NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home ‘Verwoest het moderne leven ons immuunsysteem?’

‘Verwoest het moderne leven ons immuunsysteem?’

‘Verwoest het moderne leven ons immuunsysteem?’ Dit is de titel van een artikel uit 2008 van Rob Stein, wetenschapsjournalist destijds gepubliceerd in de ‘Washington Post’.

“Eerst kwamen er steeds meer gevallen van astma, alsook van hooikoorts en andere allergieën, zoals eczeem” schreef Stein. “Vervolgens kregen kinderartsen steeds meer te maken met kinderen met voedselallergieën. Nu zijn de deskundigen er steeds meer van overtuigd dat het aantal gevallen van lupus, MS en andere aandoeningen die worden veroorzaakt door een falend immuunsysteem, enorm zal toenemen.”

Al deze aandoeningen – en ook ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en kanker – staan in verband met chronische ontstekingen.

Hoe is het anno 2021 met jou en jouw omgeving gesteld, aangaande gezondheid?
Waar haal jij je gezondheid uit?

Hoe versterk jij je immuunsysteem?

Durf je erop te vertrouwen dat gezondheid uit de aarde komt?

Ga de natuur in, trek je schoenen uit en geniet van de kracht van het leven!
Aarden, fysiek contact maken met de aarde ondersteunt namelijk je basis gezondheid en helpt je het immuunsysteem op een natuurlijke manier aan het werk te zetten.

We krijgen dagelijks reviews binnen van mensen die zijn gaan aarden en daar de positieve gevolgen lijfelijk van ondervinden. Hieronder de review van Carolien:

“Zelf merk ik niet zoveel van de mat. Mijn man en jongste dochter reageren er ook niet zo sterk op. Maar mijn oudste dochter heeft last van astma en eczeem waartegen ik soms echt moet smeren met hormoonzalf om het onder controle te krijgen. In de zomer is haar huid vaak heel vurig. Maar nu, wanneer ze ‘s ochtends uit bed komt, ziet haar huid er voor de eerste zomer ooit steeds heel glad uit. Ook heb ik het idee dat ze veel minder kucht en hoest in haar slaap en veel dieper slaapt. Normaliter schrikt ze van veel geluiden wakker.”

Aarden doe je zo:
Door buiten blootsvoets te wandelen, rechtstreeks in contact met de aarde.
Binnenshuis kun je onze aardingsproducten gebruiken. Aardingsproducten sluit je aan op een geaard stopcontact of met een grondpin in de tuin. De weldadige energie geleidt middels een snoer naar een aardingslaken om op te slapen of een aardingsmat om te werken of te ontspannen.

Wat er gebeurt:
Je lichaam stemt zich onmiddellijk af op hetzelfde elektrische veld (potentiaal) als de aarde.
Je lichaam raakt doordrenkt met vrije elektronen die overvloedig aanwezig zijn op het aardoppervlak. Hoe groter het oppervlak van je lichaam dat in contact is met de aarde en hoe langer je in contact bent met de aarde, hoe beter. Elektronen werken als antioxidanten uit gezonde voeding. Ze pakken de vrije radicalen aan die opgeruimd dienen te worden bij ontstekingsprocessen. Voordat de vrije radicalen de gezondheid aantasten.

Dat doet aarden, en meer!

Aarden hoort bij een gezonde leefstijl!

Blijf gezond, leef geaard! 🙏🏼👣
    25-06-2021 09:42     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Terug