NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking

Earthing® Meditatie aardingsmat met speciale aansluitdraad

Earthing® Meditatie aardingsmat met speciale aansluitdraad Earthing® Meditatie aardingsmat met speciale aansluitdraad
Earthing® Meditatie aardingsmat met speciale aansluitdraad
Earthing® Meditatie aardingsmat met speciale aansluitdraad

Earthing® Meditatie aardingsmat met speciale aansluitdraad

Meditatie aardingsmat (61x90cm) met speciale aansluitdraad om jezelf te aarden tijdens je meditatie. Lees meer

75,00
Prijs per stuk
Standaard levertijd: Verzending binnen 2 werkdagen
Voeg toe aan je verlanglijstje
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
  • Ondersteun je gezondheid!
  • Beste kwaliteit
  • Binnen 2 werkdagen verzonden
Productomschrijving

Haal meer dan 95% van de elektromagnetische spanning van je lichaam tijdens je meditatie oefeningen met behulp van een Meditatie Aardingsmat!

De meditatie mat is gemaakt van 100% milieuvriendelijk en recyclebare TPE, is van een hoogwaardige kwaliteit en is zeer geschikt voor het beoefenen van meditatie maar is ook te gebruiken voor fitness of yoga oefeningen.
De mat komt met een mooi stevig snoer van 4,5 meter dat magnetisch vastklikt en is anti-slip en geurloos. Hij bestaat uit twee lagen: een geleidende zwarte bovenlaag en een stroeve groene onderlaag, waardoor de mat goed blijft liggen.
Door op de meditatie aardingsmat je meditatie oefeningen te doen ben je geaard tijdens de meditatie! De meditatie mat wordt met een speciale aansluitkabel met magnetisch aansluitstuk op een grondpin of op een speciale EU aardingsstekker aangesloten, die in een geaard stopcontact alleen contact maakt met de aarde (en dus absoluut niet met de stroom!)

Let op: deze grondpin of aardingsstekker moet je hierboven erbij bestellen, bij "verdere aansluiting", als je die nog niet hebt.

Naast ontspannen bevordert het verbonden zijn met de aarde de rechter hersenhelft, ons creatieve brein, en brengt de linker hersenhelft, ons analytische brein, meer tot rust.
Dat is een prachtige bijkomstigheid bij het beoefenen van meditatie.

Nieuw onderzoek wijst uit, dat het beoefenen van een uur Yoga of meditatie op een geaarde Yoga of meditatie mat de bloedviscositeit verlaagt.
Met andere woorden het bloed klontert minder, stroomt beter, waardoor er meer zuurstof naar de cellen wordt gebracht voor meer energie en een betere gezondheid.

Zie hieronder een samenvatting van het onderzoek en een link naar het gehele artikel

Grounding the Human Body during Yoga Exercise with a Grounded Yoga Mat Reduces Blood Viscosity

Richard Brown1, Gaétan Chevalier2*
1Human Physiology Department, University of Oregon, Eugene, USA
2Developmental and Cell Biology Department, University of California at Irvine, Irvine, USA

Abstract
Objective: Research continues to show that being connected to the earth can increase the potential
of the body to scavenge free radicals. This study examined the effect of just one hour of grounding
on blood viscosity while subjects participated in gentle yoga exercises designed to initiate minor
inflammation. Design: In this double blind model, twenty-eight (28) subjects met at the Bowerman
Sports Medicine Clinic on the campus of the University of Oregon and were grounded to the
earth via contact with a grounded yoga mat or were sham-grounded. Ten yoga exercises were repeated
five times over a one-hour period. Blood was taken pre and post exercise and analyzed for
blood viscosity using a scanning capillary viscometer. Results: Subjects connected to the earth significantly
reduced their post exercise systolic blood viscosity (p = 0.03) and diastolic blood viscosity
(p = 0.03). Conclusion: Grounding has the ability to affect exercise induced inflammation, thereby
reducing blood viscosity.

For complete article:
http://www.scirp.org/Journal/PaperInformation.aspx?PaperID=55445#.VSa19_nF_7A

 

Review toevoegen
Wat vind je van
Earthing® Meditatie aardingsmat met speciale aansluitdraad
Jouw Score
5,0
Jouw naam Jouw review

Reviews

5,0
18 beoordelingen
15
3
0
0
0

Marjolein Merks

Heerlijke stevige mat, voor mijn moeder van 90 gekocht. De mat ligt onderaan in bed zodat zij haar voeren en onderbenen erop kan leggen. Zij sliep direct de hele nacht door. deze mat ga ik ook voor onszelf kopen voor bij de bank.


Manuela

I love, love, love my Earthing mat! It feels like a yoga mat and I place it under my legs while sleeping. Due to its small size, I can fold it into my carry on luggage on trips. I am feeling much better after some weeks on it.


Umut

De meditatie aardingsmat is geweldig!
Erg fijn en makkelijk schoon te houden.

Enigste feedback die ik heb als Yogi is dat het fijn zou zijn als deze aardingsmatten in Yoga matten lengte is zodat men er ook yoga op kan doen. Ik wil een eigen Yoga studio openen met Aardingsmatten maar ze zijn te kort om Yoga op te doen.
Zou leuk zijn als deze ook langer verkrijgbaar zijn.

Top werk Earthing Nederland.
Ik maak veel reclame voor jullie!


Karina Schwencke

Meditaties zijn nu dieper en rustiger. Top product!


Edmee Wuestman

Ik gebruik 'm in bed, ipv oude laken en met grondpin 2 verdiepingen lager. Ik merk niet heel veel maar vertrouw erop dat 't het bij mij wat meer tijd nodig heeft.
Ik wil laken graag in woonkamer gebruiken maar heb alleen 'n geaard stopcontact in de keuken.


As expected. Good quality.


Amber

Ik had weinig verwachtingen van deze aardingsmat, maar ik ben er ontzettend blij mee! Ik gebruik hem in bed aan het voeteneinde, dit voelt niet heel lekker maar na ongeveer een week was ik er aan gewend. Er worden meestal aardingslakens aanbevolen voor in bed (heb ik ook geprobeerd), maar dit werkt voor mij echt beter. Ik voel een soort tinteling in mijn voeten als ik ze er op zet/leg, je merkt dat er 'iets' gebeurt. Ik word voor het eerst verfrist wakker. Het voelt alsof al mijn (negatieve) emoties geneutraliseerd zijn, en ik slaap diep. Het lijkt ook alsof de roodheid in mijn huid veel minder aan het worden is. Aanrader!


Suzanne

Ik adem slecht: Borst ademhaling. Mijn systeem gedraagt zich vaak, al jaren alsof er gevaar is. Je weet wel: overactief sympathisch zenuwstelsel. In de volksmond: stress. Ik voel spierkramp rond de zonnevlecht, waardoor mn adem zich ook vast zet.

Op momenten dat ik op de mat lig, lijkt mn ademhaling zich direct anders te gaan gedragen. Van borst naar buik. Dit gaat vanzelf. Dieper. Soms val ik erop in slaap. Ook mn gronding, in mn stuit voel ik helderder, alsof er direct contact mogelijk is.

Ik heb ook het premium aardingslaken gekocht en sindsdien voel ik 'vaker' een vreemd, mooi, nieuw soort kalmte. Daar wen ik graag aan. :)


Luba Chirkova

Zeer efficiënt en stevig item. Na de geboorte van mijn zoon (jan 2020) kon ik niet slapen door de pijn in mijn benen. Sinds ik dagelijks aard met behulp van mijn meditatiemat heb ik geen klachten meer in mijn benen. Ook mijn nachtrust is veel beter. Bedankt Earthing Nederland!


Frank

Ik gebruik de mat ongeveer een half jaar. Sinds enkele jaren kreeg ik last van aanhoudende knagende pijn in mijn gewrichten, waardoor ik 's ochtends uit bed kroop als een vesleten trekpaard. Iedereen zei me dat het bij de leeftijd hoort (ben er nu 58), maar daar nam ik geen genoegen mee. Nu kom ik het bed uit als een jonge kerel, weliswaar met grijze haren. Ook de gezwollen enkels die ik al enkele jaren heb zijn bij het ontwaken volledig verdwenen. En na enkele uurtjes intensief sporten, tafeltennis, voel ik me de volgende dag kiplekker. Dank je wel Earthing Nederland.


Els

Ik voelde onmiddellijk een goede doorstroming in voeten, benen en handen. De eerste dagen was ik soms wat misselijk, misschien was dit een ontgiftigingsverschijnsel. Ik gebruik het ook terwijl ik aan de computer werk en dan kan ik langer en geconcentreerder werken. Ideaal voor in de winter omdat we dan minder blootsvoets buiten kunnen zijn!


Donna

Prettige mat om oefeningen op te doen en voor meditatie, zacht met een stevige ondergrond. De mat had wel langer mogen zijn van mij. Ik heb er nu een langere onder liggen. Aansluitdraad goed, blijft goed zitten, maar laat ook snel los als het moet. Aansluitpunt had m.i. beter aan de onderkant kunnen zitten. Maar: prima!


Eva van Helden

De mat geeft echt meer rust in mijn hoofd en ongemakken als een stijve spier vallen me niet meer op. Na gebruik voel ik me meer verkwikt. Ik ben ben blij dat ik hem besteld heb.


Irene de Graaff

Prima product! Ik had o.a. last van kramp in mijn kuiten tegen de ochtend, is vrijwel verdwenen.


elly

Ik gebruik de mat bij de meditatie, leg hem op de grond bij de kookplaat of de computer, afhankelijk van waar ik aan het werk ben.
Ben me meer bewust van mijn voeten, mijn gronding en ervaar de aarde energie die door voeten en benen stroomt.
Of het objectief veel goeds brengt, weet ik, maar ik vind het prettig om hem te gebruiken.


anna cales

Gebruik hem nu een week en weet niet of ik er iets van merk.
Meestal met meditatie.

Heb het een keer in men bed gebruikt en dacht dat ik toen veel beter had geslapen.

maar weet niet of deze mat daar geschikt voor is ?


Naturewoman

Ik heb deze nu een paar dagen in bezit dus eigenlijk te kort om iets als een ervaring te gaan schrijven. Maar voor nu gebruik ik deze als mat op de grond bij mijn computer en sleep hem mee naar eettafel, en in de avond ligt deze aan mijn voeteneind van mijn bed. En slaap veel dieper als ik eenmaal slaap, maar heb ook gehad dat ik juist totaal niet kon slapen. Ik gebruik in slaapkamer grondpin naar buiten. Voor de andere opties in huis gebruik ik de stekker. Ik merk ook dat ik me in contact met de mat rustiger voel. En krijg wat pukkeltjes dus dat zal de ontgifting zijn. Eigenlijk zou ik na langere tijd weer een review moeten schrijven, nu heb ik net te weinig om te vertellen. Maar het formaat is handig om het voor meerdere doeleinden te gaan gebruiken. En snapte niet waar de plug van snoer in moest bij de stekker en werd netjes te woord gestaan en geholpen.


Rene

De meditatie aardingsmat helpt je om een diepere meditatie te komen, het is erg fijn om je lichaam in balans te brengen. 🙏🕉

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy
Accepteer geselecteerde cookies