NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home Twee belangrijke aspecten van aarden

Twee belangrijke aspecten van aarden

Twee belangrijke aspecten van aarden Brrr buiten op blote voeten lopen is met de kou voor mij geen pretje. De kou trekt met pijnscheuten door mijn kuiten omhoog naar mijn rug en het duurt dan lang voordat ik weer een beetje opgewarmd ben.
De Grounders slippers zijn voor mij een uitkomst voor mijn dagelijkse rondje natuurbeleving, ik ben in contact met de aarde en de kou trekt niet zo omhoog.”
🙏🏼 Petra🙏🏼

Elke dag echt fysiek contact maken met de aarde kan een wereld van verschil maken voor je gezondheid.

Aarden heeft nl. 2 belangrijke aspecten die van belang zijn om je gezondheid te ondersteunen.

Aarden met aardingsproducten vermindert de omgevingswisselspanning met 95%. Rondom de aarde is een elektrisch veld dat een negatieve uitwerking heeft op de gezondheid van mensen wanneer ze niet geaard zijn. Ook de elektrische bedrading en apparaten in huis geven wisselspanning of een elektromagnetisch veld, dat de celstofwisseling negatief beïnvloedt.
Fysiek verbonden zijn met de aarde betekent dat je in het 0-potentiaal - het helende veld -van de aarde opgenomen bent. Het effect is onder andere dat voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen en afvalstoffen beter afgevoerd.
Dit eliminatie proces van afvalstoffen is voor iedereen persoonlijk en kan symptomen van bestaande klachten tijdelijk verergeren omdat afvalstoffen in het bloed komen, en daarna afgevoerd worden. Hoe lang dit duurt is ook persoonsafhankelijk. Sommige mensen ervaren weinig symptomen, terwijl anderen dit 1 of 2 weken kunnen ervaren.

Het tweede aspect van aarden is dat, hoe groter het oppervlak is dat geaard wordt, hoe meer vrije elektronen van de aarde het lichaam in kunnen stromen. Vrije elektronen hebben eenzelfde werking als antioxidanten in gezonde voeding: ze remmen ontstekingsreacties omdat het overschot aan vrije radicalen wordt geneutraliseerd en opgeruimd.

Aarden hoort bij een gezonde leefstijl.

Leef gezond, blijf geaard! 👣🙏🏼

 
    09-12-2022 12:23     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Terug