NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking

Aardingsonderlaken, hoeslaken 180 breed, met alleen aansluitkabel

aardingsonderlaken-180cm-breed aardingsonderlaken op bed aardingsonderlaken-180cm-breed-label aansluitsnoer aardingsonderlaken earthing sheet vs silver undersheet
aardingsonderlaken-180cm-breed
aardingsonderlaken op bed
aardingsonderlaken-180cm-breed-label
aansluitsnoer aardingsonderlaken
earthing sheet vs silver undersheet

Aardingsonderlaken, hoeslaken 180 breed, met alleen aansluitkabel

Hoeslaken 180x210cm, met 50% zilverdraad met alleen aansluitkabel voor onder je eigen hoeslaken om te aarden terwijl je slaapt. Resultaat: beter slapen, meer uitgerust wakker worden, minder snurken. Lees meer

425,00
Prijs per stuk
Op voorraad Standaard levertijd: Verzending binnen 2 werkdagen
Voeg toe aan je verlanglijstje
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
  • Ondersteun je gezondheid!
  • Beste kwaliteit
  • Binnen 2 werkdagen verzonden
Productomschrijving

Earthing Nederland introduceerde in 2016 een geheel nieuw aardingslaken van ongeëvenaarde kwaliteit.
We produceren dit  onder eigen label. 

De voordelen van dit aardingsonderlaken zijn:
* bevat 50% zilverdraad van hoge kwaliteit
* sterkere antibacteriële werking
* kan onder je eigen favoriete hoeslaken gebruikt worden
* hierdoor veel minder kwetsbaar voor transpiratie en huidvetten
* hoeft minder vaak gewassen te worden, dus minder slijtage
* speciaal ontworpen met duurzame materialen voor een veel langere levensduur
* 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten èn op het goed functioneren van het aardingslaken


Het aardingsonderlaken/hoeslaken wordt met een speciale aansluitkabel verbonden met de aarde, om zo je lichaam te aarden tijdens je slaap. Dit is een ideale tijd om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen. Zo kun je op een natuurlijke manier klachten verminderen en het zelfhelend vermogen verbeteren.

Door te slapen op een aardingsonderlaken vermindert de stress in je lichaam, slaap je dieper, snurk je minder en word je beter uitgerust wakker. Hierdoor ga je je beter voelen en ga je er beter uitzien!

50% zilverdraad
Het geleidende deel van dit aardingsonderlaken is 180x210cm en is gemaakt van maar liefst 50% zilverdraad van hoge kwaliteit en 50% duurzaam Tencel. De hoeveelheid zilverdraad is 15 tot 30 maal zo hoog als in de traditionele aardingslakens (zie 3e foto met rechts het nieuwe onderlaken), waardoor het onder het eigen hoeslaken gelegd kan worden.
Zo kun je je eigen favoriete lakens blijven gebruiken! En dit verlengt ook de levensduur van het aardingsonderlaken. 
Als je op je eigen hoeslaken met daaronder het aardingsonderlaken ligt, ben je minstens zo goed geaard als wanneer je rechtstreeks op een traditioneel aardingslaken ligt (waarin 3-5% zilverdraad is verwerkt).

Zilverdraad bestaat uit een nylondraad bedekt met 99,99% puur zilver,  is van hoge kwaliteit en wordt in Frankrijk geproduceerd.
Tencel (of Lyocell) is een volledig natuurlijke grondstof, en wordt in Oostenrijk gemaakt uit eucalyptushout uit duurzaam beheerde bossen. Ook het productieproces is zeer milieuvriendelijk. Tencel is zo zacht als zijde, zo makkelijk te verzorgen als acryl, zo koel en plezierig als linnen, zo warm als wol, en veel beter vochtabsorberend dan katoen. 

Kijk op de pagina SLAPEN OP ZILVER voor de verschillen met de traditionele aardingslakens.

Het aardingshoeslaken heeft rondom een 40cm brede instopstrook van biologische katoen met elastiek. 

Het aardingsonderlaken leg je onder je eigen hoeslaken 
Hierdoor is het minder kwetsbaar voor transpiratievocht, huidvetten, oliën, crèmes etc. en hoeft het minder vaak gewassen te worden, één maal per 1 à 2 maanden. Dit alles komt de levensduur zeer ten goede. 
Voor een goede geleiding raden we aan een hoeslaken te gebruiken, dat is gemaakt van een natuurlijke vezel, zoals katoen, viscose of Tencel en met weinig of geen synthetische component, zoals polyester.

Uniek: Twee jaar garantie op slijtage- en productiefouten en op het goed functioneren van het aardingslaken
Wij geven op dit aardingsonderlaken 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten op voorwaarde dat de onderhoudsvoorschriften, die zijn ingesloten in de plastic hoes van het onderlaken, zijn opgevolgd. Deze unieke garantie dekt niet alleen alle fabricagefouten maar ook het goed functioneren, dus het effectief aarden, van je aardingsonderlaken! De garantie geldt niet voor verkleuring van de zilverdraden, dat is een natuurlijk proces. Zweet kan door het eigen hoeslaken heen ervoor zorgen dat het zilver bruin verkleurt, maar het heeft geen invloed op het goed functioneren van het laken.

Je aardingsonderlaken testen met een producttester voor de halve prijs of een multimeter met 30% korting 
De producttester is een gevoelig apparaat om te bepalen of er elektrische geleiding is tussen twee punten. Bij aanschaf van een aardingsonderlaken krijg je 50% korting op de producttester. 
Met de producttester test je:
1. Of je zelf geaard bent bij rechtstreeks contact met het aardingsproduct.
2. Of alles goed is aangesloten en je aardingsproduct goed geleidt,
3. Of een kabeltje goed geleidt,
4. Of je aardingsproduct geaard is (via grondpin of geaardstopcontact).
5. Of je stopcontact geaard is.

Testen met de Earthing multimeter meet de afname van de wisselspanning (in cijfers) zodra je geaard bent. Je ontvangt 30% korting op de Earthing multimeter bij aanschaf van een aardingsonderlaken.  
Met de Earthing multimeter test je in millivoltage: 
1. Of je zelf geaard bent bij (in)direct contact. Je kunt de afname van de wisselspanning dus ook meten met kleding aan of wanneer je test met je eigen hoeslaken over het aardingsproduct.
2. Of alles goed is aangesloten en je aardingsproduct goed geleidt,
3. Of een kabeltje goed geleidt,
4. Of je aardingsproduct geaard is (via grondpin of geaardstopcontact).
5. Of je stopcontact geaard is.
.
In het bestelproces kies je voor de optie voor (g)een tester. Bij de aanschaf van een aardingsonderlaken raden we aan om een tester aan te schaffen. Zo kan na elke wasbeurt gecontroleerd worden of het product weer goed is aangesloten en of na jaren gebruik het zilver nog steeds geleidt. 

Aansluiten op de aarde
Het aardingsonderlaken sluit je met behulp van de bijgeleverde 5 meter lange speciale aansluitkabel aan via een speciaal ontworpen aardingsstekker op de randaarde van een geaard stopcontact (dus niet op de stroom) of op een grondpin, die je buiten in de grond steekt. 

Heb je nog geen grondpin of aardingsstekker, dan bestel je dit bij "Uw verdere aansluiting" 
De aardingsstekker is een speciaal ontworpen kunststof stekker met twee metalen aardestripjes, die in een geaard stopcontact alleen contact maakt met de aarde en niet met de stroom. De aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een het aansluiten van 3 aardingsproducten. Met een splitter kan een oneindig aantal producten worden aangesloten op de aarde. 

Als je de keus hebt tussen het gebruik van een grondpin en een aardingsstekker, dan adviseren wij voor het aardingsonderlaken het gebruik van een grondpin, met name voor mensen die (hoog)gevoelig zijn.

Wassen
Het laken kan in de wasmachine op 40-60 graden gewassen worden. Drogen het liefst aan de lijn, of op lage temperatuur (max. 65 graden) in de droger.
Voor uitgebreide wasvoorschriften kijk bij 'veelgestelde vragen'.
Bij elk aardingsonderlaken zit een uitgebreid wasvoorschrift.

Review toevoegen
Wat vind je van
Aardingsonderlaken, hoeslaken 180 breed, met alleen aansluitkabel
Jouw Score
5,0
Jouw naam Jouw review

Reviews

5,0
33 beoordelingen
23
8
1
1
0

Rose

Heel erg blij met dit laken. Ik was al gewend aan een earthing elite slaap mat. Die werkt ook prima, maar dit hoeslaken ligt strakker en comfortabeler. Bamboe hoeslaken eroverheen en gecontroleerd met de multimeter. Ik lig rustiger in bed en draai veel minder. Ook sta ik ontspannen op zonder dat zware en vermoeide gevoel in mijn hoofd. Zelfs pijn in heup en voeten na een lange wandeling of na een werkdag in de tuin, verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik ga met plezier naar bed ! Ik kan het iedereen aanraden en ik vind het de prijs echt waard.


Ronny

We hebben de aardingsdeken nu ongeveer 2 weken in gebruik, en zijn echt zeer tevreden!
Het is echt een beleving als je er voor het eerst op gaat slapen!
Voor zowel mijn vrouw als ik, we ervaren een zeer sterke tinteling door ons gehele lichaam als we er op liggen!
Wellicht dat niet iedereen dat kan voelen?
Het resultaat is, dat we echt uitgerust zijn na de nachtrust!
Eerder sliep ik zeer vast, maar rustte nooit echt uit!
Nu kom ik makkelijker uit bed, en heb beduidend meer energie en fut overdag!
Ook mijn vrouw ervaart een goede rustige slaap, en slaapt nu lekker door zonder steeds wakker te worden!
Eerder had ze het vaak oncomfortabel warm in bed, maar ook dat is voor haar veranderd!
Oprecht een fantastisch product, we hadden het veel eerder moeten aanschaffen....
Echt een aanrader, we zijn er zeer blij mee!


Herman

Netjes bericht dat het hoeslaken weer leverbaar was. Besteld en aangesloten op de verwarming ( stopcontact boven was niet geaard ). Later nog een tester besteld en we zijn inderdaad geaard. Het bevalt goed. We slapen beter, wat langer en relaxter. M’n vrouw zegt dat ik minder snurk. Aanrader.


Karen

Mijn eerste review is niet gepubliceerd, dus ik probeer het nogmaals.

De service was heel snel. Helaas bleek ons hoeslaken niet geschikt (jersey), want met de producttester bleek dat we dan niet geaard waren. Zonder het hoeslaken wel.

Vervolgens heb ik een katoenen hoeslaken geprobeerd. Hier werkt het alleen als ik bewoog of als ik bijv. continu met mijn voeten bewoog op het laken. Ook niet handig dus.

Vervolgens heb ik 2 nieuwe percal hoeslakens besteld om te zien of dat wel werkt. Dat is nl. dunner geweven. En dat werkt wel!!! Erg blij mee want ik zou het zonde vinden om het aardingslaken zelf zo vaak te moeten wassen.

We zijn er dus erg blij mee. Ik raad iedereen aan tenminste de producttester bij te bestellen, want je wil toch wel zeker weten of het geleidt of niet?


D. Emmerik

Hele goede en supersnelle service. Mijn man en ik slapen nu bijna 3 weken op het aardingslaken maar merken beide nog geen concrete veranderingen. Ik had gehoopt al direct wat resultaten te ervaren maar wellicht heeft dit nog meer tijd nodig. Ik ben ervan overtuigd dat het hoe dan ook goed is voor de gezondheid.


Lea

Ik raad dit product zeker aan. Ja, het is niet goedkoop, maar het is het zeker waard. We hebben eerst een eenpersoonslaken gekocht om te proberen en hebben ervan geprofiteerd. Dus kochten we het grotere laken en hebben sindsdien de impact ervan genoten. Mijn man is gewend om veel slapeloze nachten te hebben en hij kijkt er nooit naar uit om naar bed te gaan. Maar nu slaapt hij veel dieper en als ik naar het toilet ga, wordt hij niet eens wakker (dit is echt een wonder want het heeft me zoveel opluchting gegeven). Mijn reumatoïde artritis heeft me veel pijn bezorgd en is nu onder controle (het is nog niet verdwenen maar is veel verminderd). Ik ben van plan om andere aardingsproducten te kopen zoals een aardingsmat!


Sylvia

Ik heb Fibromyalgie. Al een tijdje bemerkte ik dat aarden verschil maakt. Daarvoor ging is als Ieoor de tuin in en kwam na 20 minuutjes liggen op het gras als Tijgetje binnen. Maar ons klimaat maakt het niet altijd prettig en het Tijgetje-effect hield maar kort aan.
De eerste paar dagen op de aardingsdeken was mijn slaap vreemd een onrustig. Bij mijn man heeft dat langer geduurd, maar vanaf het eerste moment heb ik hem niet meer horen snurken en heeft hij geen last van slaapapneu gehad. Die eerste periode hadden we de indruk dat ons lichaam aan het ontgiften was. Nu slapen wij beiden veel beter en dieper. Een van de grote problemen voor fibromyalgie-patienten is dat ze nooit in de diep REM-slaap komen, waardoor de neerwaartse spiraal van klachten versterkt wordt.
Ik voel me inmiddels zoveel meer uitgerust, mijn lichaam is veel meer ontspannen en ik sta op zonder pijn! Ik heb in totaal minder slaap nodig (geen middagdutje meer) en ben de dag door vitaler. Bij een zo invaliderende aandoening als fibromyalgie maakt de aardingsdeken het verschil van de wereld en ik heb het gevoel dat het effect nog steeds vooruit gaat/verdiept. Gisteren was ik bij mijn therapeut en zonder dat zij op de hoogte was van mijn nieuwe deken kon ze aan mijn lichaam voelen dat het wonderbaarlijk beter gaat!


Paula schuijlenburg

Geweldig, dit laken is meer werkzaam dan de oudere versie die ik had.
De rusteloosheid en prikkelingen van mijn man aan zijn verlamde kant is 80 % verbeterd. We slapen veel beter.
Meer ontspannen in de dag.


Anne Marije

We slapen veel dieper. En het voelt alsof je in een tent slaapt. Alsof de zwaartekracht je meer in het matras legt.


Van Gesst

Prima laken. 50 meer draad geleid beter


Yas

Tja...ik slaap nu een maand op het aardingslaken. Ik heb het met de grondpin in de tuin geaard. Hoewel ik zeer subtiel gevoelig ben, kan ik nog niet duidelijk zeggen of ik een verbetering bemerk. Soms slaap ik goed, maar vaak ook helemaal niet (net als voorheen). Klachten door elektromagnetische straling heb ik nog steeds, die zijn niet minder na een nacht op het aardingslaken. In ieder geval: het voelt wel o.k. om erop te slapen, het voelt niet slecht ofzo. Ik ga het laken toch maar behouden, omdat ik zonder meer aanneem dat het beter is om geaard te slapen, zelfs al merk ik geen duidelijke voordelen. Maar misschien komt dat nog (na enkele maanden?) en heb ik meer tijd nodig. Ik geef 't zeker het voordeel van de twijfel. Fijn dat anderen er zoveel baat bij hebben, zou ik ook heel graag wensen!


Elian 10-2-2020

Super fijn, ik ervaar een koestering, een zachtheid en rust.
Heerlijk.


Peter

na een langere periode zeer slecht te hebben kunnen slapen, een aardings onderlaken gekocht. Vanaf de eerste nacht een verschil gemerkt dat ik beter uitgerust wakker werd. Het duurde een paar weken dat ook uiteindelijke de onrust verdween. Wil nu niet meer zonder slapen!


