Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 

Earthing heeft in de V.S. een patent gekregen als een methode tot vermindering en voorkoming van ontstekingen! Dit patent werd op 25-05-2010 toegekend, zie de USPTO Patent Database.


Je immuunsysteem beschermt je tegen indringers van buitenaf, zoals virussen en bacteriën, en helpt het herstel van beschadigd weefsel. Als er ergens een probleem is in het lichaam, snellen witte bloedcellen en andere speciale cellen naar die plek, als een eerste respons. Sommige van die cellen geven dan vrije radicalen af, die helpen bij het afbreken van de binnendringende micro-organismen en het beschadigde weefsel. Vrije radicalen zijn positief geladen moleculen (hebben een tekort aan een of meer elektronen), die altijd op zoek zijn naar vrije elektronen. Normaal halen ze deze missende elektronen weg bij de binnendringers en het beschadigde weefsel en doden zo deze ongewenste gasten of breken zo de beschadigde cellen af om afgevoerd te worden. Deze immuun respons wordt ook wel ontstekingsrespons genoemd en geeft vaak de bekende symptomen van een ontsteking: zwelling, warmte en pijn, roodheid en, afhankelijk van de plek, een bewegingsbeperking.
Als dit herstelproces op zijn einde loopt, dient het overschot aan vrije radicalen geneutraliseerd te worden door anti-oxidanten of vrije elektronen in het lichaam. Als er te weinig vrije elektronen zijn, dan kunnen de vrije  radicalen het gezonde weefsel aantasten, wat weer een immuun respons teweeg brengt. Zo komen we in een vicieuze cirkel terecht en ontstaat chronische ontsteking, de oorzaak van vele hedendaagse chronische en auto-immuun ziekten en een versneld verouderingsproces.
Omdat de aarde een overvloed aan vrije elektronen heeft, is Aarden de uitgelezen manier om ons lichaam in de behoefte van vrije elektronen te voorzien. Zo kunnen we de bovengenoemde vicieuze cirkel doorbreken.
Conclusie: Om ontstekingen in ons lichaam onder controle te houden, hebben we voldoende aanvoer van anti-oxidanten, ofwel vrije elektronen nodig. Aarden is de eenvoudigste manier om hier aan te komen.

ONTSTEKINGEN ZIJN VAAK DE OORZAAK VAN VELE HEDENDAAGSE ZIEKTEN EN CHRONISCHE PIJNEN
 

Onderzoek heeft uitgewezen, dat onderstaande gezondheidsproblemen direct in verband kunnen worden gebracht met ontstekingen:
* hoge bloeddruk, hartkwalen, arteriosclerose
* een vertraagd metabolisme, wat kan leiden tot een grotere vetopslag
* darmstoornissen
* problemen met geheugen en de achteruitgang van cognitieve vermogens
* achteruitgang van de ogen en AMD (ook wel LMD: Leeftijdgebonden Macula Degeneratie)
* slecht energieniveau en slecht slapen
* chronische pijnen, waaronder rugpijn, gewrichtspijn en fibromyalgie
* stress en uitgeputte bijnieren
* chronische vermoeidheid
* allergieën
* multiple sclerose (MS), amyotrofe laterale sclerose (ALS)
* osteoperose
* reumatische atritis
* versneld ouderdomsproces
In dit artikel van James Oschman wordt hier verder op ingegaan (Engels) en kun je onder meer lezen dat voor elk van boenstaande gezondheidsproblemen er in 2011 al vele duizenden onderzoeken zijn gepubliceerd op pubmed.

DOOR TE AARDEN NEMEN WE DE OORZAAK VAN VELE ONTSTEKINGEN WEG MET ALLE POSITIEVE GEVOLGEN VAN DIEN

Een van de belangrijkste gevolgen van Aarden is, dat er vrije elektronen ons lichaam binnen stromen, die de vrije radicalen neutraliseren. Als dit gebeurt, zullen de vrije radicalen niet meer gezond weefsel aantasten. Op deze manier nemen we de oorzaak van vele ontstekingen weg en krijgt het lichaam de gelegenheid om zich te herstellen.

Hart- en vaatziekten
Inmiddels zijn er vele studies gedaan naar de oorzaken van hart- en vaatziekten.
Steeds duidelijker wordt dat ontstekingen van de vaatwanden de oorzaak zijn van vaatcomplicaties met stolsels.
In de grote Jupiter-studie werd een duidelijk verband aangetoond tussen ontsteking en cardiovasculaire complicaties, zoals hartinfarcten en beroerten. In vaktermen: een relatie met een verhoogd CRP-gehalte (C-Reactief Protein) als indicator van ontstoken endotheel (bekleding van de vaatwand).
Zie ook het artikel in Apothekersnieuws door huisarts Hans van der Linden: "Een halve eeuw cholesterolverdwazing"

Veel positieve ervaringen
Uit de vele duizenden ervaringen van mensen die zijn gaan Aarden, en dan met name geaard zijn gaan slapen, blijkt dat inderdaad er verbeteringen optreden bij de hierboven genoemde gezondheidsproblemen, die vaak ontstekingen als een belangrijke oorzaak hebben. Soms zijn die verbeteringen gering, vaak zijn ze aanmerkelijk en soms zijn ze spectaculair!

Op de Amerikaanse website www.earthinginstitute.net staat een artikel over het effect van Aarden op onstekingen en een uitleg over de goede en slechte vrije radicalen. Ook staat hier uitgelegd dat het te veel aan vrije radicalen het verouderingsproces versnelt en dat Aarden het verouderingsproces vertraagt door onder andere de slechte vrije radicalen te neutraliseren.
Klik hier om dit artikel te lezen (Engels).

 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014, 2015 en 2016 zijn weer duizenden bomen

geplant via trees for all


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy