NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home Het echtgenotenprobleem of Hoe het universele aardingslaken is ontstaan!

Het echtgenotenprobleem of Hoe het universele aardingslaken is ontstaan!

Het echtgenotenprobleem of Hoe het universele aardingslaken is ontstaan! Clint Ober publiceerde in 2000 het eerste onderzoek naar aarden. Daarna werd hij belaagd door mensen die aardingsbedmatten wilden hebben. “Plotseling was er vraag naar dit ‘onzinproduct’,” zo schrijft hij in het boek “Earthing, Je lichaam aarden.”

Hij realiseerde zich later pas dat hij min of meer de ontwerper werd van Earthing-bedmatten en andere producten. De aardingsproducten ontstonden enerzijds door de vraag van mensen die over aarden hadden gehoord en anderzijds vanwege zijn wens om het wetenschappelijk onderzoek te stimuleren.

Toen het aarden meer bekendheid kreeg, wilden mensen iets wat mooier uitgewerkt was. Zo ontstonden lakens van katoen met zilverdraden. De ontwikkeling ervan was niet alleen kostbaar. Het was een moeilijke klus om producenten zover te krijgen, een voor hen vervelend werkje te gaan doen. Zilverdraden maken, deze verweven in stof, prototypes maken: tijdrovend en niet eenvoudig om de goeie kwaliteit te verkrijgen.
In het begin namen veel artsen producten af voor hun patiënten. Een van hen belde Clint Ober met de vraag of er ook zoiets was als een ‘halve aardingsmat’, die niet de hele matras bedekte. Op de vraag waar deze behoefte uit voortkwam benoemde de arts het ‘echtgenotenprobleem’.

Echtgenotenprobleem?
Dit was er aan de hand: als een vrouw een aardingslaken nam, wond haar man zich op en zei dat hij daar niets mee te maken wilde hebben, dat het alleen maar geldverspilling was.
Als de man een laken mee naar huis bracht, zei zijn vrouw dat dit belachelijk was en dat ze het niet op haar helft van het bed wilde hebben.

Clint Ober had geen behoefte aan dit soort problemen. Op een dag besloot hij om gewoon maar een half laken te maken, dat over de hele breedte van het voeteneind van het bed kon worden gelegd. Het halve laken kon ook in de lengte over een helft van een bed worden gelegd als een echtgenoot er niets mee te maken wilde hebben.
Daarom wordt het ook wel het universele laken genoemd.

In onze winkel komt het ‘echtgenotenprobleem’ soms nog wel eens voor 😉
Is daarom het universele aardingsonderlaken het meest gewilde product in bed?

Mooi weekend, ontspan, leef geaard! 👣🙏🏼

Ter info:
Earthing USA is in 2016 gestopt met de productie en verkoop van hun katoenen lakens met 3-5% zilver, en zijn overgestapt op Elite Slaapmatten met koolstof als geleider.
Wij hebben onder eigen label de aardingsstof met 50%! zilver verwerkt tot aardingsonderlakens van hoge kwaliteit. De geleiding is zoveel sterker dan de originele producten: het geleidt door je eigen favoriete hoeslaken heen en zo is ook het door Clint Ober in zijn boek benoemd ‘modeprobleem’ opgelost.
    02-02-2024 12:23     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Terug