NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking

Earthing® Universele aardingsmat met aansluitkabel en EU aardingsstekker

Universele aardingsmat kit Geaard werken Geaard werken Geaard werken
Universele aardingsmat kit
Geaard werken
Geaard werken
Geaard werken

Earthing® Universele aardingsmat met aansluitkabel en EU aardingsstekker

De Universele aardingsmat (32 x 74 cm) met EU aansluitset is ideaal om geaard te werken bij je (spel)computer of te aarden terwijl je ontspant/tv kijkt. Lees meer

59,90
Prijs per stuk
Op voorraad Standaard levertijd: Verzending binnen 2 werkdagen
Voeg toe aan je verlanglijstje
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
  • Ondersteun je gezondheid!
  • Beste kwaliteit
  • Binnen 2 werkdagen verzonden
Productomschrijving

De universele aardingsmat met EU aansluitset is een complete set, een mat met een aansluitsnoer en een EU aardingsstekker.

De mathoes past niet om deze aardingsmat.

Haal meer dan 95% van de spanning van je lichaam tijdens het werken met de computer, het gamen of het kijken naar de tv met behulp van een universele aardingsmat!

Geaard werken heeft als voordeel dat je minder stress hebt en ervaart. Je zenuwstelsel krijgt meteen het signaal om te ontspannen. Je werkt met meer concentratie en bent aan het einde van de dag minder moe. 
Ook 's avonds, wanneer je ontspant kun je je aarden met de aardingsmat. Bij het tv kijken, gamen of telefoongebruik de aardingsmat gebruiken blijft je stress niveau lager en val je later makkelijker in slaap. 


De universele aardingsmat is gemaakt polyurethaan met koolstof als geleider. De aardingsmat heeft een klein structuurtje (leather look) en kan heel gemakkelijk schoon gemaakt worden met een vochtige doek.

De universele aardingsmat (32 x 74 cm) is ideaal om geaard te werken, tv te kijken enz.
Leg hem op de vloer om je blote voeten erop te plaatsen. Je kan ook dunne sokken van natuurlijke materialen, zoals katoen of bamboe dragen. Of leg de universele aardingsmat op je bureau, onder je toetsenbord, en maak met je hand, pols of onderarm contact, om te aarden terwijl je werkt.
De zwarte kant waar de kabel wordt aangesloten is de geleidende kant waarmee je contact maakt.
Als je de aardingsmat onder je toetsenbord legt, dan kan het uitstekende deel gebruikt worden als muismat. 

In huis en op kantoor werken we continu in een elektromagnetisch veld. Elektrische apparatuur en bedrading in de muren zorgen voor dit elektromagnetische veld, of straling. 
Door deze straling worden we elektrisch geladen, vermoeid en krijgen vele mensen last van hoofdpijn, concentratieproblemen enz. Meestal is je pc of tv wel geaard om teveel elektrische lading via de aarde te ontladen. 

In 2007 vermeldden een groep onderzoekers van het Imperial College in Londen en van het Instituut voor Gezondheidswetenschappen van de universiteit van Washington in een rapport dat metingen in een kantooromgeving aantoonden dat de elektrische energie waaraan mensen langere tijd zijn blootgesteld, het risico op infecties, stress en degeneratieve ziekten verhogen en de opname van zuurstof en de activiteit verminderen.

Door een op de aarde aangesloten universele aardingsmat onder je toetsenbord en muis te leggen en met je polsen of onderarmen contact met deze mat te maken, word je direct elektrisch ontladen en beschermt deze verbondenheid met de aarde je tegen de elektromagnetische straling. Dit gebeurt natuurlijk ook als je er met blote voeten of dunne sokken contact mee maakt terwijl je werkt.

Mensen die geaard aan de computer werken, melden dat zij minder last hebben van hoofdpijn en concentratieproblemen, minder vermoeid worden en beter kunnen werken. Ook enkele schrijvers, die voorheen altijd maar enkele uren konden schrijven, melden dat zij nu veel langer hun werk achter de computer kunnen doen.

Interessant is dat het verbonden zijn met de aarde de rechter hersenhelft stimuleert, ons creatieve brein; de linker hersenhelft, ons analytische brein, komt meer tot rust. 

De universele aardingsmat is ook ideaal om te gebruiken als je tv kijkt of gewoon ontspant. Met name als je 's avonds tv kijkt, is het belangrijk dat je niet vlak voor het slapen gaan nog even flink wordt opgeladen door alle elektromagnetische straling. Dit werkt namelijk stress verhogend en bevordert niet de nachtrust. Maar als je contact maakt met de aardingsmat, bijvoorbeeld met je (blote) voeten, dan gaat je stress niveau naar beneden en word je niet opgeladen door alle elektromagnetische straling. Dit bevordert niet alleen de gezondheid maar ook ga je dan met minder stress in je lichaam naar bed.

Aansluiten op de aarde
De aardingsmat wordt met een aansluitkabel van 5m. op een speciale EU aardingsstekker aangesloten. De EU aardingsstekker past in een geaard stopcontact en maakt alleen contact met de aarde (en dus absoluut niet met de stroom!). Op deze EU aardingsstekker kunnen drie aardingsproducten worden aangesloten. 
Kies je liever voor een aansluiting via de grondpin, dan kun je die erbij bestellen. Want als je de aardingsmat ook op andere plekken wil gebruiken, dan is het handig de EU aardingsstekker erbij te hebben. 
Heb je al een EU aardingsstekker, dan kun je er in het bestelproces voor kiezen deze niet mee te bestellen. 

 

Review toevoegen
Wat vind je van
Earthing® Universele aardingsmat met aansluitkabel en EU aardingsstekker
Jouw Score
5,0
Jouw naam Jouw review

Reviews

5,0
69 beoordelingen
61
5
0
2
1

Grace

Ik gebruik de mat ongeveer een half uurtje per dag. Ik merk meer rust in mijn lijf. Ben erg tevreden.


Guilliano

Tevreden. De moeite, tijd en geld waard!


Maurits

Normaal gesproken aarden wij ons ook buiten, maar vanwege de vele regen de afgelopen tijd, schoot dat er te veel bij in. Daarom onlangs deze vloermat besteld, zodat wij ons naar hartelust kunnen blijven aarden.


Lucia

Superblij met de aardingsmat. Ik had een dikke knie en die is na de tweede dag helemaal weg. Ik doe twee keer per dag twee uur aarden. Ik word door het aarden rustig en slaap beter. Ga zeker jullie producten en website promoten.


Mark

Eerste week een meer dan positieve ervaring! Ik heb de mat onder mijn bureau liggen en heb veel meer focus en minder spanning en stress gedurende de dag. Ook heb ik het idee dat ik beter slaap.


E. van de Poel

Werkt fantastisch. Ik gebruikte zelf al een mat in de verenigde staten met goed resultaat en heb nu een mat besteld voor mijn bejaarde moeder in nederland. Na een week merkt ze al verbetering. Ze is rustiger en niet meer zo ontzettend gespannen. Ik hoop dat haar pijnklachten ook zullen verdwijnen.


MK

Het is voor mij nog steeds een beetje een wonder hoe de mat werkt. Ik gebruik ze achter de laptop, maar ook in bed. Normaal ben ik na een dag werken helemaal moe en 'op'. Sinds ik de aardingsproducten gebruik is dit anders. Ik voel me tijdens mijn werk 'frisser' en kan me veel beter concentreren. Maar ook na mijn werk voel ik me nog goed genoeg om leuke activiteiten te kunnen doen. Het is alsof mijn 'innerlijke batterij' minder snel leeg loopt en ook sneller hersteld. Dit geeft ontzettend veel levenskwaliteit (terug).


PG Smelik

Wat een effect als je je voeten erop zet. Het geeft mij veel ontspanning op korte termijn. Ben benieuwd wat de effecten op lange termijn zijn.


Qasim

Wat ik kan zeggen na ongeveer 2 weken is dat ik mij wel relax voel als ik de grounding mat gebruik. Daarnaast slaap ik ook wat dieper en voelt ik me wat beter. Het is ook goed om onderzoek te doen en er achter te komen hoeveel gezondheid voordelen hier aan is. Voor mij is het meest opmerkbare dat mijn hoofd meer relax is waardoor ik langer kan studeren en dat ik dieper slaap.


Rose

Ik gebruik 2 matten bij mijn laptop. De ene op de vloer en altijd zit ik er met blote voeten op. De andere mat als muismat. Hier rusten mijn onderarmen en handen/polsen op. Ik kan langer achter mijn laptop werken zonder klachten. Voorheen maximaal een uur en nu zelfs meer dan 2 uur en geen klachten. Vooral mijn muishand/pols is nu pijnvrij. De combinatie van 2 matten (vloer/blote voeten) en muismat ( hand/pols) is voor mij echt een genot . Zeker aan te raden voor mensen die gevoelig zijn en veel met pc/laptop moeten werken.


Els

Sinds een week gebruik ik de Earthing mat gemiddeld 18 uur per etmaal. Ik kan nog geen oordeel geven over de werking omdat ik die nog niet ervaar. Dat blijkt bij iedereen verschillend en daarover wacht ik rustig af. Wat ik ook niet ervaar is een ‘sensatie’ (om het zo te noemen) bij het gebruik van de mat; bv tintelingen of wat dan ook. Ik heb hierover contact gehad met Earthing Nederland en na alles te hebben besproken ga ik op advies de mat nog 6 weken gebruiken en hierover een dagboekje bijhouden. Wordt vervolgd…….


Jodi

Omdat ik op 20 hoog woon (en soms werk), leek het me een goed idee om deze aardingsmat in huis te halen. In eerste instantie leek de mat zijn werk niet te doen (ik gebruikte een multimeter om dit te meten). Mijn lichaamsvoltage ging juist omhoog als ik op de mat ging staan. Met uitgebreide en geduldige hulp van Leonie (van de klantenservice) kwam ik erachter dat de stopcontacten in mijn huis niet geaard zijn. Leonie heeft me telefonisch net zo lang geholpen totdat ik een punt in mijn huis vond dat wél geaard was. Dat bleek de koudwaterleiding te zijn. Nu daalt mijn lichaamsvoltage met zo'n 80% als ik in contact ben met de mat. Om de aansluitkabel te verbinden met de koudwaterleiding en de mat bij mijn bureau te gebruiken, heb ik een krokodillenklem en verlengsnoer bijbesteld. Dikke tip dus om met een multimeter aan de slag te gaan, en eventueel in contact te komen met de klantenservice, zodat je het aardingsproduct daadwerkelijk aansluit op een geaard punt. Lang verhaal kort: ik raad je om je aardingsproduct hier te bestellen, omdat zowel het product als de klantenservice betrouwbaar zijn.


Wouter

Ik ben hier wel bekend mee, ik heb in verleden pols aarding gekocht, en deze keer wilde ik wat groters aanpakken en dat is deze Aardingsmat! Ik heb eerst van onbekende merk maar die werkt niet volledig goed genoeg, en deze van jullie is van originele merk en ook afkomstig van ontdekker Clint, en het aardingsmat werkt erg ontspannend en op de computer voel ik eindelijk geen weerstand , ik voel me heel prettig en niet snel leeg meer na computer gebruik. En ik gebruik ook tijdens het tv kijken, dan doe ik het matje over leuning van de bank en daar rust ik mijn hand erop of ga ik op bank liggen en dan heb ik mijn twee voeten tegen leuningen waarvan matje over hangt. Ik voel me heel rustig en lekker warm gevoel, voeten zijn lekker warm, ik voel dat alles warm is en prettig gevoel! Mijn hoofd komt echt tot rust! Heel prettig gevoel! Dit moet nog meer bekend gemaakt worden, het helpt ook tegen angst en depressie, want ik kan het weten omdat ik last van angst heb, met deze mat voel ik me heel rustig en daar komt rust in de plaats van de angst. Dat is toch mooi! Ja ontzettend rust en dankbaar gevoel.


Frans

De aardingsmat heeft een aantal bijzondere effecten.
Tijdens het gebruik met de voeten op de mat is op een gegeven moment een aangename kalmte en rust waarneembaar.
Bij veelvuldig gebruik en op andere manieren aarden zorgt bij mij zo wie zo voor een vrij positief gevoel.
Ook lijkt het mijn creativiteit te bevorderen.
Mijn partner reageert er ook positief op.
Heeft vrij ernstige artrose in de knie en er lijkt al enige verlichting op te treden.
Moet nog even afwachten of dit op de langere duur in gunstige zin blijft werken.
Met de kennis die ik opgedaan heb via filmpjes op Y.T. van Clint Ober ben ik redelijk overtuigt dat dit werkt en kan werken voor iedereen.


Jose

De mat werkt super. Heb veel minder last van zwaarheid en vermoeidheid na een dag werken.


P

De aardingsmat met grondpin bevalt heel goed. De enorm hoge frequenties van deze tijden zijn soms moeilijk te combineren met het aarden. Al heb ik daar genoeg technieken voor. Het is prettig dit erbij te hebben om niet aldoor heel veel moeite te doen.

Ik heb ook het groene bandje met stekker, daar heb ik nog weinig gebruik van gemaakt. Die bewaar ik voor als ik eens ergens anders slaap.

Al met al zeer tevreden en aan te bevelen.


Martijn Stolker

Ik kom na een dag werken nog fris achter de laptop vandaan, heerlijk. In staat om nog wat aan te pakken in plaats van op de bank te hangen 😎


Rick

Fijne aardingsmat, werkt goed en merk nu tenminste dat computeraparatuur veel spanning geeft aan het oppervlak en toetsenbord, fijn deze aarding!


Klaske

ik ben er blij mee, gebruik hem elke dag en geeft me een rustiger gevoel. Veel dank!


John

Zeer blij met deze mat. Nu ongeveer een maand in gebruik. Ik gebruik hem als 'muismat' waardoor mijn beide polsen en nagenoeg mijn hele linkerhand op de mat rusten tijdens 'muizen' en typen.
Ik heb het idee dat ik creatiever/productiever ben en zeker minder gauw vermoeid.
Ook heb ik minder gauw last van koude vingers. Zelfs als ik koude vingers had, worden ze weer warm, betere doorbloeding dus. Dat kan natuurlijk ook door de isolerende werking van het materiaal komen, maar is in ieder geval ook mooi meegenomen!


Maartje

Een heel fijn product. Ik merk echt een groot verschil nu ik tijdens het werk achter de pc deze mat gebruik. Ik ben veel minder moe en leeggezogen na een dag computeren.


Great Products

We use this in our lounge. We are loving the improvements in energy and overall health since using these products! (We sleep on the bed earth mat)


Saskia

Perfect! Heb er 2, eentje om m'n voeten op te zetten als ik op de bank zit en eentje als 'placemat' als ik thuis aan het werk van achter m'n computer. Bij het eerste gebruik voel je een aangenaam tinteling/gonzen onder je voeten dat helemaal naar je kuiten trekt. Deze ervaring hadden m'n vriend, buurvrouw, broer en iemand van de sportschool ook. Na 1 of 2 keer voel je alleen nog een heel zachte tinteling onder je voeten. Ik denk dat je de eerste keer een groot tekort aan elektronen hebt waardoor het tintelen/gonzen wordt veroorzaakt, maar kon dit nergens bevestigd vinden.


Martin Enschede

Ik heb de aardingsmat gekocht en ben er heel tevreden over. Ik woon al een langere tijd op de 5e etage en merkte van alles en nog wat op in mijn lichaam. Hoofdpijn, vermoeidheid, duizelig, somber, druk hoofd en slapeloze nachten. Constant kwam ik uit op aarden en dat ik niet goed geaard ben. Zo kwam ik bij Earthing Nederland uit en ben blij met mijn aanschaf, want ik voel verbetering.


Yvette Lans

Super fijn deze mat! Echt heel blij mee.


Bianca

Fijne aardingsmat om bij de laptop te gebruiken, helpt zeker.


Gayle

Ik ben al 2 jaar ziek met allerlei klachten maar vooral veel hoofdpijn en het gevoel komt het dichtst in de buurt van een hersenschudding qua klachten. Na het zien van de film over aarden, the earthing movie, ben ik begonnen met een half uurtje aarden door met blote voeten in het gras te zitten. Dat had al zoveel effect. Ik voelde het vooral in mijn hoofd. En ook qua spanning voelde ik dat de spanning uit mijn lichaam kon. Ik was benieuwd nu naar de producten. Dus om maar iets uit te proberen van deze soort producten ben ik voor de universele mat gegaan om uit te proberen wat voor effect het had en daarbij ook de grondpin. Mat onder mijn voeten gelegd en ik voelde heel veel. Vooral in mijn hoofd in de vorm van een soort hoofdpijn maar ook in de rest van mijn lichaam. Ik heb dit een paar dagen veel gedaan en toen ook mee geslapen in bed. Ik voelde me uitgeruster wakker worden en naarmate de dagen vorderde begon ook mijn hoofdpijn anders te worden. Lichter. Niet over maar ik voelde allerlei verschillende soorten klachten die ik had gehad door mijn lichaam trekken en eruit kunnen. Heel apart maar het voelde wel alsof ik hier echt behoefte aan had en baat bij had.
Ik heb dit denk ik een week geprobeerd en toen ben ik voor het hoofdkussen en slaapmat gegaan omdat ik al zoveel profijt had alleen al van die universele mat en mijn klachten zich voornamelijk rond mijn hoofd af speelden. Na een paar weken voelde ik me echt beter. Minder moe, meer energie en bijna van dat nare gevoel in mijn hoofd af. En dat na 2 jaar al zoveel vage klachten hebben dat ik zelf ook echt wel radeloos ben geweest.
De grondpin heb ik gebruikt voor mijn hoofdkussen en dat heeft net dat extra zetje gegeven in meer ontladen dan het stopcontact. Mijn vriend laat ik ook slapen op de slaap aardingsmat maar die zegt niet zoveel te voelen. Ik gebruik de universele mat als ik tv kijk oid en ik slaap geaard. Daardoor is mijn energie echt toegenomen. Ik heb veel meer energie, ik heb veel minder snel last van hoofdpijn en dat rare gevoel in mijn hoofd. Het voelde echt alsof ik een tumor aan het ontwikkelen was. Dus ik weet zeker dat dit voor mij echt heeft geholpen. Ik blijf het doen en hopelijk helpt het jou ook zo.
Probeer het!


Jan

Groot. Prettig materiaal. Goede kwaliteit. Sterk materiaal. Neemt deels statische electriciteit laptop weg. Aangenaam.


Sylvia

Geweldige aardemat van een super mooi bedrijf met hoogwaardige producten die bijdragen aan een betere gezondheid en algemeen welzijn. Deze mat heb ik onder mijn laptop en bevalt heel goed. Met mijn tester van Earthing Nederland controleer ik of hij nog geleidt, en zo voelt het veiliger als ik werk. Alle andere matjes en producten die ik al sinds jaren van Earthing Nederland gebruik verdienen ook vijf sterren. Perfecte, persoonlijke service, snelle bezorging in mooi, duurzaam verpakmateriaal, en prettige ondersteuning als je er eens langs gaat in het mooie bosgebied van het kantoor. Bedankt.


jaap

Mijn spanningshoofdpijn is verdwenen en keert terug als ik langere tijd, in een niet geaarde situatie verkeer.


Gwen

De aardingsmat werkt geweldig. Zelfs in bed onder mijn hoeslaken. De eerste keer dat ik het in bed gebruikt heb, heb ik voor het eerst sinds tijden diep geslapen en ben ik ontspannen en uitgerust mijn bed uit gestapt. Alle spanning was uit mijn lichaam. Heerlijk. Overdag gebruik ik het onder mijn blote voeten bij de laptop of aan de eettafel of bij de bank.


Marieke

's Nachts slaap ik geaard en overdag werk ik geaard achter de computer met deze universele mat. En als ik 's avonds een boek lees of voor de tv zit, ligt hij onder mijn voeten. In het geval er geen geaard stopcontact in de buurt is, klem ik het snoer met een krokodillenklemmetje vast aan de geaarde verwarmingsbuis. Met de tester die ik bij mijn bestelling heb aangeschaft, heb ik getest of alles werkt. En het is verbijsterend om te zien hoeveel straling er om me heen is en hoezeer dat aantal keldert zodra ik in contact ben met de aardingsmat. In het begin voelde ik een tintelend gevoel, dat is nu weg, maar het idee dat ik vrijwel voortdurend geaard ben, vind ik geweldig. Als het weer het toelaat, gebruik ik de mat minder vaak, want dan werk of loop ik zoveel mogelijk buiten op blote voeten.


Janny

Het fijne van de aardingsmat is dat je hem overal kunt gebruiken: overdag onder je voeten voor de tv, bij de computer, of tijdens het lezen. En s'nachts in bed onder je voeten (onder het hoeslaken). Dit geeft heerlijk warme voeten, snel een ontspannen gevoel en een diepere slaap!


Lard Adrian

Ik voel het in mijn benen. Langzaam de zwaarte eruit. Heel fijn


Jan

Ik kocht enkele jaren terug een mat na natuurlijke test in de tuin op nat gras. Na enkele dagen telkens een 20 minuten dit te doen kon ik ervaren dat mijn pijn in de achillespezen verdween. Ik sukkelde enkele keren per jaar met dergelijke ontsteking wegens hardlopen en dat was iedere keer een maand inaktief zijn. Daar ben ik nu van af en kan lopen wat ik wil. Mijn echtgenote kreeg last van hielspoor en zelfde resultaat. Die mat is een absolute aanrader!


Ivonne

Blauw zwarte aardingsmat. Niet tevreden mee. Ik kocht hem op advies psych om te aarden in bed. Matje plooit en krult voortdurend op en ik kan er niets mee. Is retour gegaan


Aardingmat

Doet goed zijn werk!


Zweitze Zwart

Mat en stekker werken prima!


anke

opnieuw weer een mat gekocht, nu een iets grotere maat.
ligt onder mijn nieuwe laptop, die iets groter is dan de vorige.
heeft meer ruimte om ook de muis op kwijt te kunnen.
ook nu weer heel tevreden om geaard te werken.


Sandra

Wij gebruiken onze aardingsmatten ondertussen meer dan een maand. Ze liggen aan het voeteinde van ons bed onder het onderlaken. Zowel mijn man als ik slapen veel beter en worden ook energetischer wakker (vaak al voor de wekker afgaat). Mijn man heeft al jaren een ontsteking op zijn pols, die niet pijn deed maar wel als een bobbel zichtbaar was. Die is ondertussen volledig verdwenen, we worden allebei uitgeruster wakker. De eerste nachten hebben we wel moeten wennen: trillingen in voeten en een overweldigend (wat chaotisch) energetisch gevoel in ons lijf. Ik heb het matje enkele nachten voor slechts een paar uur gebruikt en zo opgebouwd. Na nacht 3 was het helemaal in orde en sliepen we als een roos.
Mijn intentie was om het matje overdag te verhuizen naar de computer, maar dat komt er niet van. Bovendien is de kabel zeer dun, ik heb schrik dat die rap beschadigd zal worden bij voortdurend verhuizen. Wij plannen nog 2 matjes aan te kopen als muismat en nog eens 2 voor de kinderen, tegen dat er eens een promotie komt.


Nick

Goede kwaliteit, gebruiksvriendelijk. Hiermee werk ik volledig geaard. Aanrader.


Monique

Wat een MEGA verschil in mijn energie niveau. Ik gebruik hem nu enkele weken. In begin ervaarde ik gelijk meer energie maar kon ook door iets anders komen, het mooiere weer en meer zon dacht ik. Echter mijn energie niveau is tot en met vandaag nog super. Ik gebruik ook het aardingslaken en kussensloop maar regelmatig toch moeilijk in slaapvallen in bepaalde periodes. Nu heb ik daar ook geen problemen meer mee. Wat een geweldig product. Ik had hem veel eerder moeten kopen. Ik kan nu ook zonder problemen fit achter mijn laptop lezen en meer dan genoeg energie voor andere dingen die ik te doen heb. Anders lag ik weer altijd languit op de bank om bij te komen. Dat is nu verleden tijd. Super blij dat ik deze mat heb gekocht!


Robbert Zoon

Ben heel blij met het product, het voelt echt heel goed! En ik ben heel tevreden over de service van Earthing Nederland.


Sara

Topproduct, heel blij mee


Annelie

Prima mat, veel groter dan het vorige model.


chris

super tevreden, het ligt onder mijn voeten terwijl ik vanuit thuis werk op de computer
voelt heel goed aan


Egbert

Ik heb sinds 3 maanden een aardingsmat in gebruik. De mat wordt door mij gebruikt als ik aan de laptop werk, zit te lezen en in bed. Vanaf dag 1 heeft de mat een bijzonder positieve invloed op mij: duidelijk meer ontspannen en een betere nachtrust. Ik had geen hoge verwachtingen. De positieve reviews die ik van te voren had gelezen, kan ik onderschrijven. En begrijpen/voelen doe ik het nu ook uit eigen ervaring.


Neda

Ik gebruik het matje tijdens het werken achter m'n laptop en merk echt verschil. Meer energie, niet meer zo'n zombie en watten in mn hoofd gevoel, ik ben er blij mee!
Had er ook 1 voor m'n vader gehaald en die zette z'n voeten erop nadat ie een kies ontsteking had, en vertelde me later dat ie meteen een 'tok' voelde, en dat de pijn in z'n kies ineens helemaal was weggetrokken!!


Jolien

De aardingsmat heb ik nu ca 2 weken in gebruik. Het doet me heel erg goed. Vliegensvlug wordt ik geaard. Ik houd het nu langer achter de laptop vol. Ik zit minder snel in m'n hoofd. Ik heb ook een aardingsmat in m'n bed gelegd aan het voeteneind en merk dat ik de hele dag door beter geaard ben.


Niels

Mooie aardingsmat. Ik vind het persoonlijk niet voldoen als muismat aangezien mijn muis er niet op werkt terwijl ik gewoon een normale optische muis heb. Ook vind ik het matje wat stroef voor een muismat. Qua uitstraling vind ik het een verbetering ten opzichte van de oude versie.


Henk

Uit nieuwsgierigheid na het lezen van positieve ervaringen en om het eerst eens te proberen zonder al teveel geld uit te geven heb ik de oranje aardingsband en een aardingsmat gekocht. De band doe ik 's nachts om mijn been, en de mat gebruik ik voor de computer (toetsenbord en muismat).
Na 3 weken gebruik merk ik zelf nog geen enkel verschil, maar wellicht dat ik zelf ook niet zo heel erg gevoelig ben voor allerlei zaken. Ik sliep voorheen ook al prima, mijn gezondheid is aardig goed, en ik was al zelden ziek of verkouden. Maar ik ga ervan uit dat het aarden hoe dan ook positief zal bijdragen aan mijn gezonde levensstijl.

Mijn vriendin heeft recent de band ook om haar pols geprobeerd, en zij voelde na enkele seconden al een soort tintelend gevoel dat langzaam verder haar lichaam in ging. Voor haar reden genoeg om het zelf ook te gaan proberen.
Voor onze dochter (kleuter) hebben we (vanwege het gebruiksgemak) het duurdere beddengoed besteld, zodat zij ook geaard kan gaan slapen.

Het materiaal van de band, de mat, de stekkers en de snoeren ziet er overigens kwalitatief degelijk uit.


Ineke

Ik ben blij met de aardingsmat, ik ben rustiger en ik slaap beter, ik voel me meer geaard en dat is prettig!


Sacha

Dat de mat 'iets' doet, dat voel ik wel. Ik denk alleen dat het niet goed voor me is.
Sowieso heb ik de hele tijd het gevoel alsof er stroom door me heen loopt. Dat voelt soms wel, soms niet, prettig. En soms is het zo heftig dat ik er echt niet tegen kan. de mat is verbonden met een geaard stopcontact. ik zeg niet dat er daadwerkelijk stroom door de mat heen gaat, want dat schijnt niet te kunnen, maar er ontstaat wel degelijk iets wat daarmee te vergelijken is.
Verder vond ik het in het begin wel prettig dat ik geen kans meer had om negatief te denken. zodra mijn gedachten het overnamen, terwijl ik in aanraking was met de mat, dan werden mijn gedachten geblokkeerd, of afgebroken (kan het niet goed omschrijven). dus ja, in het begin was ik daar wel blij mee. MAar na verloopt van tijd merkte ik in het gewone leven dat nadenken sowieso niet goed meer lukte. ik kon dingen niet meer volgen, geen grote stukken tekst meer lezen.
Ik weet niet precies wat de mat doet, maar het lijkt mijn electromagnetische ZIJN, te vervormen. Voor de één is dat misschien prettig, maar bij mij werkt het averechts.
Geef mij maar lekker een grasland of een boom om tegenaan te leunen. Puur natuur is toch het beste.


Eva

Met de ‘muismat’ werd ik geconcentreerder en heb ik geen last meer van eerdere ongemakken als pijn in mijn schouder of geïrriteerde handen. Super. Ik ben heel blij dat ik hem aangeschaft heb.


Inge

Na het lezen van de site over het aarden en geaard zijn vind ik het zo'n logisch verhaal. Ik heb last van schildklierproblemen en voor het geaard slapen en gebruik van de aardenmatjes was mijn TSH behoorlijk verhoogd in 1 jaar. Na een aantal maanden gebruik van aardenmatjes en aardenlaken gebruik te hebben gemaakt is de TSH weer verlaagd (normaal met gebruik medicatie) en voel ik mij ook veel beter. Ik ben totaal om.


Anoniem

Blij met deze aankoop.


Madelon van der Pool

Ik heb deze aardingsmat voor mijn vader (75jr) gekocht omdat hij veel last had van ontstekingen en zenuwpijn in zijn handen en omdat hij steeds vergeetachtiger werd. Ik wist niet wat ik me erbij voor moest stellen maar ik wou niets liever dan iets proberen. Baat het niet dan schaadt het niet dacht ik. De eerste twee weken merkte mijn vader nog niets maar daarna begon het, veel minder last van zijn handen en hij is veel helderder en kijkt zo anders uit zijn ogen en is veel fitter. Ik sta er helemaal versteld van. Ik ben er nu van overtuigd dat bet werkt. Het is zo fijn om te zien hoe mijn vader ervan opknapt.


Karin

Ik merkte gelijk dat spanning uit mijn lijf is, voel me veel ontspannender! Niet meer stijf. Ook slaat stress niet meer op mijn lijf, spieren. Zeer prettig! Gemakkelijk in gebruik.. Hierna ook het laken gekocht, merkte hierin minder verandering. alleen tintelingen en warmte. Maar misschien dat de mat al voldoende deed.


Anna

De mat bevalt goed, maar je moet wel weten wat je er wel en niet mee kunt doen. Ik voel meestal onmiddellijk dat er iets gaat stromen zodra ik hem gebruik. Ik heb mijn computer en snoeren een meter van mijn benen verwijderd en zo voelt het goed met de mat onder mijn voeten. Waar je volgens mij erg mee uit moet kijken is het volgende. Ik had hem de eerste dag als muismat gebruikt onder (bedraad) toetsenbord en muis. Dat leverde na een uur opgezwollen handen op. Toen ben ik gaan googelen wat er in moderne muizen en toetsenborden zit. O.a. een processor dus, waarschijnlijk met een flink elektrisch veld. Ik heb toetsenbord en muis er uit gegooid en oude exemplaren aangesloten. Toen was het probleem weg, maar voor de zekerheid gebruik ik de mat nu onder mijn voeten.
In bed werkt de mat soms goed, soms voel ik teveel stroming en gooi ik hem er uit. In ieder geval wordt de bloeddoorstroming gestimuleerd, en dat kan soms goed zijn, en soms teveel..


Tabitha

De aardingsmat doet precies wat de naam doet vermoeden: aarden. Het voelt aangenaam en ik krijg er warme voeten van. Als ik langere tijd de aardingsmat gebruik gaat ook de piep in mijn oren weg en krijg ik een helder hoofd. Ik vind het fijn om de aardingsmat onder de kussen van de bank te leggen. Daarom heb ik nu ook een topper besteld.


Famke

Ik gebruik de aardingsmat nu een paar weken. Ik zet vooral mijn voeten erop, als ik op de bank zit of als ik aan het werk ben achter mijn computer. Het voelt erg goed. Mijn benen en voeten worden zwaar en de energie zakt naar beneden. Ik word er ook ontspannen van, het maakt me rustiger en kom beter in mijn lichaam ipv in mijn hoofd te zitten. Ik heb een lang snoer erbij gekocht dat van de woonkamer door de gang naar de keuken gaat. Het is wel een beetje een gedoe maar het is te doen. Wellicht laat ik tzt mijn stopcontacten wel aanpassen zodat ik de stekker gewoon in de woonkamer kan stoppen.
Maar voor nu ben ik tevreden.


Naomi

No results whatsoever


Mieke

Het is nog even wennen, ik gebruik de mat nog maar een paar dagen. Wat me opvalt is dat het vrij lang blijft zinderen in mijn linkerarm en linkerbeen. Na een half uur vermindert dat wel. Vermoedelijk .. is er zich die eerste periode iets aan het herstellen in mijn lijf? Ik ben enthousiast en ga ook voor in mijn praktijk een therapeutenaardingsmat bestellen en een minitopper voor mijn eigen bed. Terug naar de aarde!


Wendy

Fijne mat, makkelijk in gebruik. Ook heel erg fijn dat het snoer erg lang is zodat je heel flexibel bent in waar je hem neer legt (zeker in mijn geval omdat ik niet overal in huis geaarde stopcontacten heb).


Emile

Heel fijn om die mat te gebruiken als ik achter de computer zit. Ik leg de mat liever op de grond dan op tafel. Mijn benen voelde ik onmiddellijk gaan tintelen en 'leeglopen'. Voordeel is ook dat ik me beter kan beheersen als de computer weer iets doet wat ik niet heb gevraagd...


Esther Visser

De aardingsmat werkt voor mij perfect. Ik gebruik hem meerdere keren per week en voel letterlijk de energie naar mijn voeten zakken. Het werkt rustgevend en zorgt er voor dat je je weer meer in contact met de aarde voelt. Ik zou dit product zeer aanbevelen als middel om beter te aarden.


Hülya

Fantastisch!
Ik ben er heel erg blij mee.
Ik had hiervoor van een andere site gekocht die werkt met krokodillenklemnen die vast zat aan de mat. Die is helaas kapot gegaan. (eraf)
Voortaan alles van Clint Ober voor mij


Anita

Zo'n stopcontact noemen we ook wel een "geaard stopcontact" zo een waar je volgens de gebruiksaanwijzing de aardingsstekker in moet steken :).


David

Misschien is het handig erbij te zetten dat je een stop contact moet hebben die aan de boven en onderkant pinnen heeft zitten anders werkt het niet

Meer reviews