NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home Jippie! Winters weer op komst!

Jippie! Winters weer op komst!

Jippie! Winters weer op komst! Hoewel…jippie...niet voor iedereen is het een prettig vooruitzicht. Voor mensen met bijvoorbeeld gewrichtspijn kan de kou de pijn verergeren. Door de kou vermindert de doorbloeding en voelt alles wat krampachtiger en stugger aan. Met name mensen met reuma of artrose zitten niet te wachten op de kou.

Voor mensen die niet op de kou zitten te wachten omdat kou meer fysieke klachten geeft, is binnenshuis aarden de manier om de doorbloeding te stimuleren en pijnklachten te verminderen.
Daarbij helpt aarden om ontstekingen aan te pakken, de onderliggende oorzaak van pijn.
Met aarden wordt de ontstekingsreactie tot rust gebracht en ontstaat er balans in het lichaam.

In contact met de aarde worden de elektronen van de aarde uitgewisseld met de elektronen in ons lichaam. De aarde en ons lichaam zijn namelijk krachtige geleiders van elektrische impulsen. In ons lichaam wordt de aanvoer van voedingsstoffen naar een cel en de afvoer van afvalstoffen uit de cel geregeld met deze elektrische impulsen.

We hebben het helende elektrische veld van de aarde nodig om onze eigen elektrische impulsen goed te laten werken.

Met blote voeten buiten en daarmee in contact met het helende veld van de aarde, help je jezelf de balans te maken. Maar blootsvoets buiten zal een uitdaging worden komende week!

Daarom zijn onze aardingsproducten voor binnen een uitkomst om toch in contact te kunnen zijn met de aarde.
Ook als het buiten -10 is.

Zittend op de aardingsmat met canvas bijvoorbeeld, voor het raam in je favoriete stoel kun je genieten van de neervallende sneeuwvlokken en ben je tegelijkertijd in contact met de aarde. De geleidende draad gaat naar de speciale kunststof stekker die contact maakt met de aarde in het geaarde stopcontact.

Aarden ondersteunt de basisgezondheid en het zelfherstellende vermogen van je prachtige lichaam.

Aarden hoort bij een gezonde leefstijl!

Wil je meer lezen over wat aarden voor je kan betekenen? Kijk dan op onze website of bestel het boek ‘Earthing, je lichaam aarden’ https://www.earthingnederland.nl/boek-Earthing

Binnen of buiten, geniet van wat gaat komen.
Blijf gezond, blijf geaard! 👣🙏🏼
    05-02-2021 14:51     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Terug