NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home Wat is aarden (earthing) en hoe doe je dat?

Wat is aarden (earthing) en hoe doe je dat?

Wat is aarden (earthing) en hoe doe je dat? Clint Ober herwaardeerde de oude wijsheid van de aarde en de relatie van mens, dieren en planten tot de aarde. Hij ontwikkelde producten om binnenshuis te gaan aarden.
De aarde is een elektrisch geladen planeet. En al het leven leeft met deze elektrische lading. Met deze elektrische lading laten we onze lichaamsfuncties goed functioneren met als resultaat dat we in sync zijn, zowel fysiek, psychisch als verbonden met ons levenspad.

Langere tijd geen fysiek contact hebben met de aarde kan leiden tot allerlei ongemakken en zelfs ziekte. Juist omdat de elektrische lading van de aarde ontbreekt, die meehelpt het immuunsysteem te versterken: o.a. in de vorm van het aanpakken van ontstekingen en omdat mensen beter gaan slapen met aarden. Dit laatste is een belangrijk 'medicijn' voor de mens.

In het reguliere circuit wordt veelal met medicatie gewerkt om je beter te voelen en we zien steeds vaker dat nagedacht wordt om aarden als toevoeging in te zetten om de gezondheid te ondersteunen.

Hoe je gaat aarden:
Als het mogelijk is, ga naar buiten en zet je blote voeten op de aarde. Elke dag een paar keer maakt al het verschil.
Binnenshuis aarden doe je met aardingsproducten. Deze hebben een geleidend materiaal zoals zilver, koolstof, roestvrijstaal en zijn met een geleidende draad fysiek verbonden met de aarde.
Het aardingsproduct kan een laken zijn dat je op je bed legt,
een mat bij je computer om je handen op te laten rusten terwijl je werkt, of je voeten op zet.

Of met je billen op een canvas aardingsmat zitten, terwijl je werkt of ontspant. Deze canvas aardingsmat kan zelfs in je bed gelegd worden om op te slapen of mee op reis genomen worden.

Aansluiten op de aarde gaat met een grondpin als je een tuin hebt. Of met een kunststof aardingsstekker die je in het geaarde stopcontact stopt. Deze maakt alleen contact met de aarding in het stopcontact (en niet met het elektriciteitsnet!), net zoals je eigen computer of wasmachine het lekkerst loopt met aarding.

Doe grondig onderzoek om te begrijpen wat aarden is en hoe je het leven kan doen in deze tijd.

Wij vinden het telkens weer leerzaam om Clint's kennis te beluisteren.

De aarde is er en wacht al langere tijd op ons.
Aarden hoort nl. bij een gezonde leefstijl!

Heb het mooi, blijf geaard!👣🙏🏼
    09-01-2023 12:45     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Terug