Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Pijn is vaak het gevolg van een (plaatselijke) ontsteking. Nemen we de oorzaak van de ontsteking weg, dan zal dit ook een vermindering van de pijn tot gevolg hebben.
Aarden vermindert de oorzaak van ontstekingen en zal dus ook een vermindering van de pijn tot gevolg hebben.

Klik hier voor een video van David Wolfe over Aarden en het verminderen van pijn (het gedeelte over aarden begint na ongeveer 2,5 minuten)

Het boek en de Amerikaanse website beschrijven ook vele ervaringen van mensen over de hele wereld van wie de kwaliteit van leven enorm veranderde nadat zij zijn gaan Aarden. Zij konden  jaren van chronische pijn achter zich laten en weer hun normale activiteiten oppakken.
Enkele ervaringen: 

"Ik ben een 49-jarige automonteur. I lijd al meer dan 15 jaar aan rheumatische artritis. Om de pijn onder controle te houden gebruikte ik dagelijks 1500-3000 mg. de pijnstiller naproxen. In september 2005 moest ik gedwongen stoppen met werken; de chronische pijn en ontstekingen in mijn handen maakte het voor mij onmogelijk om nog door te werken. Ik had van mijn zwager een Aardingslaken gekregen, maar ik was zo sceptisch, dat ik het thuis in de kast had gelegd. Toen ik gedwongen stopte met mijn werk, overtuigde mijn zwager om het Aardingslaken toch eens te gaan proberen. Ik heb het aangesloten en had vanaf de eerste nacht al verbazingwekkende resultaten!. De onsteking en de pijn waren duidelijk minder binnen een paar dagen en na 4 weken was mijn pijn verdwenen!. Mijn slaap werd ook steeds beter en ik op een gegeven moment sliep ik beter dan ik in jaren had gedaan.
Ik ben nu zonder pijn en ik heb sinds lange tijd zelfs geen aspirine meer genomen. Geaard slapen heeft letterlijk mijn leven veranderd!"

Steve G.  (West Valley, UT)

***

"De resultaten van het gebruik van het Aardingslaken was voor mij zeer verrassend. I had dagelijks spierpijn in mijn nek en tussen mijn schouderbladen. Nu ik geaard slaap, word ik 's morgens wakker en voel me uitgerust, fris en heb ik niet meer die pijn in mijn nek en tussen mijn schouderbladen. Het meest waardevolle resultaat voor mij is de rust die ik heb als ik 's morgens opsta. Ik ben een gestresst iemand, maar het Aardingslaken heeft op mij zo'n kalmerend effect en ik ga zo anders met mijn stress om, dat mijn man het duidelijk merkte."
Wendy (Simi Valley, CA) 

 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014, 2015 en 2016 zijn weer duizenden bomen

geplant via trees for all


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy