NL
 • Sinds 2012
 • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
 • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
 • Enige aanbieder met garantie op de werking

Premium aardingskussensloop met aansluitkabel. 2 jaar garantie!

Aardingskussensloop roestvrijstaal met aansluitsnoer Premium aardingskussensloop met aansluitkabel. 2 jaar garantie!
Aardingskussensloop roestvrijstaal met aansluitsnoer
Premium aardingskussensloop met aansluitkabel. 2 jaar garantie!

Premium aardingskussensloop met aansluitkabel. 2 jaar garantie!

Aardingskussensloop dubbelzijdig RVS, 56x66 cm. Voor een mooiere gezichtshuid, haardos en bij hoofd-, nek- en schouderklachten Lees meer

138,00
Prijs per stuk
Op voorraad Standaard levertijd: Verzending binnen 2 werkdagen
Voeg toe aan je verlanglijstje
 • Enige aanbieder met garantie op de werking
 • Ondersteun je gezondheid!
 • Beste kwaliteit
 • Binnen 2 werkdagen verzonden
Productomschrijving

Earthing Nederland introduceerde in 2019 een geheel nieuw aardingskussensloop van ongeëvenaarde kwaliteit. We produceren dit  onder eigen label: het Premium aardingskussensloop.

Meer dan 2 jaar hebben we nodig gehad om de gepatenteerde stof van het premium aardingskussensloop te ontwikkelen. De lichtgrijze stof bevat 30% solide roestvrijstalen vezels van chirurgische kwaliteit. Het is zo ontworpen dat de geleiding van het materiaal maximaal is. 

De voordelen van het premium aarsingskussensloop zijn:

 • bevat 30% zeer fijne roestvrijstalen vezels van chirurgische kwaliteit, voor optimale duurzaamheid en geleiding.

 • kan onder je eigen favoriete kussensloop gebruikt worden

 • roestvrijstaal is niet gevoelig voor zuren of zwavel door transpiratie en huidvetten en chemicaliën in verzorgingsproducten

 • hoeft minder vaak gewassen te worden, dus minder slijtage

 • speciaal ontworpen voor een veel langere levensduur, de verwachting is 3 jaar of meer

 • 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten èn op het goed functioneren (geleiden) van de kussensloop


Gezondheidseffecten
Door te slapen op een aardingskussensloop vermindert de stress in je lichaam, slaap je dieper, snurk je minder en word je beter uitgerust wakker. Hierdoor verbetert je immuunsysteem, ga je je beter voelen en ga je er beter uitzien!
Start je met aarden en heb je fysieke klachten, dan zal je lichaam reageren op aarden door te ontgiften. Ontgiften via je lichaam is over het algemeen minder vervelend dan via je hoofd, wanneer je alleen start met een aardingskussensloop. 
We adviseren daarom het aardingskussensloop te gebruiken samen met een aardingsonderlaken, zodat je hele lichaam geaard is. 

We geven je 10% korting wanneer je voor een van de slaapsets kiest met een zilver aardingsonderlaken of een Premium aardingsonderlaken

Hoe te gebruiken
Het Premium aardingskussensloop gebruik je onder je eigen kussensloop, net als bij onze aardingsonderlakens. Het vocht van je huid creëert geleiding door je eigen kussensloop heen naar de aardingskussensloop, waardoor je geaard bent zonder dat je direct huidcontact met de aardingskussensloop nodig hebt.
Omdat huidvetten en transpiratievocht in eerste instantie opgevangen worden door je eigen kussensloop, blijft de geleiding langer optimaal. Hierdoor hoeft het minder vaak gewassen te worden, één maal per maand. Dit alles komt de levensduur zeer ten goede. 
Voor een goede geleiding raden we aan een kussensloop te gebruiken, dat is gemaakt van een natuurlijke vezel, zoals katoen, viscose of Tencel en met weinig of geen synthetische component, zoals polyester.

Uniek: 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten en op het goed functioneren van het aardingskussensloop.
Wij geven op het aardingskussensloop 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten op voorwaarde dat de onderhoudsvoorschriften, die zijn ingesloten in de plastic hoes van het kussensloop, zijn opgevolgd. Deze unieke garantie dekt niet alleen alle fabricagefouten maar ook het goed functioneren (geleiden), dus het effectief aarden, van het aardingskussensloop! 
De verwachte levensduur is 3 jaar of meer.

Aansluiten op de aarde
Het aardingskussensloop sluit je met behulp van het bijgeleverde 5 meter lange speciale aansluitkabel aan via een speciaal ontworpen aardingsstekker op de randaarde van een geaard stopcontact (dus niet op de stroom) of op een grondpin, die je buiten in de grond steekt. 

Heb je nog geen grondpin of aardingsstekker, dan bestel je dit bij "Uw verdere aansluiting" 
De aardingsstekker is een speciaal ontworpen kunststof stekker met twee metalen aardestripjes, die in een geaard stopcontact alleen contact maakt met de aarde en niet met de stroom. De aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een het aansluiten van 3 aardingsproducten. Met een splitter kan een oneindig aantal producten worden aangesloten op de aarde. 

Als je de keus hebt tussen het gebruik van een grondpin en een aardingsstekker, dan adviseren wij voor het aardingskussensloop het gebruik van een grondpin, met name voor mensen die (hoog)gevoelig zijn.

Wassen
Was het aardingskussensloop in de wasmachine op 40 à 60 graden met een wasmiddel voor de bonte was. Gebruik geen wasmiddel dat bleekmiddelen of optische witmakers bevat, omdat die het antibacteriële effect kan verminderen.
Gebruik een programma voor de fijne was met een laag toerental centrifugeren (max. 600 rpm).
Bij het aardingskussensloop zit een uitgebreid wasvoorschrift. 
Wasvoorschriften zijn ook te vinden bij de veelgestelde vragen.

Review toevoegen
Wat vind je van
Premium aardingskussensloop met aansluitkabel. 2 jaar garantie!
Jouw Score
5,0
Jouw naam Jouw review

Reviews

5,0
22 beoordelingen
20
0
0
2
0

Docje

Fijne kussensloop, hoofd- en nekpijn worden minder. Ook het slapen gaat iets beter.


L.Weijer

Goede ervaring met de aardings producten,
Zoals laken kussensloop en matten.
Slaap beter en minder last van voeten en benen en nekpijn ,vanwege mijn MS


Rasa van der Sluis

Fijn product, sinds ik hier op slaap heb ik geen nek en schouders klachten meer.


Gayle

Na het aankopen van de universele mat ben ik gegaan voor de slaapmat en het kussensloop. Met name omdat mijn klachten zich voornamelijk in mijn hoofd afspelen, veel hoofdpijn etc.
Ik voelde heel veel in mijn hoofd en nu na 3, 4 weken ben ik nagenoeg van veel van mijn gekke klachten af. Ik voel me beter energieker, opgeruimder. Bijna geen hoofdpijn meer. En ik kan langer ongeaard iets doen zonder dat ik daar hoofdpijn van krijg. Ik wil niet meer zonder. Ik ben benieuwd ook nu ik minder klachten heb hoeveel profijt mijn algehele gezondheid ervan krijgt. Heel blij mee. Dank je wel earthing nederland.


Annelies

Mooie kussensloop. Fijne stevige stof. Helpt goed bij nek - en schouderklachten.


Mae

We bought earthing pillow case, sleeping mat, grounding mat, patches and wrapping band because we believe on the benefits of grounding. Everyday when the weather is good my husband and I will go to park, remove our shoes and walk in the grass to have at least 1 hr grounding, we felt good after. Good thing that we bought these products that will help us during this autumn and winter season. The pillow case and sleeping mat helped to improve our sleep and my husband's snoring reduces. It make you also sleep as soon as you are in the bed, except if you are thinking a lot.

My husband had an elbow pain last month and every night he wraps his elbow with the wrapping band and the pain was gone after 2 weeks used. Whenever I had a period cramps, I will put the wrapping band around my waist and stomach and the pain reduces or when I started feeling the cramp, I will wrap it in my stomach and waist then I can't feel the cramp.

I use grounding mat every time I am in the table, I can feel the sensation in my feet which I felt good because I know that I am grounding and reducing any thing that is in my body while I am using my laptop.

I recommend to invest for this products, it help you maintain your health for whatever you need to normalise or if you want to improve your sleep, reduce or remove any pain.


Melissa

Ik gebruik het kussensloop met aardingspin nu bijna 1 maand en ik slaap beter, ben minder vaak wakker en voel me 's ochtends uitgeruster met minder pijn in mijn lijf.


Ria Schuit

Ik merk dat ik beter doorslaap en dat ik met name geen nare reactie meer heb in mijn hoofd in de overgangsfase van slapen naar wakker worden!


Nick

Goede kwaliteit, voelt zacht aan ondanks het zilverdraad. Ik gebruik deze onder mijn normale kussensloop waardoor ik er niks van voel en toch geaard slaap. Mijn slaapkwaliteit is verbeterd en ik voel mij de volgende ochtend een stuk energieker.


Ada Jongkamp

Ik heb het kussensloop nu 3 weken in gebruik en ik word minder vaak wakker in de nacht. Ik moet nog ervaren of dit structureel verbeterd is. De mri-scan zal uitwijzen of de ontstekingen die MS veroorzaken verminderd zijn. Daar hoop ik op. Verder, de draad lag een keer dicht tegen de oplaaddraad van mijn telefoon aan en toen veranderde mijn geaarde kussen in een stekelvarken. Volgens mij was inductie de oorzaak daarvan. Ik werd goed geholpen door Earthing Nederland om het euvel te verhelpen.


Jan

mijn vrouw sliep al op aardingskussensloop oude versie, vooral het snurken nam drastisch af. dus zelf de premium aardingskussensloop gekocht, ik heb er absolute geen spijt van. mijn hoofd voelt lichter aan tijdens het slapen en ik slaap hierdoor stukken beter.


Petra Dakkenhorst

Ben blij met het sloop, onder mijn gewone sloop omdat ik het dan minder vaak hoef te wassen. Ik heb af en toe tinnitus en merk Dat het minder wordt als ik op mijn kussen lig. Ik heb ook een mat voor onder mijn voeten als ik daar zit. Binnenkort koop ik ook het onderlaken.


Menno

Uitstekende sloop; ik gebruik 'm zonder gewoon sloop eroverheen, en je voelt de aarding-werking geweldig dan!


Inge de Haan

Heerlijk! Beetje hoofdpijn? Zo weg!


Ellen loos

De earthing producten bevallen mij uitstekend.


Petra

omdat het nog maar 1 maand geleden is kan ik nog niet zeggen dat ik er iets van merk. zal vast nog komen.


lyliane van de velde

zeer goed


E J Bruggen

Mijn man en ik slapen sinds 6 weken geaard. We zijn er zeer over te spreken. Ook hebben wij een aardingsmat voor bij de computer, tv kijken en we gebruiken hem ook als we lezen.
We raden het iedereen aan.

Ook lopen we elke dag op blote voeten. Wat heerlijk is.
We hebben ook het boek van Clint Ober gelezen.
Echt een aanrader.
Beste mensen ga vooral door met deze mooie producten en het vertellen van de boodschap wat moeder aarde voor de mens kan betekenen.
Wij zij er in ieder geval heel blij mee.

Een warme groet,

E J Bruggen


Meike

Ik merk dat, sinds ik de earthing produkten gebruik, mijn lichaam snel herstelt weinig spierpijn na inspanning en fitter over de dag.
Hartelijke groet
Meike


M. den Draak

Omdat ik het aardingslaken te koel vind voor in de winter, leek het kussensloop me een betere oplossing. Een koel hoofd vind ik juist prettig! Ik slaap nu (sinds het voorjaar) met laken en kussensloop en ik merk dieper te slapen dan anders. Verder heb ik geen idee wat het doet.


Jenny

Ik weet eigenlijk niet of het werkt voor mij.
Ik heb 2 x matjes een bij mijn computer en een in bed om uit te proberen en nu ook een kussensloop gekocht. Ik had het gekocht om beter te kunnen slapen als het druk in mijn hoofd is lukt het nu ook nog niet


remco

Top product
Lange warme avonden.

Meer reviews