NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home Huisdieren, fitter en gezonder met aarden

Huisdieren, fitter en gezonder met aarden

Huisdieren, fitter en gezonder met aarden Huisdieren lijden vaak aan een tekort aan fysiek contact met de aarde. Dieren gedijen buiten het beste. Waarom? Omdat ze direct in contact zijn met de aarde en zonlicht krijgen.

Veel huisdieren brengen de meeste tijd binnenshuis door.
Schrijfster van dierenboeken en artikelen over holistische dierverzorging C.J. Puotinen en haar man ervoeren zelf de voordelen van geaard slapen.

Daarna onderzocht ze wat aarden kon doen voor huisdieren.
16 honden met artritispijn, vermoeidheid, angst, heupdysplasie, chronische hoest, oude blessures en emotionele problemen werden in het onderzoek opgenomen.

Wat de eigenaren van de 16 honden zagen na de testperiode was een verbetering op het gebied van energie, uithoudingsvermogen, souplesse, beweeglijkheid van de gewrichten, spierspanning, kalmte, slaap en tekenen van pijn zoals mank lopen, stijfheid, voorzichtige bewegingen, weinig actief zijn of niet willen springen, spelen of snel bewegen.

Door aarden komt er een genezende stroom vrije elektronen op gang, van de aarde naar jouw huisdier. De aarde is negatief geladen en bezit een eindeloze voorraad negatief geladen vrije elektronen.

Zie het als een gigantische batterij die continu wordt opgeladen door de zon, blikseminslag en hitte vanuit de kern. Net zoals een batterij in een elektrische auto de motor laat draaien, laat de natuurlijke energie die door het oppervlakte van de aarde stroomt de biologische systemen van alles dat leeft op het land of in de zee in ritme en balans functioneren.

Niet alleen jouw huisdier, maar ook jij/ jouw lichaam, is een krachtige geleider van elektrische impulsen.
Wanneer twee geleidende voorwerpen contact met elkaar maken, zoals ons lichaam en de aarde, zullen elektronen altijd van de plaats waar er genoeg zijn, stromen naar de plaats waar er minder zijn. Op die manier wordt de elektrische potentiaal van beide ‘voorwerpen’ gelijk.

Dat is nu aarden. Pure logica.

https://www.earthingnederland.nl/Webwinkel-Category-20134215/Dieren-en-(water)-planten.html
    15-02-2024 14:58     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Terug