NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home Zelfzorg!

Zelfzorg!

Zelfzorg! Aarden, seizoensgriep en dat wat onze samenleving op z'n kop heeft gezet

Zelfzorg met aarden, het mag nog steeds en is hoognodig.
Van een klant kregen we onderstaande link toegestuurd over een onderzoek wat maar weer eens duidelijk maakt waarom we massaal zouden moeten gaan aarden. Liefst buiten in de natuur op blote voeten om de verbinding met de aarde te voelen. Maar als dat niet mogelijk is kan het binnenshuis met onze producten.

Een deel van de uitkomst van dit onzerzoek:
'Uitgebreide studie en feedback van degenen die deze aanpak (aarden) gebruiken, hebben aangetoond dat aarden een dramatisch verschil maakt in situaties van ademnood, inclusief die veroorzaakt door ernstige astma, allergieën, COPD en griep.

Bijvoorbeeld feedback van een advocaat wiens vrouw symptomen van het coronavirus ontwikkelde:
“Een aardingspleister op haar borst heeft haar enorm geholpen”

Tientallen onderzoeken hebben aangetoond dat aarden vrijwel alle meetbare fysiologische en biochemische eigenschappen in evenwicht brengt Dit is belangrijk vanwege observaties van wijdverbreide systemische effecten van het virus.
Verlaging van de bloedviscositeit is een belangrijk effect, aangezien vrijwel alle cardiovasculaire aandoeningen in verband worden gebracht met een verhoogde bloedviscositeit.

Endocrinologen zullen geïnteresseerd zijn in het feit dat aarden het dag-nachtcortisolritme normaliseert, waardoor stress wordt verminderd. Het is moeilijk om te slapen als je nachtelijke cortisol hoger is dan normaal.
Verschillende onderzoeken hebben ook verbeteringen in de nervus vagus spanning aangetoond.

De aanpak is zo natuurlijk, eenvoudig, veilig en vrij van bijwerkingen dat iedereen het kan proberen om te zien of het voor hen effectief is. Het is net zo eenvoudig als naar buiten gaan, je schoenen en sokken uittrekken en op je blote voeten zitten.'

Leef bewust, blijf geaard! 🙏🏼👣
https://www.peertechzpublications.com/.../IJCEM-6-148.php...
    15-11-2021 12:23     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Terug