WEBWINKEL
Inschrijven nieuwsbrief
Aanmelden
AANBIEDING
NIEUWS
BESTSELLERS
Verbeter je slaap en je gezondheid door te slapen onder een Aardingsbovenlaken en op een Aardingsonderlaken!

Tijdelijk 30 euro korting op alle aardingsbovenlakens!

Het aardingsbovenlaken is een laken, dat met een aansluitkabel wordt verbonden met de aarde, om zo je lichaam te aarden tijdens je slaap. Dit is een ideale tijd om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen. Zo kun je op een natuurlijke manier klachten verminderen en het zelfhelend vermogen verbeteren.

Het aardingsbovenlaken is van een natuurlijke kleur katoen met een hele fijne zilver draad ingeweven in de stof (95% katoen en 5% zilverdraad). Er zijn twee maten: standaard 215x260cm en de extra grote maat (XL) 276x282cm. Het aardingsbovenlaken heeft geen aparte rand, zodat het katoen met de zilverdraad doorloopt tot aan de randen. De zilverdraad is in totaal 1146 meter lang voor het standaard aardingsbovenlaken en 1592 meter voor de XL variant.. Zilver is een uitstekende geleider, flexibel en sterk en als metaal zeer geschikt voor het gebruik in de Aardingshoeslakens. Zilver heeft daarnaast ook anti bacteriële eigenschappen.
Het aardingsbovenlaken gebruik je als bovenlaken en is bedoeld als aanvulling op  een aardingsonderlaken. Daardoor word je helemaal omhuld door de aarde, net als bij de Recovery Bag, de aardingsslaapzak.

Omdat het laken OP het lichaam ligt, en niet andersom, is de druk van de zilverdraden op het lichaam veel lager dan de druk van het lichaam op zilverdraden bij gebruik van een Aardingsonderlaken. Daardoor zal de aardende werking lager zijn, maar toch duidelijk voelbaar. Gebruikers omschrijven de ervaring als 'heerijk cocoonen' en 'comfortabel veilig gevoel gevend'.  Door het formaat is het mogelijk om het Aardingsbovenlaken aan de voetenzijde van het matras onder te  stoppen. 

Aardingsbovenlaken als alternatief voor Aardingslaken en Aardingshoeslaken
Vanwege het grote oppervlak van deze Aardingsbovenlakens, met name de XL variant, zijn ze ook te gebruiken als alternatief voor de andere lakens. Dit is nuttig wanneer de matrasmaat erg groot of sterk afwijkend is. De Aardende werking zal dan vanzelfsprekend juist maximaal zijn, het lichaam ligt in dit geval immers op de zilverdraden. 

Aardingsbovenlaken als alternatief voor de Recovery Bag
Omdat de Recovery Bag uitverkocht is, kun je ook een Aardingsbovenlaken gebruiken als een Recovery Bag. Je kunt op het Aardingsbovenlaken gaan liggen en de andere helft over je heen slaan, dan bereik je hetzelfde effect als bij de Recovery Bag. Het is groter dan de Recovery Bag, een stuk goedkoper, maar heeft alleen geen rits.

Het laken kan in de wasmachine op 40 graden gewassen worden. Drogen het liefst aan de lijn, of op lage temperatuur (max. 65 graden) in de droger.
Voor uitgebreide wasvoorschriften klik op tabblad FAQ en kijk bij Producten.

Het aardingsbovenlaken met aansluitkabel (4,5 m.) kan geleverd worden
  1. met een speciaal ontworpen stekker met kunststof pootjes (de EU aardingsstekker met de mogelijkheid voor een tweede aansluiting) voor aansluiting op een geaard stopcontact of
  2. met een kabel (12 m.) met grondpin die direct in de grond buiten wordt gestoken of
  3. met beide aansluitmogelijkheden.
  4. met alleen een aansluitkabel voor mensen die al een EU aardingsstekker of grondpin hebben voor bijvoorbeeld hun aardings(hoes)laken. Als je gebruik maakt van een reeds aanwezige grondpin, dan heb je een splitter nodig voor de extra aansluiting, deze is te bestellen bij Aardingsonderdelen.
Als je de keus hebt tussen het gebruik van een grondpin en een aardingsstekker, dan adviseren wij voor het aardingslaken het gebruik van een grondpin, met name voor mensen die (hoog)gevoelig zijn.

Kijk hier rechts onder "Aarden kan helpen bij" voor de vele gezondheidsvoordelen van het slapen op een aardingslaken.
 
Bezig met laden...
Aardingsbovenlaken met alleen een..
Aardingsbovenlaken (215 x 260 cm) met alleen een aansluitkabel om te Aarden tijdens de slaap. Kies hieronder uw verdere aansluiting
 € 229,00
199,00 Per stuk
 
Aardingsbovenlaken XL met alleen ..
Aardingsbovenlaken XL (276 x 282 cm) met alleen een aansluitkabel om te Aarden tijdens de slaap. Kies hieronder uw verdere aansluiting
 € 249,00
219,00 Per stuk
 
 
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
​​
 

        INFORMATIE

 
   

 
 
 
 

         POLICY

 
   
152cd7ed0675b55188df150b51885966.png
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014 en 2015 zijn weer vele bomen

geplant via trees for all