NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home Pijn verlichten met patches

Pijn verlichten met patches

Pijn verlichten met patches Plaatselijke pijn verminderen, dan wel verhelpen.

Je kent waarschijnlijk al veel van de voordelen van aarden, maar weet je hoe bijzonder onze aardingspatches zijn?

Eigenlijk zou je ze altijd bij de hand moeten hebben in het medicijnkastje, dan heb je altijd iets in huis om pijn en ontstekingen te verminderen.

De patches zijn ontworpen om specifieke delen van het lichaam te aarden voor een snel en gericht effect, precies op die plek van het lichaam waar ze het meest nodig zijn.

Ze kunnen worden ingezet bij bijvoorbeeld kneuzingen door sporten, schouderklachten, gewrichtsklachten...

De grootste zorg bij griepklachten is het schadelijke effect dat het kan hebben op de longen. Wanneer de longen ontstoken raken, wordt ademen moeilijker en dat leidt tot minder zuurstof in de bloedbaan.
De aarde helpt ons op een natuurlijke manier om ontstekingen in het hele lichaam te verminderen. Simpelweg door geaard te zijn.

Als je een patch plakt op de pijnplek zal de stroom van vrije elektronen precies daar zorgen voor verlichting en een snellere vermindering van ontstekingen. Je 'dooft het vuur' van pijn en ontsteking.

Hoe gebruik je ze:
Om de grootste en meest directe voordelen van aarden te ervaren (vooral wanneer je acute symptomen hebt), plak je de patches op ten minste twee van deze drie plaatsen:

Precies op de plek waar u het probleem ondervindt. Bijvoorbeeld een aan elke kant van de borst als je een ontsteking in de longen hebt als gevolg van een infectie, astma, COPD, enz.
Op de handpalmen *
Op de onderkant van je voeten * - specifiek op het acupunctuurpunt nier-1 (K1) bij de bal van de voet

* De zolen van onze voeten en de handpalmen zijn de meest geleidende delen van het lichaam en absorberen de elektronen van de aarde het gemakkelijkst.
Plak een patch op de voeten om ontstekingen / verwondingen / pijn in de onderste ledematen aan te pakken en op de handpalmen bij problemen met het bovenlichaam.

Natuurlijk gezond, leef geaard! 🙏🏼👣

link naar de patches: patches
    08-10-2021 13:23     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Terug