NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home Snurken

MET AARDEN KAN SNURKEN VERMINDEREN
Snurken is voor veel mensen een probleem. Het verstoort niet alleen de nachtrust van de partner, maar iemand slaapt zelf ook minder diep met snurken. Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk voor de gezondheid en voor het energieniveau.

Slapen op een aardingsonderlaken verbetert de nachtrust.
Door contact met de aarde verdwijnt de omgevings wisselspanning van ons lichaam en krijgt het corisolniveau een natuurlijker verloop. Bijna iedereen die geaard is gaan slapen, merkt dat zijn slaap is verbeterd en wordt uitgeruster wakker. En de partner van de snurker weet te vertellen dat vaak het snurken is gestopt. Dit heeft op beiden een positief effect!

WAAROM MET AARDEN SNURKEN VERMINDERT OF ZELFS STOPT
Mogelijke oorzaken dat het snurken vermindert of zelfs verdwijnt als iemand geaard gaat slapen zijn:
* de stress vermindert
* de omgevings wisselspanning veroorzaakt door de elektrische leidingen en eventueel elektrische apparaten, verdwijnt voor meer dan 90%
* het bloed klontert minder, waardoor het gemakkelijker stroomt door alle kleine haarvaten 
* chronische ontstekingen in en rond het gebied van neus en keel verminderen

VELE POSITIEVE REACTIES WANNEER MENSEN GAAN AARDEN
Wij krijgen veel enthousiaste reacties van mensen die geaard zijn gaan slapen en na één nacht al opbellen om te vertellen dat hun partner niet meer snurkt. Dit geldt misschien niet voor iedereen die geaard is gaan slapen, maar wel voor het merendeel.
Ook zijn er meerdere mensen die vertelden, dat zij de aansluiting van het aardingslaken 's nachts hadden verbroken, waarna hun partner binnen een kwartier weer begon te snurken. Het snurken hield pas op, nadat zij het aardingslaken weer hadden aangesloten!

Inmiddels zijn er al zo veel positieve reacties gekomen van mensen van wie de partner niet meer snurkt, dat aarden wel eens een van de beste manieren zal blijken te zijn om van het snurken af te komen. Het is zeker de meest natuurlijke manier, het is prettig en het ondersteunt de algehele gezondheid. 

AARDEN, NOG MEER VOORDELEN
Daarbij heeft deze manier om van snurken af te komen ook nog vele andere voordelen.
Geaard slapen vermindert onstekingen en pijn en verbetert het zelfhelend vermogen van het lichaam en de algehele gezondheid.
Een betere slaap, een energieker gevoel en er beter uitzien!

KAN AARDEN HELPEN BIJ SLAAPAPNEU?
Er zijn ook meldingen van mensen die last hadden van slaapapneu en waarvan de symptomen zeer sterk verminderden, nadat zij geaard gingen slapen.
We horen graag jouw ervaring met betrekking tot dit onderwerp.