Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Universele aardingsmat met aansluitsnoer en EU aardingsstekker
39 Reviews | Review toevoegen

Nieuwe afmeting! De Universele aardingsmat (32 x 74 cm) met EU aansluitset is ideaal om geaard te werken bij je computer of te aarden terwijl je ontspant/tv kijkt.

Standaard levertijd

Verzending binnen 2 werkdagen

€ 59,90
€ 55,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
De vernieuwde versie van de Universele aardingsmat met EU aansluitset is groter dan de vorige versie. 

Dit is een complete set, een mat met een aansluitsnoer en een EU aardingsstekker.


De mathoes past niet om deze aardingsmat.

Haal meer dan 95% van de spanning van je lichaam tijdens het werken met de computer of het kijken naar de tv met behulp van een universele Aardingsmat!

Door te werken achter de computer met een aardingsmat heb je minder stress, kun je langer geconcentreerd werken en ben je aan het einde van de dag minder moe. En als je 's avonds tv kijkt terwijl je in contact bent met een aardingsmat, blijft je stress niveau lager, waardoor je later in bed gemakkelijker in slaap valt.

De universele Aardingsmat, Earthing Universal Mat is gemaakt van geleidend zwart polyurethaan en aardt je terwijl je werkt. De aardingsmat is heeft een klein structuurtje (leather look) en kan heel gemakkelijk schoon gemaakt worden met een vochtige doek.

De universele Aardingsmat (32 x 74 cm) is ideaal om geaard te werken, tv te kijken enz.
Leg hem op de vloer om je blote voeten (eventueel met dunne sokken aan) erop te plaatsen of op een bureau, onder je toetsenbord, voor je hand, pols of onderarm, om te aarden terwijl je werkt. De kant waar de kabel wordt aangesloten moet boven. Als je de aardingsmat onder je toetsenbord legt, dan steekt hij voldoende uit om dat uitstekende gedeelte te gebruiken als muismat.

In huis en op kantoor werken we continu in een elektromagnetisch veld.
Door deze straling worden we elektrisch geladen, vermoeid en krijgen vele mensen last van hoofdpijn, concentratieproblemen enz.

In 2007 vermeldden een groep onderzoekers van het Imperial College in Londen en van het Instituut voor Gezondheidswetenschappen van de universiteit van Washington in een rapport dat metingen in een kantooromgeving aantoonden dat de elektrische energie waaraan mensen langere tijd zijn blootgesteld, het risico op infecties, stress en degeneratieve ziekten verhogen en de opname van zuurstof en de activiteit verminderen.

Door een op de aarde aangesloten universele Aardingsmat onder je toetsenbord en muis te leggen en met je polsen of onderarmen contact met deze mat te maken, word je direct elektrisch ontladen en beschermt deze verbondenheid met de aarde je tegen de elektromagnetische straling. Dit gebeurt natuurlijk ook als je er met blote voeten (eventueel met dunne sokken aan) contact mee maakt terwijl je werkt.

Mensen die geaard aan de computer werken, melden dat zij minder last hebben van hoofdpijn en concentratieproblemen, minder vermoeid worden en beter kunnen werken. Ook enkele schrijvers en schrijfsters, die voorheen altijd maar enkele uren konden schrijven, melden dat zij nu veel langer hun werk achter de computer kunnen doen.

Daarnaast bevordert het verbonden zijn met de aarde de rechter hersenhelft, ons creatieve brein, en brengt de linker hersenhelft, ons analytische brein, meer tot rust. 

De universele aardingsmat is ook ideaal om te gebruiken als je tv kijkt of gewoon ontspant. Met name als je 's avonds tv kijkt, is het belangrijk dat je niet vlak voor het slapen gaan nog even flink wordt opgeladen door alle elektromagnetische straling. Dit werkt namelijk stress verhogend en bevordert niet de nachtrust. Als je echter contact maakt met de Aardingsmat, bijvoorbeeld met je (blote) voeten, dan gaat je stress niveau naar beneden en word je niet opgeladen door alle elektromagnetische straling. Dit bevordert niet alleen de gezondheid maar ook ga je dan met minder stress in je lichaam naar bed.

Aansluiten op de aarde
De mat wordt met een aansluitkabel (4,5 m.) op een speciale EU aardingsstekker aangesloten, die in een geaard stopcontact alleen contact maakt met de aarde (en dus absoluut niet met de stroom!). Deze speciale aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een tweede aansluiting. 
Kies je liever voor een aansluiting via de grondpin, dan kun je die hieronder erbij bestellen.
In dat geval heb je ook een aardingsstekker nodig voor die keren dat je de aardingsmat ergens anders wilt aansluiten.
Wil je de aardingsstekker niet ontvangen (omdat je die al hebt of omdat je een grondpin erbij wilt bestellen zonder ook een aardingsstekker), dan kun je de aardingsmat met alleen een aansluitkabel hieronder bestellen.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Gwen - 23-11-2021 20:22

De aardingsmat werkt geweldig. Zelfs in bed onder mijn hoeslaken. De eerste keer dat ik het in bed gebruikt heb, heb ik voor het eerst sinds tijden diep geslapen en ben ik ontspannen en uitgerust mijn bed uit gestapt. Alle spanning was uit mijn lichaam. Heerlijk. Overdag gebruik ik het onder mijn blote voeten bij de laptop of aan de eettafel of bij de bank.

Marieke - 24-10-2021 15:38

's Nachts slaap ik geaard en overdag werk ik geaard achter de computer met deze universele mat. En als ik 's avonds een boek lees of voor de tv zit, ligt hij onder mijn voeten. In het geval er geen geaard stopcontact in de buurt is, klem ik het snoer met een krokodillenklemmetje vast aan de geaarde verwarmingsbuis. Met de tester die ik bij mijn bestelling heb aangeschaft, heb ik getest of alles werkt. En het is verbijsterend om te zien hoeveel straling er om me heen is en hoezeer dat aantal keldert zodra ik in contact ben met de aardingsmat. In het begin voelde ik een tintelend gevoel, dat is nu weg, maar het idee dat ik vrijwel voortdurend geaard ben, vind ik geweldig. Als het weer het toelaat, gebruik ik de mat minder vaak, want dan werk of loop ik zoveel mogelijk buiten op blote voeten.

Janny - 21-10-2021 20:19

Het fijne van de aardingsmat is dat je hem overal kunt gebruiken: overdag onder je voeten voor de tv, bij de computer, of tijdens het lezen. En s'nachts in bed onder je voeten (onder het hoeslaken). Dit geeft heerlijk warme voeten, snel een ontspannen gevoel en een diepere slaap!

Lard Adrian - 16-10-2021 13:59

Ik voel het in mijn benen. Langzaam de zwaarte eruit. Heel fijn

Jan - 02-09-2021 16:22

Ik kocht enkele jaren terug een mat na natuurlijke test in de tuin op nat gras. Na enkele dagen telkens een 20 minuten dit te doen kon ik ervaren dat mijn pijn in de achillespezen verdween. Ik sukkelde enkele keren per jaar met dergelijke ontsteking wegens hardlopen en dat was iedere keer een maand inaktief zijn. Daar ben ik nu van af en kan lopen wat ik wil. Mijn echtgenote kreeg last van hielspoor en zelfde resultaat. Die mat is een absolute aanrader!

Ivonne - 27-07-2021 15:15

Blauw zwarte aardingsmat. Niet tevreden mee. Ik kocht hem op advies psych om te aarden in bed. Matje plooit en krult voortdurend op en ik kan er niets mee. Is retour gegaan

Aardingmat - 22-07-2021 20:41

Doet goed zijn werk!

Zweitze Zwart - 01-07-2021 12:55

Mat en stekker werken prima!

anke - 27-06-2021 13:28

opnieuw weer een mat gekocht, nu een iets grotere maat.
ligt onder mijn nieuwe laptop, die iets groter is dan de vorige.
heeft meer ruimte om ook de muis op kwijt te kunnen.
ook nu weer heel tevreden om geaard te werken.

Sandra - 08-06-2021 10:29

Wij gebruiken onze aardingsmatten ondertussen meer dan een maand. Ze liggen aan het voeteinde van ons bed onder het onderlaken. Zowel mijn man als ik slapen veel beter en worden ook energetischer wakker (vaak al voor de wekker afgaat). Mijn man heeft al jaren een ontsteking op zijn pols, die niet pijn deed maar wel als een bobbel zichtbaar was. Die is ondertussen volledig verdwenen, we worden allebei uitgeruster wakker. De eerste nachten hebben we wel moeten wennen: trillingen in voeten en een overweldigend (wat chaotisch) energetisch gevoel in ons lijf. Ik heb het matje enkele nachten voor slechts een paar uur gebruikt en zo opgebouwd. Na nacht 3 was het helemaal in orde en sliepen we als een roos.
Mijn intentie was om het matje overdag te verhuizen naar de computer, maar dat komt er niet van. Bovendien is de kabel zeer dun, ik heb schrik dat die rap beschadigd zal worden bij voortdurend verhuizen. Wij plannen nog 2 matjes aan te kopen als muismat en nog eens 2 voor de kinderen, tegen dat er eens een promotie komt.

Nick - 08-05-2021 16:48

Goede kwaliteit, gebruiksvriendelijk. Hiermee werk ik volledig geaard. Aanrader.

Monique - 21-04-2021 19:34

Wat een MEGA verschil in mijn energie niveau. Ik gebruik hem nu enkele weken. In begin ervaarde ik gelijk meer energie maar kon ook door iets anders komen, het mooiere weer en meer zon dacht ik. Echter mijn energie niveau is tot en met vandaag nog super. Ik gebruik ook het aardingslaken en kussensloop maar regelmatig toch moeilijk in slaapvallen in bepaalde periodes. Nu heb ik daar ook geen problemen meer mee. Wat een geweldig product. Ik had hem veel eerder moeten kopen. Ik kan nu ook zonder problemen fit achter mijn laptop lezen en meer dan genoeg energie voor andere dingen die ik te doen heb. Anders lag ik weer altijd languit op de bank om bij te komen. Dat is nu verleden tijd. Super blij dat ik deze mat heb gekocht!

Robbert Zoon - 16-04-2021 12:22

Ben heel blij met het product, het voelt echt heel goed! En ik ben heel tevreden over de service van Earthing Nederland.

Sara - 07-04-2021 21:19

Topproduct, heel blij mee

Annelie - 05-04-2021 19:40

Prima mat, veel groter dan het vorige model.

chris - 30-03-2021 11:57

super tevreden, het ligt onder mijn voeten terwijl ik vanuit thuis werk op de computer
voelt heel goed aan

Egbert - 25-03-2021 14:15

Ik heb sinds 3 maanden een aardingsmat in gebruik. De mat wordt door mij gebruikt als ik aan de laptop werk, zit te lezen en in bed. Vanaf dag 1 heeft de mat een bijzonder positieve invloed op mij: duidelijk meer ontspannen en een betere nachtrust. Ik had geen hoge verwachtingen. De positieve reviews die ik van te voren had gelezen, kan ik onderschrijven. En begrijpen/voelen doe ik het nu ook uit eigen ervaring.

Neda - 24-03-2021 11:47

Ik gebruik het matje tijdens het werken achter m'n laptop en merk echt verschil. Meer energie, niet meer zo'n zombie en watten in mn hoofd gevoel, ik ben er blij mee!
Had er ook 1 voor m'n vader gehaald en die zette z'n voeten erop nadat ie een kies ontsteking had, en vertelde me later dat ie meteen een 'tok' voelde, en dat de pijn in z'n kies ineens helemaal was weggetrokken!!

Jolien - 14-03-2021 20:08

De aardingsmat heb ik nu ca 2 weken in gebruik. Het doet me heel erg goed. Vliegensvlug wordt ik geaard. Ik houd het nu langer achter de laptop vol. Ik zit minder snel in m'n hoofd. Ik heb ook een aardingsmat in m'n bed gelegd aan het voeteneind en merk dat ik de hele dag door beter geaard ben.

Niels - 29-01-2021 21:56

Mooie aardingsmat. Ik vind het persoonlijk niet voldoen als muismat aangezien mijn muis er niet op werkt terwijl ik gewoon een normale optische muis heb. Ook vind ik het matje wat stroef voor een muismat. Qua uitstraling vind ik het een verbetering ten opzichte van de oude versie.

Henk - 18-01-2021 12:06

Uit nieuwsgierigheid na het lezen van positieve ervaringen en om het eerst eens te proberen zonder al teveel geld uit te geven heb ik de oranje aardingsband en een aardingsmat gekocht. De band doe ik 's nachts om mijn been, en de mat gebruik ik voor de computer (toetsenbord en muismat).
Na 3 weken gebruik merk ik zelf nog geen enkel verschil, maar wellicht dat ik zelf ook niet zo heel erg gevoelig ben voor allerlei zaken. Ik sliep voorheen ook al prima, mijn gezondheid is aardig goed, en ik was al zelden ziek of verkouden. Maar ik ga ervan uit dat het aarden hoe dan ook positief zal bijdragen aan mijn gezonde levensstijl.

Mijn vriendin heeft recent de band ook om haar pols geprobeerd, en zij voelde na enkele seconden al een soort tintelend gevoel dat langzaam verder haar lichaam in ging. Voor haar reden genoeg om het zelf ook te gaan proberen.
Voor onze dochter (kleuter) hebben we (vanwege het gebruiksgemak) het duurdere beddengoed besteld, zodat zij ook geaard kan gaan slapen.

Het materiaal van de band, de mat, de stekkers en de snoeren ziet er overigens kwalitatief degelijk uit.

Ineke - 19-11-2020 20:06

Ik ben blij met de aardingsmat, ik ben rustiger en ik slaap beter, ik voel me meer geaard en dat is prettig!

Sacha - 24-10-2020 11:48

Dat de mat 'iets' doet, dat voel ik wel. Ik denk alleen dat het niet goed voor me is.
Sowieso heb ik de hele tijd het gevoel alsof er stroom door me heen loopt. Dat voelt soms wel, soms niet, prettig. En soms is het zo heftig dat ik er echt niet tegen kan. de mat is verbonden met een geaard stopcontact. ik zeg niet dat er daadwerkelijk stroom door de mat heen gaat, want dat schijnt niet te kunnen, maar er ontstaat wel degelijk iets wat daarmee te vergelijken is.
Verder vond ik het in het begin wel prettig dat ik geen kans meer had om negatief te denken. zodra mijn gedachten het overnamen, terwijl ik in aanraking was met de mat, dan werden mijn gedachten geblokkeerd, of afgebroken (kan het niet goed omschrijven). dus ja, in het begin was ik daar wel blij mee. MAar na verloopt van tijd merkte ik in het gewone leven dat nadenken sowieso niet goed meer lukte. ik kon dingen niet meer volgen, geen grote stukken tekst meer lezen.
Ik weet niet precies wat de mat doet, maar het lijkt mijn electromagnetische ZIJN, te vervormen. Voor de één is dat misschien prettig, maar bij mij werkt het averechts.
Geef mij maar lekker een grasland of een boom om tegenaan te leunen. Puur natuur is toch het beste.

Eva - 27-10-2019 09:17

Met de ‘muismat’ werd ik geconcentreerder en heb ik geen last meer van eerdere ongemakken als pijn in mijn schouder of geïrriteerde handen. Super. Ik ben heel blij dat ik hem aangeschaft heb.

Inge - 11-10-2019 15:04

Na het lezen van de site over het aarden en geaard zijn vind ik het zo'n logisch verhaal. Ik heb last van schildklierproblemen en voor het geaard slapen en gebruik van de aardenmatjes was mijn TSH behoorlijk verhoogd in 1 jaar. Na een aantal maanden gebruik van aardenmatjes en aardenlaken gebruik te hebben gemaakt is de TSH weer verlaagd (normaal met gebruik medicatie) en voel ik mij ook veel beter. Ik ben totaal om.

Anoniem - 29-09-2019 09:26

Blij met deze aankoop.

Madelon van der Pool - 26-04-2019 22:56

Ik heb deze aardingsmat voor mijn vader (75jr) gekocht omdat hij veel last had van ontstekingen en zenuwpijn in zijn handen en omdat hij steeds vergeetachtiger werd. Ik wist niet wat ik me erbij voor moest stellen maar ik wou niets liever dan iets proberen. Baat het niet dan schaadt het niet dacht ik. De eerste twee weken merkte mijn vader nog niets maar daarna begon het, veel minder last van zijn handen en hij is veel helderder en kijkt zo anders uit zijn ogen en is veel fitter. Ik sta er helemaal versteld van. Ik ben er nu van overtuigd dat bet werkt. Het is zo fijn om te zien hoe mijn vader ervan opknapt.

Karin - 11-03-2019 18:21

Ik merkte gelijk dat spanning uit mijn lijf is, voel me veel ontspannender! Niet meer stijf. Ook slaat stress niet meer op mijn lijf, spieren. Zeer prettig! Gemakkelijk in gebruik.. Hierna ook het laken gekocht, merkte hierin minder verandering. alleen tintelingen en warmte. Maar misschien dat de mat al voldoende deed.

Anna - 08-01-2019 12:34

De mat bevalt goed, maar je moet wel weten wat je er wel en niet mee kunt doen. Ik voel meestal onmiddellijk dat er iets gaat stromen zodra ik hem gebruik. Ik heb mijn computer en snoeren een meter van mijn benen verwijderd en zo voelt het goed met de mat onder mijn voeten. Waar je volgens mij erg mee uit moet kijken is het volgende. Ik had hem de eerste dag als muismat gebruikt onder (bedraad) toetsenbord en muis. Dat leverde na een uur opgezwollen handen op. Toen ben ik gaan googelen wat er in moderne muizen en toetsenborden zit. O.a. een processor dus, waarschijnlijk met een flink elektrisch veld. Ik heb toetsenbord en muis er uit gegooid en oude exemplaren aangesloten. Toen was het probleem weg, maar voor de zekerheid gebruik ik de mat nu onder mijn voeten.
In bed werkt de mat soms goed, soms voel ik teveel stroming en gooi ik hem er uit. In ieder geval wordt de bloeddoorstroming gestimuleerd, en dat kan soms goed zijn, en soms teveel..

Tabitha - 31-12-2018 14:46

De aardingsmat doet precies wat de naam doet vermoeden: aarden. Het voelt aangenaam en ik krijg er warme voeten van. Als ik langere tijd de aardingsmat gebruik gaat ook de piep in mijn oren weg en krijg ik een helder hoofd. Ik vind het fijn om de aardingsmat onder de kussen van de bank te leggen. Daarom heb ik nu ook een topper besteld.

Famke - 09-07-2018 09:39

Ik gebruik de aardingsmat nu een paar weken. Ik zet vooral mijn voeten erop, als ik op de bank zit of als ik aan het werk ben achter mijn computer. Het voelt erg goed. Mijn benen en voeten worden zwaar en de energie zakt naar beneden. Ik word er ook ontspannen van, het maakt me rustiger en kom beter in mijn lichaam ipv in mijn hoofd te zitten. Ik heb een lang snoer erbij gekocht dat van de woonkamer door de gang naar de keuken gaat. Het is wel een beetje een gedoe maar het is te doen. Wellicht laat ik tzt mijn stopcontacten wel aanpassen zodat ik de stekker gewoon in de woonkamer kan stoppen.
Maar voor nu ben ik tevreden.

Naomi - 24-05-2018 10:32

No results whatsoever

Mieke - 19-03-2018 18:56

Het is nog even wennen, ik gebruik de mat nog maar een paar dagen. Wat me opvalt is dat het vrij lang blijft zinderen in mijn linkerarm en linkerbeen. Na een half uur vermindert dat wel. Vermoedelijk .. is er zich die eerste periode iets aan het herstellen in mijn lijf? Ik ben enthousiast en ga ook voor in mijn praktijk een therapeutenaardingsmat bestellen en een minitopper voor mijn eigen bed. Terug naar de aarde!

Wendy - 06-03-2018 12:44

Fijne mat, makkelijk in gebruik. Ook heel erg fijn dat het snoer erg lang is zodat je heel flexibel bent in waar je hem neer legt (zeker in mijn geval omdat ik niet overal in huis geaarde stopcontacten heb).

Emile - 16-02-2018 08:53

Heel fijn om die mat te gebruiken als ik achter de computer zit. Ik leg de mat liever op de grond dan op tafel. Mijn benen voelde ik onmiddellijk gaan tintelen en 'leeglopen'. Voordeel is ook dat ik me beter kan beheersen als de computer weer iets doet wat ik niet heb gevraagd...

Esther Visser - 15-02-2018 11:12

De aardingsmat werkt voor mij perfect. Ik gebruik hem meerdere keren per week en voel letterlijk de energie naar mijn voeten zakken. Het werkt rustgevend en zorgt er voor dat je je weer meer in contact met de aarde voelt. Ik zou dit product zeer aanbevelen als middel om beter te aarden.

Hülya - 14-02-2018 19:10

Fantastisch!
Ik ben er heel erg blij mee.
Ik had hiervoor van een andere site gekocht die werkt met krokodillenklemnen die vast zat aan de mat. Die is helaas kapot gegaan. (eraf)
Voortaan alles van Clint Ober voor mij

Anita - 12-10-2016 12:37

Zo'n stopcontact noemen we ook wel een "geaard stopcontact" zo een waar je volgens de gebruiksaanwijzing de aardingsstekker in moet steken :).

David - 14-02-2014 22:00

Misschien is het handig erbij te zetten dat je een stop contact moet hebben die aan de boven en onderkant pinnen heeft zitten anders werkt het niet

Meer reviews
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
  
 
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
 
 
 
0V5dQZbEWU218GpAt7U3982593LF727W.jpg

Earthing Nederland laat sinds 2012 bij
iedere bestelling een boom planten via 
Trees for All 


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy