Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Premium aardingskussensloop met 2 jaar garantie!
16 Reviews | Review toevoegen

Aardingskussensloop dubbelzijdig RVS, 56x66 cm. Voor een mooiere gezichtshuid, haardos en bij kaak-, nek- en schouderklachten

Standaard levertijd

Verzending binnen 2 werkdagen

€ 129,00
€ 119,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Met gepaste trots introduceren we een geheel nieuw kussensloop dat we produceren onder eigen label, het Premium aardingskussensloop!

Meer dan 2 jaar hebben we nodig gehad om de gepatenteerde stof van het premium aardingskussensloop te ontwikkelen. De lichtgrijze stof bevat 30% solide roestvrijstalen vezels van chirurgische kwaliteit. Het is zo ontworpen dat de geleiding van het materiaal maximaal is. 

De voordelen van het gepatenteerde premium aarsingskussensloop zijn:
  • bevat 30% zeer fijne roestvrijstalen vezels van chirurgische kwaliteit, voor optimale duurzaamheid en geleiding.
  • kan onder uw eigen favoriete kussensloop gebruikt worden
  • roestvrijstaal is niet gevoelig voor zuren of zwavel door transpiratie en huidvetten en chemicaliën in verzorgingsproducten
  • hoeft minder vaak gewassen te worden, dus minder slijtage
  • speciaal ontworpen voor een veel langere levensduur, de verwachting is 3 jaar of meer
  • 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten èn op het goed functioneren (geleiden) van de kussensloop

Gezondheidseffecten
Door te slapen op een aardingskussensloop vermindert de stress in je lichaam, slaap je dieper, snurk je minder en word je beter uitgerust wakker. Hierdoor verbetert je immuunsysteem, ga je je beter voelen en ga je er beter uitzien!

Kijk hier links onder "Aarden kan helpen bij" voor de vele gezondheidsvoordelen van het slapen op een aardingsproduct

Hoe te gebruiken
De Premium aardingskussensloop gebruik je onder je eigen kussensloop, net als bij onze aardingsonderlakens. Het vocht van je huid creëert geleiding door je eigen kussensloop heen naar de aardingskussensloop, waardoor je geaard bent zonder dat je direct huidcontact met de aardingskussensloop nodig hebt.
Omdat huidvetten en transpiratievocht in eerste instantie opgevangen worden door je eigen kussensloop, blijft de geleiding langer optimaal. Hierdoor hoeft het minder vaak gewassen te worden, één maal per maand. Dit alles komt de levensduur zeer ten goede. 
Voor een goede geleiding raden we aan een kussensloop te gebruiken, dat is gemaakt van een natuurlijke vezel, zoals katoen, viscose of Tencel en met weinig of geen synthetische component, zoals polyester.

2 jaar garantie
Uniek: 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten en op het goed functioneren van het aardingskussensloop.
Wij geven op het aardingskussensloop 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten op voorwaarde dat de onderhoudsvoorschriften, die zijn ingesloten in de plastic hoes van het kussensloop, zijn opgevolgd. Deze unieke garantie dekt niet alleen alle fabricagefouten maar ook het goed functioneren (geleiden), dus het effectief aarden, van het aardingskussensloop! 
De verwachte levensduur is 3 jaar of meer.

Aansluiten op de aarde
Het aardingskussensloop sluit je met behulp van de bijgeleverde 5 meter lange speciale aansluitkabel aan via een speciaal ontworpen aardingsstekker op de randaarde van een geaard stopcontact (dus niet op de stroom) of op een grondpin, die je buiten in de grond steekt. 

Heeft u nog geen grondpin of aardingsstekker, dan dient u die hierboven bij "Uw verdere aansluiting" te bestellen.
De aardingsstekker is een speciaal ontworpen kunststof stekker met twee metalen aardestripjes, die in een geaard stopcontact alleen contact maakt met de aarde en niet met de stroom. De aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een tweede en derde aansluiting.

Als u de keus heeft tussen het gebruik van een grondpin en een aardingsstekker, dan adviseren wij voor het aardingskussensloop het gebruik van een grondpin, met name voor mensen die (hoog)gevoelig zijn.

Wassen
Was het aardingskussensloop in de wasmachine op 40 à 60 graden met een wasmiddel voor de bonte was. Gebruik geen wasmiddel dat bleekmiddelen of optische witmakers bevat, omdat die het antibacteriële effect kan verminderen.
Gebruik een programma voor de fijne was met een laag toerental centrifugeren (max. 600 rpm).
We adviseren om op lage snelheid te centrifugeren, omdat deze unieke stof met de zeer fijne roestvrijstalen vezels ernstig kreukt als het gecentrifugeerd wordt op hoge toeren.

