Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Producttester 5 1
Producttester
Reviews | Review toevoegen

De producttester kan eenvoudig controleren of het aardingsproduct en de aansluitkabels goed zijn aangesloten, goed geleiden en dus goed werken, zowel bij gebruik EU aardingsstekker als grondpin

Standaard levertijd

Verzending binnen 2 werkdagen

€ 27,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De producttester kan eenvoudig controleren of het aardingsproduct en de aansluitkabels goed zijn aangesloten, goed geleiden en dus goed werken. Dit kan zowel bij een aansluiting met een aardingsstekker op de randaarde van een geaard stopcontact als bij het gebruik van een grondpin. Om makkelijker te testen is het handig om bij de grondpin een splitter mee te bestellen, bij een aardingsstekker is dat niet nodig. 

Bij het gebruik van de EU aardingsstekker steek je het kabeltje van de tester in de EU aardingsstekker waar het aardingsproduct ook op is aangesloten en plaats je de tester op het te testen product, of in je hand, press indrukken en ingedrukt houden en je raakt het aardingsproduct aan. Een groen lampje gaat branden en blijft branden om te bevestigen dat je product en de aansluitkabels goed werken.

Bij gebruik van een grondpin kun je de producttester gebruiken om te zien of een aardingsproduct met pin geaard is. Hiertoe moet je de producttester op het aardingsproduct leggen, press indrukken en ingedrukt houden en het uiteinde van het snoer in contact brengen met een geaard oppervlak: buiten op de aarde, of binnen op een ongelakte verwarmingsbuis, waterleiding of stromend water. Als je een aardingsstekker hebt, kun je natuurlijk het uiteinde in de stekker steken die aangesloten is op een geaard stopcontact. Als het lichtje blijft branden is er aarde.
 
Zo kun je ook controleren of het aardecontact van een geaard stopcontact in verbinding staat met bijvoorbeeld de aarde buiten of de radiator van de verwarming of stromend water uit de kraan. Als dat zo is, dan blijft het groene lampje branden en dan weet je dat het aardecontact van het geaard stopcontact ook daadwerkelijk geaard is. Immers het staat in contact met de aarde buiten of de radiator of waterleiding die ook geaard zijn.

Voor een uitgebreide gebruiksaanwijzing van de producttester kijk bij FAQ onder het hoofdstuk Producten

Review toevoegen

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. Wij controleren alle reviews voordat ze geplaatst worden, daarna zal het terug te vinden zijn bij het product. 

Via de review kunnen wij geen contact met u opnemen. Als u vragen of opmerkingen heeft dan helpen we u graag, stuur dan een e-mail naar info@earthingnederland.nl

BBK -

Hij werkt prima, handig apparaat. Snelle verzending.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014, 2015 en 2016 zijn weer duizenden bomen

geplant via trees for all


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy