Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Universele aardingsmat met aansluitsnoer en EU aardingsstekker
13 Reviews | Review toevoegen

De universele aardingsmat (25x68cm) met EU aansluitset is ideaal om geaard te werken bij je computer of te aarden terwijl je ontspant/tv kijkt. Haalt veelal meer dan 95% van de spanning van je lichaam

Standaard levertijd

Verzending binnen 2 werkdagen

€ 49,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Universele aardingsmat met EU aansluitset is een complete set, een mat met een aansluitsnoer en een EU aardingsstekker.

Haal meer dan 95% van de spanning van je lichaam tijdens het werken met de computer of het kijken naar de tv met behulp van een universele Aardingsmat!


Door te werken achter de computer met een aardingsmat heb je minder stress, kun je langer geconcentreerd werken en ben je aan het einde van de dag minder moe. En als je 's avonds tv kijkt terwijl je in contact bent met een aardingsmat, blijft je stress niveau lager, waardoor je later in bed gemakkelijker in slaap valt.

De universele Aardingsmat, Earthing Universal Mat is gemaakt van geleidend zwart polyurethaan en aardt je terwijl je werkt. De aardingsmat is heeft een klein structuurtje (leather look) en kan heel gemakkelijk schoon gemaakt worden met een vochtige doek.

De universele Aardingsmat (25x68cm) is ideaal om geaard te werken, tv te kijken enz.
Leg hem op de vloer om je blote voeten (eventueel met dunne sokken aan) erop te plaatsen of op een bureau, onder je toetsenbord, voor je hand, pols of onderarm, om te aarden terwijl je werkt. De kant waar de kabel wordt aangesloten moet boven. Als je de aardingsmat onder je toetsenbord legt, dan steekt hij voldoende uit om dat uitstekende gedeelte te gebruiken als muismat.

In huis en op kantoor werken we continu in een elektromagnetisch veld.
Door deze straling worden we elektrisch geladen, vermoeid en krijgen vele mensen last van hoofdpijn, concentratieproblemen enz.

In 2007 vermeldden een groep onderzoekers van het Imperial College in Londen en van het Instituut voor Gezondheidswetenschappen van de universiteit van Washington in een rapport dat metingen in een kantooromgeving aantoonden dat de elektrische energie waaraan mensen langere tijd zijn blootgesteld, het risico op infecties, stress en degeneratieve ziekten verhogen en de opname van zuurstof en de activiteit verminderen.

Door een op de aarde aangesloten universele Aardingsmat onder je toetsenbord en muis te leggen en met je polsen of onderarmen contact met deze mat te maken, word je direct elektrisch ontladen en beschermt deze verbondenheid met de aarde je tegen de elektromagnetische straling. Dit gebeurt natuurlijk ook als je er met blote voeten (eventueel met dunne sokken aan) contact mee maakt terwijl je werkt.

Mensen die geaard aan de computer werken, melden dat zij minder last hebben van hoofdpijn en concentratieproblemen, minder vermoeid worden en beter kunnen werken. Ook enkele schrijvers en schrijfsters, die voorheen altijd maar enkele uren konden schrijven, melden dat zij nu veel langer hun werk achter de computer kunnen doen.

Daarnaast bevordert het verbonden zijn met de aarde de rechter hersenhelft, ons creatieve brein, en brengt de linker hersenhelft, ons analytische brein, meer tot rust. 

De universele aardingsmat is ook ideaal om te gebruiken als je tv kijkt of gewoon ontspant. Met name als je 's avonds tv kijkt, is het belangrijk dat je niet vlak voor het slapen gaan nog even flink wordt opgeladen door alle elektromagnetische straling. Dit werkt namelijk stress verhogend en bevordert niet de nachtrust. Als je echter contact maakt met de Aardingsmat, bijvoorbeeld met je (blote) voeten, dan gaat je stress niveau naar beneden en word je niet opgeladen door alle elektromagnetische straling. Dit bevordert niet alleen de gezondheid maar ook ga je dan met minder stress in je lichaam naar bed.

Wil je de Aardingsmat ook in bed gebruiken, dan adviseren wij  de Aardingsmat met hoes. Deze hoes is gemaakt van katoen met 5% zilverdraad.

Aansluiten op de aarde
De mat wordt met een aansluitkabel (4,5 m.) op een speciale EU aardingsstekker aangesloten, die in een geaard stopcontact alleen contact maakt met de aarde (en dus absoluut niet met de stroom!). Deze speciale aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een tweede aansluiting. 
Kies je liever voor een aansluiting via de grondpin, dan kun je die hieronder erbij bestellen.
In dat geval heb je ook een aardingsstekker nodig voor die keren dat je de aardingsmat ergens anders wilt aansluiten.
Wil je de aardingsstekker niet ontvangen (omdat je die al hebt of omdat je een grondpin erbij wilt bestellen zonder ook een aardingsstekker), dan kun je de aardingsmat met alleen een aansluitkabel hieronder bestellen.

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Madelon van der Pool - 26-04-2019 22:56

Ik heb deze aardingsmat voor mijn vader (75jr) gekocht omdat hij veel last had van ontstekingen en zenuwpijn in zijn handen en omdat hij steeds vergeetachtiger werd. Ik wist niet wat ik me erbij voor moest stellen maar ik wou niets liever dan iets proberen. Baat het niet dan schaadt het niet dacht ik. De eerste twee weken merkte mijn vader nog niets maar daarna begon het, veel minder last van zijn handen en hij is veel helderder en kijkt zo anders uit zijn ogen en is veel fitter. Ik sta er helemaal versteld van. Ik ben er nu van overtuigd dat bet werkt. Het is zo fijn om te zien hoe mijn vader ervan opknapt.

Karin - 11-03-2019 18:21

Ik merkte gelijk dat spanning uit mijn lijf is, voel me veel ontspannender! Niet meer stijf. Ook slaat stress niet meer op mijn lijf, spieren. Zeer prettig! Gemakkelijk in gebruik.. Hierna ook het laken gekocht, merkte hierin minder verandering. alleen tintelingen en warmte. Maar misschien dat de mat al voldoende deed.

Anna - 08-01-2019 12:34

De mat bevalt goed, maar je moet wel weten wat je er wel en niet mee kunt doen. Ik voel meestal onmiddellijk dat er iets gaat stromen zodra ik hem gebruik. Ik heb mijn computer en snoeren een meter van mijn benen verwijderd en zo voelt het goed met de mat onder mijn voeten. Waar je volgens mij erg mee uit moet kijken is het volgende. Ik had hem de eerste dag als muismat gebruikt onder (bedraad) toetsenbord en muis. Dat leverde na een uur opgezwollen handen op. Toen ben ik gaan googelen wat er in moderne muizen en toetsenborden zit. O.a. een processor dus, waarschijnlijk met een flink elektrisch veld. Ik heb toetsenbord en muis er uit gegooid en oude exemplaren aangesloten. Toen was het probleem weg, maar voor de zekerheid gebruik ik de mat nu onder mijn voeten.
In bed werkt de mat soms goed, soms voel ik teveel stroming en gooi ik hem er uit. In ieder geval wordt de bloeddoorstroming gestimuleerd, en dat kan soms goed zijn, en soms teveel..

Tabitha - 31-12-2018 14:46

De aardingsmat doet precies wat de naam doet vermoeden: aarden. Het voelt aangenaam en ik krijg er warme voeten van. Als ik langere tijd de aardingsmat gebruik gaat ook de piep in mijn oren weg en krijg ik een helder hoofd. Ik vind het fijn om de aardingsmat onder de kussen van de bank te leggen. Daarom heb ik nu ook een topper besteld.

Famke - 09-07-2018 09:39

Ik gebruik de aardingsmat nu een paar weken. Ik zet vooral mijn voeten erop, als ik op de bank zit of als ik aan het werk ben achter mijn computer. Het voelt erg goed. Mijn benen en voeten worden zwaar en de energie zakt naar beneden. Ik word er ook ontspannen van, het maakt me rustiger en kom beter in mijn lichaam ipv in mijn hoofd te zitten. Ik heb een lang snoer erbij gekocht dat van de woonkamer door de gang naar de keuken gaat. Het is wel een beetje een gedoe maar het is te doen. Wellicht laat ik tzt mijn stopcontacten wel aanpassen zodat ik de stekker gewoon in de woonkamer kan stoppen.
Maar voor nu ben ik tevreden.

Naomi - 24-05-2018 10:32

No results whatsoever

Mieke - 19-03-2018 18:56

Het is nog even wennen, ik gebruik de mat nog maar een paar dagen. Wat me opvalt is dat het vrij lang blijft zinderen in mijn linkerarm en linkerbeen. Na een half uur vermindert dat wel. Vermoedelijk .. is er zich die eerste periode iets aan het herstellen in mijn lijf? Ik ben enthousiast en ga ook voor in mijn praktijk een therapeutenaardingsmat bestellen en een minitopper voor mijn eigen bed. Terug naar de aarde!

Wendy - 06-03-2018 12:44

Fijne mat, makkelijk in gebruik. Ook heel erg fijn dat het snoer erg lang is zodat je heel flexibel bent in waar je hem neer legt (zeker in mijn geval omdat ik niet overal in huis geaarde stopcontacten heb).

Emile - 16-02-2018 08:53

Heel fijn om die mat te gebruiken als ik achter de computer zit. Ik leg de mat liever op de grond dan op tafel. Mijn benen voelde ik onmiddellijk gaan tintelen en 'leeglopen'. Voordeel is ook dat ik me beter kan beheersen als de computer weer iets doet wat ik niet heb gevraagd...

Esther Visser - 15-02-2018 11:12

De aardingsmat werkt voor mij perfect. Ik gebruik hem meerdere keren per week en voel letterlijk de energie naar mijn voeten zakken. Het werkt rustgevend en zorgt er voor dat je je weer meer in contact met de aarde voelt. Ik zou dit product zeer aanbevelen als middel om beter te aarden.

Hülya - 14-02-2018 19:10

Fantastisch!
Ik ben er heel erg blij mee.
Ik had hiervoor van een andere site gekocht die werkt met krokodillenklemnen die vast zat aan de mat. Die is helaas kapot gegaan. (eraf)
Voortaan alles van Clint Ober voor mij

Anita - 12-10-2016 12:37

Zo'n stopcontact noemen we ook wel een "geaard stopcontact" zo een waar je volgens de gebruiksaanwijzing de aardingsstekker in moet steken :).

David - 14-02-2014 22:00

Misschien is het handig erbij te zetten dat je een stop contact moet hebben die aan de boven en onderkant pinnen heeft zitten anders werkt het niet

 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014, 2015 en 2016 zijn weer duizenden bomen

geplant via trees for all


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy