NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home 'Heel jezelf, heel de aarde' op deze DAG VAN DE AARDE, 22 april 2020

'Heel jezelf, heel de aarde' op deze DAG VAN DE AARDE, 22 april 2020

'Heel jezelf, heel de aarde' op deze DAG VAN DE AARDE, 22 april 2020

Ben je je ervan bewust dat je blootsvoets buiten contact maakt met de aarde?
En dat je in contact met de aarde je je beter gaat voelen?

Wanneer je je beter voelt - daarmee de verbinding met wie jij bent en wat jij wilt vergroot, dan maak je gezondere keuzes voor jezelf.
En hoogstwaarschijnlijk leiden je keuzes dan steeds vaker naar keuzes voor de gezondheid van de aarde. De aarde en jij en ik: we horen bij elkaar. Als een van ons zich niet zo lekker voelt, dan merken we dat direct of indirect van elkaar.

De mensheid heeft altijd op blote voeten gelopen en op de grond geslapen, totdat wij de schoenen uitvonden. Als enige wezens op aarde lopen wij op schoenen, met meestal isolerende rubberen zolen, en hebben we de vloeren in onze huizen geïsoleerd en slapen we niet meer op de grond. Zo zijn we het contact met de aarde kwijt en zijn we los gekoppeld van de helende energie van de aarde.
Nieuw wetenschappelijk onderzoek doet vermoeden, dat dit los gekoppeld zijn van de aarde, mede oorzaak zou kunnen zijn van chronische pijn, vermoeidheid, stress en slecht slapen, waar zoveel mensen tegenwoordig last van hebben.

MAAK CONTACT MET DE AARDE EN VOEL JE BETER!

Doe op deze speciale DAG VAN DE AARDE iets 'geks': zoek in de natuur een veilige plek op en trek je schoenen uit!
Je zult merken dat blootsvoets buiten zijn je goed zal doen.

Slaap, werk of relax binnenshuis in contact met geleidende lakens of matjes, die de energie van de aarde overbrengen op je lichaam. Mensen die dat op regelmatige basis doen, zeggen dat ze beter slapen, zich beter voelen en meer energie hebben gedurende de dag.

Deze simpele oplossing heet Earthing™, ofwel Aarden, en is zowel een techniek als een beweging, die levens verandert over de gehele wereld.

Earthing™, Aarden, is veilig en heel natuurlijk, is voor mensen van alle leeftijden, jong en oud, maar is geen medicijn of een vervanging van een medische behandeling. Als je onder behandeling bent, overleg altijd met je arts of behandelaar.

Hou van de aarde, blijf gezond, blijf geaard! 👣🙏🏼

    22-04-2020 09:54     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Terug