NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home Review, dit raakt!

Review, dit raakt!

Review, dit raakt! Dat een bekend iemand als Deepok Chopra aarden als 1 van de 6 pijlers voor een gezonde leefstijl aanprijst, vinden we natuurlijk heel fijn.

Maar wat ons ten diepste raakt is dat mensen ons laten weten wat aarden met hen doet.
Zoals bv te lezen is in deze review van Jan:
“Het aardingsonderlaken heeft m’n leven en gezondheid veranderd. Ik was erg ziek en dit heeft mijn gezondheid sterk bespoedigd. Al meer dan tien jaar slaap ik slecht. Ik heb echt bijna alles geprobeerd. Maar dit werkt gewoon. Nu slaap ik veel beter. Wat een verademing! Ik kan en wil niet meer zonder.”

We streven ernaar dat mensen zich (weer) gezond voelen, energiek, en van de dag een feest kunnen maken dat past bij hun levenspad.
Fysiek in contact Zijn met het elektrische veld van de aarde is daarbij onmisbaar, ons inziens.

Wat Deepak Chopra zegt?
Dat je voor 95% met de volgende 6 pijlers zelf invloed hebt op je eigen gezondheid. De laatste 5% is het gevolg van je eigen DNA.
In de uitsnede van het interview met Deepak Chopra spreekt hij over het belang van aarden: fysiek in contact zijn met de aarde.
Een van de meest eenvoudige manieren om je gezondheid te ondersteunen!

Wat wij van zijn visie vinden is dit:
Hoewel Deepak Chopra ‘aarden’ als 6e pijler noemt, is aarden de basis voor de eerste 5 pijlers.

1: GOEDE SLAAP
Met aarden ga je beter en dieper slapen. De slaap is het moment waarop het lichaam uitrust en herstelt van de spanningen van alledag. Als we niet goed slapen, voltrekt het herstel zich maar ten dele, waardoor we vatbaar worden voor diverse stressgerelateerde problemen.

2: MEDITATIE EN STRESSMANAGEMENT
Zodra je geaard bent is er een directe vermindering van de huidgeleiding. Dit duidt op een snelle activering van de kalmerende werking van het parasympatische (ontspan!) zenuwstelsel. Het lichaam komt in een toestand van rust en herstel.
Zodra je je gespannen voelt, stijgt de cortisolspiegel, het stresshormoon. Geaard slapen brengt de cortisolproductie weer terug in zijn natuurlijke, normale ritme: het hoogst om 8uur ’s ochtends en het laagst om middernacht.

3: BEWEGING
Pijnklachten door spierpijn, verwondingen, stramheid belemmeren vrije beweging. Pijnklachten ontstaan hand in hand met ontstekingsreacties. De elektronen van de aarde neutraliseren de vrije radicalen die ontstaan bij ontstekingsreacties. Aarden helpt om je vrijer te laten bewegen met minder pijnklachten.

4: EMOTIES EN RELATIES
Aarden zorgt ervoor dat je je energieker voelt. Een algemeen gevoel van welbehagen maakt dat je de dagelijkse problemen beter aan kunt.
De bloedsomloop verbetert met aarden. Dit kan voor partners die het bed delen verstrekkende gevolgen hebben zoals minder last van koude voeten, erectieproblemen kunnen verminderen, minder hoofdpijnklachten, hartritmestoornissen en andere hart gerelateerde klachten herstellen makkelijker met aarden.

5: VOEDING
Aarden verbetert de stofwisseling in het hele lichaam. Je lichaam, dat gestuurd wordt door elektrische prikkels maakt dat voedingstoffen beter worden opgenomen en afvalstoffen beter afgevoerd worden.

6: AARDEN
Het meest eenvoudige wat je voor je eigen gezondheid kunt doen is aarden. Ga blootsvoets naar buiten en ervaar de helende energie van de aarde.
Binnenshuis kun je aardingsproducten gebruiken om het contact met de aarde te herstellen.

Slapen op een aardingsonderlaken met 50% zilver, aangesloten op een grondpin of met een speciale stekker in een geaard stopcontact wordt de energie van de aarde naar je lichaam geleid in de vorm van vrije elektronen.
Je zelfhelende vermogen wordt ondersteund met aarden.
.
Aarden hoort bij een gezonde leefstijl!

Blijf gezond, leef geaard! 🙏🏼 👣
    01-04-2022 15:54     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Terug