NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home Aarden bevordert de doorbloeding

Aarden bevordert de doorbloeding

Aarden bevordert de doorbloeding Fotokolom links: rode bloedlichaampjes klonteren samen van geteste personen VOOR aarden
fotokolom rechts: rode bloedlichaampjes hebben zich van elkaar losgemaakt en stromen vloeiend door de aderen NA 40 minuten aarden.

Aarden heeft een positieve invloed op de doorbloeding.
Onderzoek wijst uit dat wanneer iemand aardt, het bloed al in korte tijd aanzienlijk minder formaties van rode bloedlichaampjes laat zien: deze formaties worden geassocieerd met klonteren van bloed en bloedproppen.
Stroomt het bloed meer als ketchupachtige substantie door het lichaam, dan wordt dit in de volksmond ‘dik bloed’ genoemd.

Hoe dikker het bloed is, hoe langzamer het door de aderen stroomt om zuurstof en voedingsstoffen naar de lichaamscellen te brengen en, hoe groter het risico op de vorming van bloedproppen is.

Om het risico op bijvoorbeeld hartaanvallen en beroertes te verlagen, zou het bloed meer als rode wijn door de aderen moeten stromen.

Een betere doorbloeding wordt meestal ‘opgelost’ met medicatie.
Aarden is relatief nieuw en is onderdeel van een gezonde leefstijl. De meeste artsen kennen aarden niet of weten niet hoe significant het de fysiologie kan beïnvloeden.

Artsen hebben het belang van hun patiënten voorop: ons advies is om altijd het advies van de arts op te volgen. Hij of zij kan nee zeggen vanwege onbekendheid met aarden, of ervoor openstaan, op voorwaarde dat de medicatie nauwlettend in de gaten wordt gehouden en eventuele ongebruikelijke reacties worden gemeld.

Als je twijfelt of aarden veilig voor je is, ga dan gewoon naar je achtertuin of naar het dichtstbijzijnde met gras begroeide park of zandstrand en zit / sta / loop op blote voeten gedurende minstens een half uur of veertig minuten.
Probeer het een of twee keer per dag te doen.

Of je nu blootsvoets buiten wandelt, of jezelf vele uren binnenshuis in contact met de aarde aardt middels een aardingsproduct en een geleidende draad naar de aarde, we willen dat je de best mogelijke en veiligste ervaring hebt.

Het lijfelijke contact met de aarde hoort bij mensen. De uitwisseling van elektroden
van elektrische veld van de aarde met het elektrische veld van de mens is van levensbelang.

Aarden hoort bij een gezonde leefstijl.

Blijf gezond, blijf geaard! 👣🙏🏼
    15-01-2021 14:23     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Terug