Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Aardingsbandje met krulsnoer en EU aardingsstekker voor pols of enkel
5 Reviews | Review toevoegen

Aardingsband voor pols of enkel met krulsnoer (maximaal 5,5 m.) en EU aardingsstekker om direct op een pijnlijke plek te aarden

Standaard levertijd

Verzending binnen 2 werkdagen

€ 37,35
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Aardingsbandje met krulsnoer en EU aardingsstekker voor pols of enkel om je lichaam te aarden met behulp van een bandje.
Heeft u al een EU aardingsstekker of wilt u het bandje met behulp van een grondpin aansluiten, dan dient u het aardingsbandje met alleen het krulsnoer te bestellen en daarbij dan een grondpin te bestellen.

Het bandje is elastisch en verstelbaar en bevat met koolstof geleidende draadjes aan de binnenkant, zodat het lichaam geaard wordt als de kabel is aangesloten op een geaard stopcontact of op een grondpin.

Het bandje is oranje van kleur.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Henk - 18-01-2021 12:04

Uit nieuwsgierigheid na het lezen van positieve ervaringen en om het eerst eens te proberen zonder al teveel geld uit te geven heb ik de oranje aardingsband en een aardingsmat gekocht. De band doe ik 's nachts om mijn been, en de mat gebruik ik voor de computer (toetsenbord en muismat).
Na 3 weken gebruik merk ik zelf nog geen enkel verschil, maar wellicht dat ik zelf ook niet zo heel erg gevoelig ben voor allerlei zaken. Ik sliep voorheen ook al prima, mijn gezondheid is aardig goed, en ik was al zelden ziek of verkouden. Maar ik ga ervan uit dat het aarden hoe dan ook positief zal bijdragen aan mijn gezonde levensstijl.

Mijn vriendin heeft recent de band ook om haar pols geprobeerd, en zij voelde na enkele seconden al een soort tintelend gevoel dat langzaam verder haar lichaam in ging. Voor haar reden genoeg om het zelf ook te gaan proberen.
Voor onze dochter (kleuter) hebben we (vanwege het gebruiksgemak) het duurdere beddengoed besteld, zodat zij ook geaard kan gaan slapen.

Het materiaal van de band, de mat, de stekkers en de snoeren ziet er overigens kwalitatief degelijk uit.

Wouter - 23-10-2020 16:18

Nadat ik zelf kleine onderzoek heb gedaan naar CV verwarming dat deze ook geaard was, en ik heb twee dagen met mijn hand daar erop gelegd en ik voelde dat iets bij mij veranderd was.
En daarna had ik contact gezocht bij hier op website en ik kreeg uitleg over het aarding dat CV inderdaad ook zo werkt.
Goed, ik heb deze armbandje gekozen ivm prijs en makkelijker voor mij is dan het aardingsmat omdat ik graag wil blijven bewegen en daar kan ik om pols blijf houden, ik kan computer gebruiken, of ik ga voor de tv zitten, het stopcontact is precies op afstand. Ik voel inderdaad wat verandering bij mij, ik voel mij veel rustiger en het spanning in het lichaam is ook weg! En hoofd voel ik iets van koude gloed dat het werkt omdat ik heel prettig bij voelt. Het geestelijk is helemaal niet onder druk, ik ervaar ontspannend als ik deze armband om heb. Bij CV aanraken is ongemakkelijk en kan je niet lang volhouden omdat niet makkelijk is, en die armband is voor mij erg goed oplossing en werkt nog veel beter en ik voel meer. Spanning is weg, en lekker gevoel dat alles klopt, die heb ik heel lang niet meer gehad, alleen wel toen ik heel jong was dat ik veel buiten speel met gras en zand, strand en daar voelde ik heel prettig, en dat is ook alweer aarding! Dit armbandje is perfect en het prijs is in orde! En leuke boekjes erbij gekregen met meer informatie en die is mij heel duidelijk. Ik ben blij hoor, lekker gevoel en rust dankzij deze methode. Inderdaad het evenwicht en kracht, de vorige review dat kan ik ook hetzelfde zeggen!

Art - 11-08-2020 10:08

Super gemakkelijk, ook om pols

Joke - 08-07-2019 18:46

Mijn man en ik gebruiken de bandjes wanneer we zitten te lezen of tv kijken.
In het begin is het wennen omdat er een snoer aan vast zit. Je kunt niet zomaar weglopen maar dat went snel.
De bandjes zijn extra.
We gebruiken de aardingsmatten in bed.
Door de bandjes aarden we overdag ook.

IDX - 13-02-2019 18:27

Super ! Zodra ik "aangesloten" stond, was het effekt meteen te voelen door mijn hele lichaam. Ik voelde direkt al (paar uur) dat ik meer in evenwicht ben en in mijn kracht sta. Toppie !

 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
qk153i1e5z6J5Z5t9n3Y704G97Po1644.jpg
Earthing Nederland laat sinds 2012 bij
iedere bestelling een boom planten via 
Trees for All 

 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy