NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home Hi lieve massage therapeut, zorg je goed voor jezelf?

Hi lieve massage therapeut, zorg je goed voor jezelf?

Vaardig en met energie en passie geef jij je klanten massages. Het werk dat je doet schenkt zoveel dankbaarheid, want je kunt je klanten echt helpen in de ontspanning te komen, pijn te verlichten en ondersteunen in het genezingsproces.

En wat doe jij om niet overbelast te raken?
Weet dat aarden je ondersteunt wanneer je behandelingen geeft of zodra je thuis bent en je verdiende rust pakt.

Twee onderzoeken uit 2018 van het Chopra Center for Wellbeing in Carlsbad, Californië, geven aan dat aarden een krachtige hulp biedt voor massagetherapeuten tegen de veelvoorkomende pijnproblemen en energieafvoer die vaak leiden tot voortijdige beroepsmatige burn-out.

Het onderzoek, uitgevoerd over een periode van zes weken met 16 therapeuten die werkzaam waren in het centrum, bracht een duidelijk verschil aan het licht in hoe de therapeuten zich voelden en functioneerden wanneer ze geaard waren (vier weken) vergeleken met niet geaard zijn (eerste en laatste week van het studie).
Toen ze geaard waren, rapporteerden ze significant minder pijn en veel meer energie, fysiek voelden ze zich beter en ze voelden zich opgewekter.
Tijdens het onderzoek gebruikten de therapeuten geaarde matten op het werk (op de grond en onder het laken van de massagetafel) en geaarde lichaamsbanden of matten thuis tijdens het slapen.
• Tina Michaud-Gray, RN, LMT, The Rapid Recovery Center, in Dover, NH, slaapt en werkt sinds 2004 geaard:
"Ik zou niet werken zonder Earthing 😊 aarden)", zegt ze. “Ik sta op een geleidende aardingsmat bij het doen van massages en leg ook een geleidende mat op de tafel onder de borst of rug van de cliënt. Dus zowel de cliënt als ik hebben huidcontact met de helende energie van de aarde, net alsof we allebei op blote voeten buiten zijn. We hebben er allebei enorm veel baat bij.
“De matten zijn via een draad verbonden met de aarding van een geaard stopcontact of met een grondpin die buiten in de aarde is geplaatst. Aarden werkt niet op elektriciteit. Het brengt de natuurlijke oppervlakte-energie van de aarde naar je lichaam.”

De Elite Slaapmat is geschikt voor de massagetafel. Deze wordt eenvoudig schoongemaakt met een vochtige doek. Je doet er een dun hoeslaken overheen.
Je kunt voor jezelf een meditatiemat op de grond leggen en er met blote voeten of met dunne sokken op staan, zodat je zelf ook geaard kunt werken.
Zorg voor jou, werk geaard! 🙏🏼 👣
Hier lees je er meer over:
    20-05-2022 16:24     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Terug