Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Producttester
9 Reviews | Review toevoegen

De producttester kan eenvoudig controleren of het aardingsproduct en de aansluitkabels goed zijn aangesloten, goed geleiden en dus goed werken, zowel bij gebruik EU aardingsstekker als grondpin

Standaard levertijd

Levertijd nog onbekend, verwacht tweede kwartaal 2021

€ 39,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De producttester is door een leveringsprobleem tijdelijk uitverkocht, de levertijd is helaas nog onbekend.
U kunt de tester wel bestellen, zodra het geleverd wordt sturen we het op.
Als u ook andere producten bestelt versturen we die gelijk en dan sturen we de tester na. 


De producttester kan eenvoudig controleren of het aardingsproduct en de aansluitkabels goed zijn aangesloten, goed geleiden en dus goed werken. Dit kan zowel bij een aansluiting met een aardingsstekker op de randaarde van een geaard stopcontact als bij het gebruik van een grondpin. Om makkelijker te testen is het handig om bij de grondpin een splitter mee te bestellen, bij een aardingsstekker is dat niet nodig. 

Bij het gebruik van de EU aardingsstekker steek je het kabeltje van de tester in de EU aardingsstekker waar het aardingsproduct ook op is aangesloten en plaats je de tester op het te testen product, of in je hand, press indrukken en ingedrukt houden en je raakt het aardingsproduct aan. Een groen lampje gaat branden en blijft branden om te bevestigen dat je product en de aansluitkabels goed werken.

Bij gebruik van een grondpin kun je de producttester gebruiken om te zien of een aardingsproduct met pin geaard is. Hiertoe moet je de producttester op het aardingsproduct leggen, press indrukken en ingedrukt houden en het uiteinde van het snoer in contact brengen met een geaard oppervlak: buiten op de aarde, of binnen op een ongelakte verwarmingsbuis, waterleiding of stromend water. Als je een aardingsstekker hebt, kun je natuurlijk het uiteinde in de stekker steken die aangesloten is op een geaard stopcontact. Als het lichtje blijft branden is er aarde.
 
Zo kun je ook controleren of het aardecontact van een geaard stopcontact in verbinding staat met bijvoorbeeld de aarde buiten of de radiator van de verwarming of stromend water uit de kraan. Als dat zo is, dan blijft het groene lampje branden en dan weet je dat het aardecontact van het geaard stopcontact ook daadwerkelijk geaard is. Immers het staat in contact met de aarde buiten of de radiator of waterleiding die ook geaard zijn.

Voor een uitgebreide gebruiksaanwijzing van de producttester kijk bij FAQ onder het hoofdstuk Producten

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

M.E.W. Coenen - 25-07-2020 23:08

Zo kan ik controleren of alles goed werkt. Ideaal!

M. den Draak - 12-05-2020 18:03

Gelukkig kreeg ik bij aanschaf van het aardingslaken korting op de tester. Ik was niet helemaal zeker of alles goed werkte. Met de tester was ik gerustgesteld. Alles functioneert goed!

Remon - 20-03-2020 16:08

Werkt goed maar de prijs voor deze tester is natuurlijk belachelijk. Dit hoort maximaal een tientje te kosten. Erg teleurgesteld.

Esther - 15-01-2020 13:57

Werkt prima

Hanneke - 26-10-2019 21:58

Super handig om te testen of er inderdaad aarding plaats vindt. Echt een must om erbij te bestellen.

Pim v R - 13-07-2019 14:06

Werkt goed! Kan je zien of het product geaard is of niet!

Anoniem - 08-07-2019 18:48

Handig apparaat om te controleren of de aardingsmatten e.d. het doen

Maartje - 12-06-2019 07:29

Goed ! Interessant ook om te zien hoe het werkt.

BBK - 19-07-2018 22:03

Hij werkt prima, handig apparaat. Snelle verzending.

 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
  
 
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
 
 
 
0V5dQZbEWU218GpAt7U3982593LF727W.jpg

Earthing Nederland laat sinds 2012 bij
iedere bestelling een boom planten via 
Trees for All 


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy