met de rest van het chassis, waardoor de statische elektriciteit kan worden afgevoerd. Overigens ben je hierdoor niet verbonden met de aarde, dus je krijgt hierdoor niet de vrije elektronen tot je, wat wel gebeurt met de andere aardingsproducten. 
 

Review toevoegen
Wat vind je van
Earthing® Automat met aansluit krulsnoer en krokodillenklem
Jouw Score
5,0
Jouw naam Jouw review

Reviews

5,0
3 beoordelingen
3
0
0
0
0

Elsa

Een jaar geleden de aardingsmat voor de auto aangeschaft
Voel degelijk verschil ...waar ik voorheen moe en weggetrokken voelde na n rit van een uur .. en een kwartier nodig had om bij te komen
Voel ik me nu net zo fit als voor de rit
Aanrader ..top


Yvonne van den Brink

Een heel fijn product. De stress die ik ervaar tijdens het autorijden en bij het uitstappen nog meeneem is met dit matje tot 0 teruggebracht!


Hienke

Deze mat geeft, voor ons, veel minder druk in je hoofd wanneer je in de auto zit. Na een lange rit ben je veel helderder. Zeker geen miskoop geweest.