NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home Spataderen en bloedsomloop

Spataderen en bloedsomloop

Heb je last van spataderen, dan is de zomer met warm weer vast een pijnlijke tijd voor je. Lees hier hoe aarden spataderen aanpakt, zodat je er minder last van hebt.

Het kan zomaar zo zijn dat je je benen verstopt in een lange broek of lange rok met zomers weer. En de klachten die voorkomen bij spataderen zijn vervelend: zware, vermoeide en vaak warme benen, jeuk, een gespannen gevoel, krampen, een trekkende of stekende pijn in de kuiten, trillingen in de benen, vocht rond de enkels of aan het onderbeen, huiduitslag en verkleuring of verharding van de huid en ontstekingsklachten.

De oorzaken voor het ontstaan van spataderen wordt meestal geweten aan familiaire aanleg, hormonale klachten, lang achter elkaar staan en trombose.
De reguliere aanpak haalt niet de oorzaak weg. Aarden doet dat wel.
Aarden ondersteunt namelijk de algehele gezondheid.

Op het terrein van hart en bloedvaten heeft aarden een heel duidelijke werking, die ook zichtbaar gemaakt kan worden onder de microscoop.

Aarden gaat het samenklonteren van de rode bloedcellen tegen, waardoor de kans op trombose kleiner wordt naarmate je langer aardt.
In dit toegankelijke filmpje laat men zien hoe het bloed beter gaat stromen en dat al na maar 10 minuten aarden.

Nog een link aan voor verder eigen onderzoek.

Op het terrein van de hormonen heeft aarden het effect van balanceren naar een natuurlijke staat. Tijdens de overgang en zwangerschap ontstaan spataderen makkelijker. De hormoonhuishouding verandert in deze situaties. Door te gaan aarden zullen vrouwen gaan voelen dat hun lichaam meer in balans komt.

Uit eigen ervaring met de overgang kan ik, Petra en medewerker bij Earthing Nederland zeggen dat mijn spatadertjes op de linker enkel beduidend verminderd zijn in de afgelopen 3 jaar ervaring met aarden en die ene kloppende blauwe ader van destijds laat zich bijna niet meer zien (yeah).

Familiaire aanleg lijkt een onvermijdelijke confrontatie. Maar met de juiste levensstijl kan het moment suprême vaak worden uitgesteld of verzacht. Aarden ondersteunt de algehele gezondheid vanaf de seconde dat je geaard bent.

Naarmate je langer aardt, en hoe groter het lichaamsoppervlak is dat geaard wordt, hoe meer profijt je hebt van aarden.

De nacht doorbrengend op een aardingsproduct zoals bijv. onze 50% zilver aardingsonderlakens is de meest eenvoudige manier.
’s Nachts herstelt je lichaam van de vorige dag en maakt je klaar om de dag weer fris te beginnen.

Geaard slaap je dieper en door de verbeterde doorbloeding ga je er ook beter uitzien.

Wat er verder gebeurt met aarden ten aanzien van spataderen, is dat de elektrische signalen in je eigen lichaam beter gaan werken. De cel spanning verbetert, overal in je lichaam. Dus ook in de slapper geworden weefsels in de aderen.

We hebben verschillende aardingsproducten om op te slapen, om lokale pijn te bestrijden en om mee te werken en ontspannen. Het geleidende materiaal bestaat uit zilverdraden, roestvrijstaal vezels of koolstof. Verbonden met een aansluitdraad wordt de energie van de aarde ofwel door een grondpin in de tuin, ofwel een speciale stekker in het geaarde stopcontact naar het aardingsproduct geleid.

Aarden hoort bij een gezonde leefstijl. Geniet van de warme zomerse dagen!

Blijf gezond, blijf geaard! 🙏🏼👣

 
    15-07-2022 13:49     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Terug