Keurmerk
NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distibuteur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking

Aardingsonderlaken, hoeslaken 160 breed, met alleen aansluitsnoer

aardingsonderlaken aardingsonderlaken op bed aardingsonderlaken aansluitsnoer aardingsonderlaken aardingslaken vs aardingsonderlaken
aardingsonderlaken
aardingsonderlaken op bed
aardingsonderlaken
aansluitsnoer aardingsonderlaken
aardingslaken vs aardingsonderlaken

Aardingsonderlaken, hoeslaken 160 breed, met alleen aansluitsnoer

Hoeslaken 160x200cm, met 50% zilverdraad met alleen aansluitsnoer voor onder uw eigen hoeslaken om te aarden terwijl u slaapt. Resultaat: beter slapen, uitgeruster wakker worden, minder snurken. Lees meer

385,00
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
Verwachte levertijd: 2 maand(en)
Voeg toe aan je verlanglijstje
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
  • Ondersteun je gezondheid!
  • Beste kwaliteit
  • Binnen 2 werkdagen verzonden
Productomschrijving

Earthing Nederland introduceert een geheel nieuw aardingshoeslaken van ongeëvenaarde kwaliteit dat we laten produceren onder eigen label: het aardingsonderlaken-hoeslaken.

De voordelen van het nieuwe aardingsonderlaken zijn:
* bevat 50% zilverdraad van hoge kwaliteit
* sterkere antibacteriële werking
* kan onder uw eigen favoriete hoeslaken gebruikt worden
* hierdoor veel minder kwetsbaar voor transpiratie en huidvetten
* hoeft minder vaak gewassen te worden, dus minder slijtage
* speciaal ontworpen met duurzame materialen voor een veel langere levensduur
* 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten èn op het goed functioneren van het aardingslaken


Het aardingsonderlaken wordt met een speciale aansluitkabel verbonden met de aarde, om zo je lichaam te aarden tijdens je slaap. Dit is een ideale tijd om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen. Zo kun je op een natuurlijke manier klachten verminderen en het zelfhelend vermogen verbeteren.

Door te slapen op een aardingsonderlaken vermindert de stress in je lichaam, slaap je dieper, snurk je minder en word je beter uitgerust wakker. Hierdoor ga je je beter voelen en ga je er beter uitzien!

Kijk hier links onder "Aarden kan helpen bij" voor de vele gezondheidsvoordelen van het slapen op een aardingsonderlaken.

50% zilverdraad
Het geleidende deel van dit aardingsonderlaken-hoeslaken is 160x200cm en is gemaakt van maar liefst 50% zilverdraad van hoge kwaliteit en 50% duurzaam Tencel. De hoeveelheid zilverdraad is ruim 15 tot 30 maal zo hoog als in de traditionele aardingslakens (zie 3e foto met rechts het nieuwe onderlaken), waardoor het onder het eigen hoeslaken gelegd kan worden. Zo kunt u uw eigen favoriete lakens blijven gebruiken. Als u op uw eigen hoeslaken met daaronder het aardingsonderlaken ligt, bent u minstens zo goed geaard als wanneer u rechtstreeks op een traditioneel aardingslaken ligt (waarin 3-5% zilverdraad is verwerkt).
Rondom zit een katoenen strook van 40cm met elastiek, zodat het goed passend om het matras getrokken kan worden.

Zilverdraad bestaat uit een nylondraad bedekt met 99,99% puur zilver,  is van hoge kwaliteit en wordt in Frankrijk geproduceerd.
Tencel (of Lyocell) is een volledig natuurlijke grondstof, en wordt in Oostenrijk gemaakt uit eucalyptushout uit duurzaam beheerde bossen. Ook het productieproces is zeer milieuvriendelijk. Tencel is zo zacht als zijde, zo makkelijk te verzorgen als acryl, zo koel en plezierig als linnen, zo warm als wol, en veel beter vochtabsorberend dan katoen. 

Kijk op de pagina SLAPEN OP ZILVER voor de verschillen met de traditionele aardingslakens.

Het aardingsonderlaken-hoeslaken leg je onder je eigen hoeslaken 
Hierdoor is het minder kwetsbaar voor transpiratievocht, huidvetten, oliën, crèmes etc. en hoeft het minder vaak gewassen te worden, één maal per 1 à 2 maanden. Dit alles komt de levensduur zeer ten goede. 
Voor een goede geleiding raden we aan een hoeslaken te gebruiken, dat is gemaakt van een natuurlijke vezel, zoals katoen, viscose of Tencel en met weinig of geen synthetische component, zoals polyester.

Uniek: Twee jaar garantie op slijtage- en productiefouten en op het goed functioneren van het aardingslaken
Wij geven op dit aardingsonderlaken 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten op voorwaarde dat de onderhoudsvoorschriften, die zijn ingesloten in de plastic hoes van het onderlaken, zijn opgevolgd. Deze unieke garantie dekt niet alleen alle fabricagefouten maar ook het goed functioneren, dus het effectief aarden, van uw laken! De garantie geldt niet voor verkleuring van de zilverdraden, dat is een natuurlijk proces. Zweet kan door het eigen hoeslaken heen ervoor zorgen dat het zilver bruin verkleurt, maar het heeft geen invloed op het goed functioneren van het laken.

Uw aardingsonderlaken testen met een producttester voor de halve prijs 
Bij uw aardingsonderlaken heeft u de gelegenheid om een producttester met krulsnoer te bestellen voor de halve prijs:voor 19,95 in plaats van 39,90. Voeg dit dan hierboven toe aan uw laken. Zo kunt u zien dat u ook goed geaard bent als u op uw eigen hoeslaken ligt met daaronder uw geaard aardingsonderlaken (dit zelfde geldt ook voor het kussensloop). Ook kunt u altijd en overal testen of alles goed is aangesloten.
Testen met de Earthing multimeter: u test eenvoudig of u geaard bent en of de geleiding goed is. De Earthing multimeter meet de afname van de wisselspanning zodra u geaard bent. U ontvangt 30% korting op de Earthing multimeter bij aanschaf van een aardingsonderlaken. 

Aansluiten op de aarde
Het aardingsonderlaken sluit je met behulp van de bijgeleverde 5 meter lange speciale aansluitkabel aan via een speciaal ontworpen aardingsstekker op de randaarde van een geaard stopcontact (dus niet op de stroom) of op een grondpin, die je buiten in de grond steekt. 

Heeft u nog geen grondpin of aardingsstekker, dan dient u die hierboven bij "Uw verdere aansluiting" te bestellen.
De aardingsstekker is een speciaal ontworpen kunststof stekker met twee metalen aardestripjes, die in een geaard stopcontact alleen contact maakt met de aarde en niet met de stroom. De aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een tweede aansluiting.

Als je de keus hebt tussen het gebruik van een grondpin en een aardingsstekker, dan adviseren wij voor het aardingsonderlaken het gebruik van een grondpin, met name voor mensen die (hoog)gevoelig zijn.

Wassen
Het laken kan in de wasmachine op 40-60 graden gewassen worden. Drogen het liefst aan de lijn, of op lage temperatuur (max. 65 graden) in de droger.
Voor uitgebreide wasvoorschriften klik op tabblad FAQ en kijk bij Producten.
Bij elk aardingsonderlaken zit een uitgebreid wasvoorschrift.

Review toevoegen
Wat vind je van
Aardingsonderlaken, hoeslaken 160 breed, met alleen aansluitsnoer
Jouw Score
5,0
Jouw naam Jouw review

Reviews

4,0
13 beoordelingen
8
0
1
1
2

Swarna

Geweldig product!

Ben super blij met mijn 50% zilverdraad aardingsonderlaken.


Sabrina

Ik merk toch dat ik beter slaap en vooral, dat ik meer opgewekt wakker word.


Stan

Diepere slaap, uitgeruster wakker worden. Het slaapt simpelweg beter. Gedurende de dag ben je fitter en helderder van geest.


Mary

De 1e nachten op het laken voelden mijn man en ik dat er heel veel in ons lichaam gebeurde, bepaalde trillingen die we nog niet eerder hadden gevoeld. Het leek ook wel of de stress veel meer naar boven kwam en dat we meer klachten hadden. Hierna hadden we een paar weken dat er niet veel leek te gebeuren. We werden wel veel uirgeruster wakker en sliepen dieper.
Nu na ongeveer 4 weken merk ik dat ik geen beenkrampen meer heb en we slapen allebei veel meer door.
We voelen ons energieker en we zijn er beide heel positief over. Zeker geen miskoop en het geld dik waard!!!!!


Monique

Na meerdere weken geen veranderingen. Mijn lief wordt nog steeds rond 05.00 uur wakker, ten overvloede, niet uitgerust. Hij wordt ook net zo vaak wakker gedurende de nacht als voorheen. Ik heb nog steeds krampen, slaap niet diep, wordt niet uitgerust wakker. Ben bijzonder teleurgesteld.


Denise

Ik kan nog geen verschil ontdekken.


Ella

Ik heb het aardingslaken gekocht omdat ik ontsteking en pijn heb in al mijn gewrichten. Ik merk zelf nog geen veranderingen, maar mijn vriend is in enkele weken van de stijfheid in zijn rug én zijn nekpijn af. Daar ben ik heel blij om.


Anja

Ik weet niet zeker of het van het aardingslaken komt maar heb sinds een paar weken veel dromen die alle kanten opgaan. Veel meer onverklaarbare spierpijn ook sinds enkele weken. Slaap iets beter. Word wel sinds een week iets uitgeruste wakker


Emmz

Geen verschil gevoeld met het slapen op een aardingslaken. Nog steedq word ik midden in de nacht wakker, nog steeds voel ik me onrustig. Nog steeds snurkt lijn parnter luid waardoor we besloten hebben om apart te slapen en niet meer heel de nacht elkaar wakker te houden. Ik wou graag, heel graag geloven dat het werkt, helaas bij ons dus niet.


Rudi

Bevalt beter dan verwacht! We slapen beiden dieper en beter, er is aanzienlijk minder gesnurk. De doorbloeding is zeker ook beter; vanaf nacht 1 kom ik niet meer wakker door slapende handen/armen. Ik had daar jaren last van. We voelen ons beiden beter na de nachtrust op het laken, alsof er méér losgelaten is, we voelen ons rustiger, opgeruimder, er is duidelijk méér opbouw ook van krachten. We zouden het laken al niet meer willen missen ook al slapen we er nog maar een 10-tal dagen op!


Ilse 24-12-2018

Het onderlaken bevalt goed. Ik had een slijmbeursontsteking en voelde het met de dag minder erg worden. Weet natuurlijk niet of dat echt door 't laken of gewoon kwam, maar ben er wel heel blij mee. Merkte ook gelijk dat het rondom die arm warmer werd en de huid tintelde, wat je volgens de beschrijving kon merken. We sliepen ook meteen beter. Dat was 2 nachten, daarna niet meer, maar het kon ook eerst erge worden, dus we hopen op meer herstel straks en wachten verder af.


G. Gerretsen

Alles naar wens verlopen. Beoordeling van gezondheidseffecten is moeilijk na te gaan. Niet direct spectaculair, maar mogelijk op lange termijn wel poditief effect. Wij wachten af ...


Ilonka

Het onderlaken is prima, ligt lekker en was makkelijk aan te sluiten. Het past goed om onze matrassen die ook heel dik zijn. Maar dit was geen enkel probleem.Het is mooi materiaal. Ik kan nog niet zeggen hoe het lichamelijk voelt, Dat heeft wat meer tijd nodig.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy
Accepteer geselecteerde cookies