NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking

Aardingsonderlaken, hoeslaken 140 breed, met alleen aansluitsnoer

aardingsonderlaken aardingsonderlaken op bed aardingsonderlaken aansluitsnoer aardingsonderlaken earthing sheet vs silver undersheet
aardingsonderlaken
aardingsonderlaken op bed
aardingsonderlaken
aansluitsnoer aardingsonderlaken
earthing sheet vs silver undersheet

Aardingsonderlaken, hoeslaken 140 breed, met alleen aansluitsnoer

Hoeslaken 140x200cm, met 50% zilverdraad met alleen aansluitsnoer voor onder je eigen hoeslaken om te aarden terwijl je slaapt. Resultaat: beter slapen, meer uitgerust wakker worden, minder snurken. Lees meer

345,00
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad Standaard levertijd: Verzending binnen 2 werkdagen
Voeg toe aan je verlanglijstje
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
  • Ondersteun je gezondheid!
  • Beste kwaliteit
  • Binnen 2 werkdagen verzonden
Productomschrijving

Earthing Nederland introduceerde in 2016 een geheel nieuw aardingslaken van ongeëvenaarde kwaliteit.
We produceren dit  onder eigen label. 

De voordelen van dit aardingsonderlaken zijn:
* bevat 50% zilverdraad van hoge kwaliteit
* sterkere antibacteriële werking
* kan onder je eigen favoriete hoeslaken gebruikt worden
* hierdoor veel minder kwetsbaar voor transpiratie en huidvetten
* hoeft minder vaak gewassen te worden, dus minder slijtage
* speciaal ontworpen met duurzame materialen voor een veel langere levensduur
* 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten èn op het goed functioneren van het aardingslaken


Het aardingsonderlaken/hoeslaken wordt met een speciale aansluitkabel verbonden met de aarde, om zo je lichaam te aarden tijdens je slaap. Dit is een ideale tijd om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen. Zo kun je op een natuurlijke manier klachten verminderen en het zelfhelend vermogen verbeteren.

Door te slapen op een aardingsonderlaken vermindert de stress in je lichaam, slaap je dieper, snurk je minder en word je beter uitgerust wakker. Hierdoor ga je je beter voelen en ga je er beter uitzien!

50% zilverdraad
Het geleidende deel van dit aardingsonderlaken is 140x200cm en is gemaakt van maar liefst 50% zilverdraad van hoge kwaliteit en 50% duurzaam Tencel. De hoeveelheid zilverdraad is 15 tot 30 maal zo hoog als in de traditionele aardingslakens (zie 3e foto met rechts het nieuwe onderlaken), waardoor het onder het eigen hoeslaken gelegd kan worden.
Zo kun je je eigen favoriete lakens blijven gebruiken! En dit verlengt ook de levensduur van het aardingsonderlaken. 
Als je op je eigen hoeslaken met daaronder het aardingsonderlaken ligt, ben je minstens zo goed geaard als wanneer je rechtstreeks op een traditioneel aardingslaken ligt (waarin 3-5% zilverdraad is verwerkt).

Zilverdraad bestaat uit een nylondraad bedekt met 99,99% puur zilver,  is van hoge kwaliteit en wordt in Frankrijk geproduceerd.
Tencel (of Lyocell) is een volledig natuurlijke grondstof, en wordt in Oostenrijk gemaakt uit eucalyptushout uit duurzaam beheerde bossen. Ook het productieproces is zeer milieuvriendelijk. Tencel is zo zacht als zijde, zo makkelijk te verzorgen als acryl, zo koel en plezierig als linnen, zo warm als wol, en veel beter vochtabsorberend dan katoen. 

Kijk op de pagina SLAPEN OP ZILVER voor de verschillen met de traditionele aardingslakens.

Het aardingshoeslaken heeft rondom een 40cm brede instopstrook van biologische katoen met elastiek. 

Het aardingsonderlaken leg je onder je eigen hoeslaken 
Hierdoor is het minder kwetsbaar voor transpiratievocht, huidvetten, oliën, crèmes etc. en hoeft het minder vaak gewassen te worden, één maal per 1 à 2 maanden. Dit alles komt de levensduur zeer ten goede. 
Voor een goede geleiding raden we aan een hoeslaken te gebruiken, dat is gemaakt van een natuurlijke vezel, zoals katoen, viscose of Tencel en met weinig of geen synthetische component, zoals polyester.

Uniek: Twee jaar garantie op slijtage- en productiefouten en op het goed functioneren van het aardingslaken
Wij geven op dit aardingsonderlaken 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten op voorwaarde dat de onderhoudsvoorschriften, die zijn ingesloten in de plastic hoes van het onderlaken, zijn opgevolgd. Deze unieke garantie dekt niet alleen alle fabricagefouten maar ook het goed functioneren, dus het effectief aarden, van je aardingsonderlaken! De garantie geldt niet voor verkleuring van de zilverdraden, dat is een natuurlijk proces. Zweet kan door het eigen hoeslaken heen ervoor zorgen dat het zilver bruin verkleurt, maar het heeft geen invloed op het goed functioneren van het laken.

Je aardingsonderlaken testen met een producttester voor de halve prijs of een multimeter met 30% korting 
De producttester is een gevoelig apparaat om te bepalen of er elektrische geleiding is tussen twee punten. Bij aanschaf van een aardingsonderlaken krijg je 50% korting op de producttester. 
Met de producttester test je:
1. Of je zelf geaard bent bij rechtstreeks contact met het aardingsproduct.
2. Of alles goed is aangesloten en je aardingsproduct goed geleidt,
3. Of een kabeltje goed geleidt,
4. Of je aardingsproduct geaard is (via grondpin of geaardstopcontact).
5. Of je stopcontact geaard is.

Testen met de Earthing multimeter meet de afname van de wisselspanning (in cijfers) zodra je geaard bent. Je ontvangt 30% korting op de Earthing multimeter bij aanschaf van een aardingsonderlaken.  
Met de Earthing multimeter test je in millivoltage: 
1. Of je zelf geaard bent bij (in)direct contact. Je kunt de afname van de wisselspanning dus ook meten met kleding aan of wanneer je test met je eigen hoeslaken over het aardingsproduct.
2. Of alles goed is aangesloten en je aardingsproduct goed geleidt,
3. Of een kabeltje goed geleidt,
4. Of je aardingsproduct geaard is (via grondpin of geaardstopcontact).
5. Of je stopcontact geaard is.
.
In het bestelproces kies je voor de optie voor (g)een tester. Bij de aanschaf van een aardingsonderlaken raden we aan om een tester aan te schaffen. Zo kan na elke wasbeurt gecontroleerd worden of het product weer goed is aangesloten en of na jaren gebruik het zilver nog steeds geleidt. 

Aansluiten op de aarde
Het aardingsonderlaken sluit je met behulp van de bijgeleverde 5 meter lange speciale aansluitkabel aan via een speciaal ontworpen aardingsstekker op de randaarde van een geaard stopcontact (dus niet op de stroom) of op een grondpin, die je buiten in de grond steekt. 

Heb je nog geen grondpin of aardingsstekker, dan bestel je dit bij "Uw verdere aansluiting" 
De aardingsstekker is een speciaal ontworpen kunststof stekker met twee metalen aardestripjes, die in een geaard stopcontact alleen contact maakt met de aarde en niet met de stroom. De aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een het aansluiten van 3 aardingsproducten. Met een splitter kan een oneindig aantal producten worden aangesloten op de aarde. 

Als je de keus hebt tussen het gebruik van een grondpin en een aardingsstekker, dan adviseren wij voor het aardingsonderlaken het gebruik van een grondpin, met name voor mensen die (hoog)gevoelig zijn.

Wassen
Het laken kan in de wasmachine op 40-60 graden gewassen worden. Drogen het liefst aan de lijn, of op lage temperatuur (max. 65 graden) in de droger.
Voor uitgebreide wasvoorschriften kijk bij 'veelgestelde vragen'.
Bij elk aardingsonderlaken zit een uitgebreid wasvoorschrift.

Review toevoegen
Wat vind je van
Aardingsonderlaken, hoeslaken 140 breed, met alleen aansluitsnoer
Jouw Score
5,0
Jouw naam Jouw review

Reviews

5,0
12 beoordelingen
12
0
0
0
0

Joep

Het product is hoogwaardig en werkt zelfs icm twee hoeslakens er overheen. In het begin even wennen aan de sterkte/ energie vervolgens heb je jaren profijt. Ik maak de oudere variant van 160*200 schoon met limoen en baking soda en was het op 60gr


Sander

Ik gebruik de aardingsonderlaken nu 3 nachten. Resultaat: meer genieten van slaap, met meer weldaad wakker worden, minder pijntjes (ontstekingen). Betere kwaliteit van slapen en meer levensvreugde.


Hofland

De eerste twee weken heb ik last van spierpijn gehad, maar daarna niet meer en ik slaap als een roos.
Ik weet nog niet of de klachten van artrose minder worden.
Vind het gebruik nog tekort om hier een oordeel over te geven.


Johanna

In het begin was het echt wennen. Het verwonderde mij dat slapen op het hoeslaken zo een grote impact op mij had : moeilijk inslapen, het vele wakker worden tijdens de nacht was me al gekend maar nu leek het wel of ik telkens een overload aan adrenaline had waardoor ik telkens moest opstaan... Na een week echter beterde alles en nu kom ik helemaal tot rust, slaap gemakkelijk en snel in en kan ik genieten van een continue slaap. Een goede investering !


Hardeveld

Bevalt prima, slapen beter met dit nieuwe hoeslaken!!


A. Hendriksen

Ik slaap geweldig en vind dit nieuwe produkt echt veel sterker werken dan de oude versie. Makkelijker in het gebruik en het laken blijft goed strak liggen op de matras. Blij dat ik erin geinvesteerd heb. Rustgevend en sneller herstel van fysieke ongemakken.


Sippie

Ik heb eerst gewacht met een reactie te geven omdat ik het slapen verschrikkelijk vond maar dan nu toch mijn reactie:
Mijn zoon heeft add en had heel veel last van slapeloze nachten. Omdat mijn schoonzus erg lovend was over uw produkt, hebben we besloten om voor hem een laken aan te schaffen. Al na de eerste nacht ging het slapen een stuk beter voor mijn zoon. Hij slaapt er heerlijk op. Omdat mijn man ook veel last van rusteloze nachten had, hebben wij ook een laken aangeschaft. Vanaf nacht 1 ging het slapen bij mij verschrikkelijk. Hartkloppingen, zweten, dan weer boven de dekens, de hele nacht wakker liggen, opgezwollen vingers. Niet fijn.Omdat mijn man er wei baat bij had, hebben we toch doorgezet. Op uw advies hebben we het laken halveert tot de heupen. Hierna ging het wel iets beter maar toch weer elke nacht wakker. Dan weer een paar nachten uitgezet. Het slapen was met het uitzetten ook erg ontregeld. Nu zijn we ongeveer 2 maanden verder en kan ik zeggen dat het nu eindelijk wat begint te wennen en ik zo nu en dan een nacht doorslaap. Ik heb echt op het punt gestaan om het laken weer terug te sturen. Omdat mijn man er wel beter op slaapt hebben we het een kans gegeven. Ik had zelf voor het laken geen lichamelijke problemen dus kan ik niet zeggen dat het voor mij een verbetering is. Voor mijn man kan ik zeggen dat hij minder last van zijn spieren heeft, hij beter doorslaapt en ik geen gesnurk meer hoor.


Caroline

Mooi verpakt, fijn laken. Helaas nog geen rustige nacht gehad


Koos Gasman

We moeten nog wel wennen. Mijn vrouw heeft onrustige benen en moeite met inslapen.Als ze s'nachts wakker word slaapt ze weer moeilijk in. Ik schijn toch nog te snurken. Zijn dit normale verschijnselen??


Jose

In het begin werd ik een paar keer per nacht wakker en had ik een onrustig gevoel.
Na ongeveer een week werd het beter.
Nu slaap ik heerlijk .
Een aanrader .


Tim

Ik vroeg me eerst af of mijn bed gronde wel meerwaarde had.
Nu ik hem een week gebruik ben ik helaas verslaaft aan me bed geraakt ;)
Haha het is een Geweldig product!
mij geeft het mentale stabiliteit, je woord minder snel in je emotie mee gesleurt wanneer je meer gegrond bent.Loes

Ik heb lang getwijfeld over deze grote aankoop. Maar ben heel blij dat ik het gedaan heb. Ik was een heel onrustige slaper en naar bed gaan was bijna een straf. Ik slaap nog steeds niet altijd optimaal (maar wel veel beter!!!!!) maar voel me nu goed als ik in bed lig!! Zie er niet meer tegenop om te gaan slapen.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy
Accepteer geselecteerde cookies