Hang het te drogen en rek het met de hand uit om het materiaal zo glad mogelijk te maken. Pak de randen vast en rek deze beetje bij beetje uit over de volledige lengte in beide richtingen. U kunt het ook strijken op gemiddelde temperatuur voor een iets gladder oppervlak.
Bij het aardingskussensloop zit een uitgebreid wasvoorschrift. Wasvoorschriften zijn ook te vinden in de FAQ.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Melissa - 30-08-2021 14:38

Ik gebruik het kussensloop met aardingspin nu bijna 1 maand en ik slaap beter, ben minder vaak wakker en voel me 's ochtends uitgeruster met minder pijn in mijn lijf.

Ria Schuit - 11-05-2021 18:01

Ik merk dat ik beter doorslaap en dat ik met name geen nare reactie meer heb in mijn hoofd in de overgangsfase van slapen naar wakker worden!

Nick - 08-05-2021 16:49

Goede kwaliteit, voelt zacht aan ondanks het zilverdraad. Ik gebruik deze onder mijn normale kussensloop waardoor ik er niks van voel en toch geaard slaap. Mijn slaapkwaliteit is verbeterd en ik voel mij de volgende ochtend een stuk energieker.

Ada Jongkamp - 17-03-2021 17:41

Ik heb het kussensloop nu 3 weken in gebruik en ik word minder vaak wakker in de nacht. Ik moet nog ervaren of dit structureel verbeterd is. De mri-scan zal uitwijzen of de ontstekingen die MS veroorzaken verminderd zijn. Daar hoop ik op. Verder, de draad lag een keer dicht tegen de oplaaddraad van mijn telefoon aan en toen veranderde mijn geaarde kussen in een stekelvarken. Volgens mij was inductie de oorzaak daarvan. Ik werd goed geholpen door Earthing Nederland om het euvel te verhelpen.

Jan - 30-01-2021 17:41

mijn vrouw sliep al op aardingskussensloop oude versie, vooral het snurken nam drastisch af. dus zelf de premium aardingskussensloop gekocht, ik heb er absolute geen spijt van. mijn hoofd voelt lichter aan tijdens het slapen en ik slaap hierdoor stukken beter.

Petra Dakkenhorst - 17-01-2021 23:09

Ben blij met het sloop, onder mijn gewone sloop omdat ik het dan minder vaak hoef te wassen. Ik heb af en toe tinnitus en merk Dat het minder wordt als ik op mijn kussen lig. Ik heb ook een mat voor onder mijn voeten als ik daar zit. Binnenkort koop ik ook het onderlaken.

Menno - 08-01-2021 17:25

Uitstekende sloop; ik gebruik 'm zonder gewoon sloop eroverheen, en je voelt de aarding-werking geweldig dan!

Inge de Haan - 01-10-2020 15:30

Heerlijk! Beetje hoofdpijn? Zo weg!

Ellen loos - 23-07-2020 19:11

De earthing producten bevallen mij uitstekend.

Petra - 22-07-2020 11:58

omdat het nog maar 1 maand geleden is kan ik nog niet zeggen dat ik er iets van merk. zal vast nog komen.

lyliane van de velde - 03-07-2020 16:29

zeer goed

E J Bruggen - 25-06-2020 09:59

Mijn man en ik slapen sinds 6 weken geaard. We zijn er zeer over te spreken. Ook hebben wij een aardingsmat voor bij de computer, tv kijken en we gebruiken hem ook als we lezen.
We raden het iedereen aan.

Ook lopen we elke dag op blote voeten. Wat heerlijk is.
We hebben ook het boek van Clint Ober gelezen.
Echt een aanrader.
Beste mensen ga vooral door met deze mooie producten en het vertellen van de boodschap wat moeder aarde voor de mens kan betekenen.
Wij zij er in ieder geval heel blij mee.

Een warme groet,

E J Bruggen

Meike - 20-05-2020 11:51

Ik merk dat, sinds ik de earthing produkten gebruik, mijn lichaam snel herstelt weinig spierpijn na inspanning en fitter over de dag.
Hartelijke groet
Meike

M. den Draak - 12-05-2020 18:05

Omdat ik het aardingslaken te koel vind voor in de winter, leek het kussensloop me een betere oplossing. Een koel hoofd vind ik juist prettig! Ik slaap nu (sinds het voorjaar) met laken en kussensloop en ik merk dieper te slapen dan anders. Verder heb ik geen idee wat het doet.

Jenny - 01-04-2020 14:12

Ik weet eigenlijk niet of het werkt voor mij.
Ik heb 2 x matjes een bij mijn computer en een in bed om uit te proberen en nu ook een kussensloop gekocht. Ik had het gekocht om beter te kunnen slapen als het druk in mijn hoofd is lukt het nu ook nog niet

remco - 06-02-2020 16:03

Top product
Lange warme avonden.

 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
  
 
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
 
 
 
0V5dQZbEWU218GpAt7U3982593LF727W.jpg

Earthing Nederland laat sinds 2012 bij
iedere bestelling een boom planten via 
Trees for All 


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy