NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home Laura Loomans , gezondheidsdocu in aanmaak

Laura Loomans , gezondheidsdocu in aanmaak

Laura Loomans , gezondheidsdocu in aanmaak
Voel je de beweging?!

Laura Loomans was op bezoek vorige week met een filmcrew. Ze onderzoekt de wereld van gezondheid en maakte een item over aarden bij ons.
De filmset was onder de kersenboom in het gras. Op blote voeten, spinnetjes en rupsjes in het haar, hond Gijsbert kwam snuffelend langs, heerlijk ongedwongen. Wat een feest zo’n opname!

De roep om gezonder te leven, je gezond te voelen is zo groot geworden. En daarmee breekt de wereld van gezondheid open – er is op dit gebied zoveel aanbod

…het bos en de bomen ….
… trek je schoenen uit, zit bij een boom en laat de aarde haar werk doen.

Dit is aarden… fysiek contact maken met de aarde.
Het oppervlak van de aarde is het startpunt voor al het leven op aarde.
Kijk omhoog en zie de zachte zonnestralen door de bladeren het bos oplichten. De zon en haar stralen sturen zoveel positieve energie naar de aarde waardoor planten en dieren kunnen leven.

Aardig om te weten is dat de aarde ons, naast water en voeding negatieve energie geeft. Negatief geladen elektronen stromen door ons lichaam wanneer we zo met blote huid zittend op de aarde, onder de boom genieten van wat er is.
De tegengestelde energie van de aarde en de zon zijn nodig om te kunnen leven.

In ons lichaam stromen namelijk beide energieën en ze zorgen ervoor dat het hart klopt, de longen ademen en zuurstof aan het bloed geven, ons zenuwstelsel de signalen oppikt, voedingsstoffen opgenomen worden en omgezet in energie om vervolgens afgevoerd te worden, het afweersysteem reageert wanneer er ontstekingen zijn om deze op te ruimen… alles werkt met deze tegengestelde energieën van de aarde en de zon.

Stel je voor dat je nooit fysiek in contact bent met de aarde. Omdat je altijd op schoenen loopt bijvoorbeeld.
Kun je je voorstellen dat je lijf het op den duur laat afweten en je minder energie hebt, slechter gaat slapen, kwalen of chronische ziekte gaat ontwikkelen?

Maak fysiek contact met de aarde, buiten of binnen met aardingsproducten. Aardingsproducten geleiden de energie van de aarde naar jouw lichaam waardoor jouw gezondheid ondersteund wordt. De meeste mensen voelen zich beter, slapen dieper, hebben meer energie en minder stress.

We houden je op de hoogte wat betreft de film van Laura Loomans. Je vindt haar op youtube en instagram.

Blijf in beweging, fysiek in contact met de aarde! 👣🙏🏼

 
    02-06-2023 11:05     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Terug