NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home Aarden en vrouwen

Aarden en vrouwen

Aarden en vrouwen Vrouwen lijken het te snappen.
Ze lijken direct en intuïtief te reageren op het ‘blotevoetencontact’ en op de genezende energie van Moeder Aarde. Dit is geen kritiek op de mannelijke geest, maar gewoon een conclusie die is gebaseerd op jarenlang aan duizenden mensen het principe van aarden demonstreren en verklaren.
‘Verbind je met de aarde en genees’, zo beschreef een groep vrouwen een paar jaar geleden in koor het aarden.

Vrouwelijke energie werkt meer toe naar harmonie en mannelijke energie is meer onderzoekend, waarbij ieder mens in een eigen unieke verhouding mannelijke en vrouwelijke energie in zich draagt.

De ontdekker van aarden, Clint Ober merkte dat vrouwen, wanneer ze de weldadige werking van aarden hadden ervaren ze al hun vrienden en familie erover willen vertellen, terwijl mannen meestal willen weten hoe het werkt.

De weldadige werking van aarden is al na een half uur merkbaar met een licht tintelend gevoel: de uitwisseling van elektronen van het aardoppervlak en je lichaam stroomt door je heen.

Nadat ze een tijdje geaard hebben geslapen, zeggen vrouwen vaak dat ze zich beter voelen en er beter uitzien. Ze zeggen dat hun huid meer straalt, hun ogen helderder staan en dat ze meer levenskracht hebben. Dat komt waarschijnlijk door een combinatie van dingen: het opheffen van een elektronentekort, een betere slaap en minder koude voeten in bed, minder stress en pijn, en een natuurlijker en evenwichtiger functioneren van je lichaam.

Aarden kan zelfs ondersteunend zijn bij het afvallen, doordat je ontspant en het cortisol (stresshormoon) wordt teruggebracht naar een normaal niveau. Mensen die onder spanning staan eten vaak niet zo gezond en hebben de neiging een emotionele leegte op te vullen of omdat er gewoonweg geen tijd genomen wordt om een gezonde maaltijd klaar te maken.

Daarenboven stimuleert een teveel aan stress en cortisol een hongerig gevoel waardoor gewichtstoename op de loer ligt. Het probleem van teveel vetopbouw is de ontstekingsbevorderende stoffen die het produceert en dat is het voornaamste kenmerk van het metabool syndroom dat tot hart- en vaatziekten en diabetes leidt.

Hormonen spelen een belangrijke rol in het leven van vrouwen. Het is algemeen bekend dat hormonen met elkaar samenwerken. Cortisol is een steroïde die nauw verwant is aan progesteron en in de verte verwant is aan oestrogeen.

Hoewel er nog onvoldoende onderzoek is naar de werking van hormonen en aarden, horen we vaak van vrouwen dat er met aarden iets bijzonders gebeurt. Veel vrouwen vertellen dat ze minder last hebben van vervelende PMS-symptomen en overgangsklachten, soms al heel snel.

Een belangrijk weetje: de voet is een gevoelsorgaan dat rijkelijk is voorzien van seksuele zenuwen. Erotische gevoelens kunnen worden opgewekt door aanraking met de aarde, gras, wind, lucht, zon en water.
Ga blootsvoets en ervaar de aangename sensatie van aarden.

Blijf gezond, blijf geaard! 👣🙏🏼

Meer lezen? https://www.earthingnederland.nl/boek-Earthing
of: https://www.earthingnederland.nl/aardingseffecten
    29-01-2021 14:48     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Terug