Robert

De beste aankoop die je ooit zult doen


Jan

Wat ik vooral voel is dat voordat ik het laken erop legde mijn benen avonds niet stil te krijgen waren en gelijk een constante stroom van electriciteit, met het laken kan ik dat soms nog intens voelen maar gaat de energie weg.Ik heb al momenten gehad dat ik beter sliep en dan zijn er weer momenten dat er gelijk zoveel gebeurd dat ik niet in slaap geraak.
Ik geef drie sterren omdat dat momenteel mijn bevindingen zijn na 2 a 3 weken


Sandra

Ik lijk meer te kunnen doen op een dag. Het effect is subtiel, maar groeiende


Andre

Langzamerhand bemerk ik positieve ervaringen op het slapen op een geaard laken. Ik slaap al iets beter en ik geloof dat dit nog meer gaat verbeteren.


Christi Plompen

Ik slaap lekker op ons geaarde laken. En heb minder slaap nodig en wordt fris wakker. En natuurlijk ben ik benieuwd wat ik op langere tijd ga merken😉😊


Eke van der Molen

Mijn partner was sceptisch maar werd na 1 nacht uitgerust wakker en kon makkelijker uit bed komen dan anders.
Ik zelf ben een erg slechte slaper door RLS en daardoor veel in de weer s nachts. Door CBD was dit nu al wat beter en we slapen hier nu 2 wk op. Ik ben erg veel s nachts wakker maar kan nu eerder weer mijn rust vinden. In het begin was het wat verergert, maar dus nu weer iets beter. Dit was voorheen ook wel eens zo maar moet dus even kijken wat de tijd met slapen op dit laken doet. Heb er wel vertrouwen in.


Reinier

Slaap nu 2 weken op dit laken, het voelt wel goed maar heb nog wat langer de tijd nodig om het beter te beoordelen mbt algeheel welzijn.
In ieder geval geen nadelen en via een digitale spanningsmeter is wel een heel duidelijk verschil te zien tussen wel-of niet aarden.


Kampman

Mijn vriend heeft deze besteld en ik was in het begin wat sceptisch. We slapen er nu zo'n twee maanden op en vanaf dag 1 slapen we als baby' s. Zo diep en rustig. ' S ochtends worden we uitgerust wakker en slapen iedere nacht goed door. Geen onrustige nachten meer gehad sinds deze er is. Aanrader!


Annemarie

Van dieper slapen en uitgeruster wakker worden is zeker al sprake na 3 nachten slapen op dit laken. Voel mezelf 'zachter'.
Ik vind het plezierig dat dit laken onder mijn hoeslaken ligt. Zodat ik het hoeslaken vaker kan wassen dan het zilverlaken.


Niek

Het laken is van een goede kwaliteit. Eerste 2 nachten wat onrustig geslapen. Daarna beter uitgerust en vroeger wakker.


Monique

Laken pas goed rondom matrassen van mijn 2-persoonsbed dat 2.20 m lang is. Ook dikker laken kan erover heen en het aardingslaken werkt nog steeds. Ik merk geen direct aanwijsbare veranderingen in mijn gezondheid, maar ben tussen de oren overtuigd dat aarding goed is voor de gezondheid. Ik wil eigenlijk niet zonder.


René

Na het plaatsen van de hoeslaken in ons bed had ik na 2 dagen veel meer energie s'morgens geen onrustige benen meer en ook geen kramp. Heerlijk.


Alexander

Had wat moeite met slapen sinds de eerste avond na gebruik geen last meer van. Merk ook dat ik vroeger wakker word, meer in een natuurlijk ritme.


nathalie

snelle levering. Mooi en solide product. Het doorslapen lijkt beter te gaan. Wordt nog wel eens wakker maar val gelijk weer in slaap.


Wendy

Snelle levering, fijn product. Voel direct als ik ga liggen dat er energie stroomt. Heel benieuwd wat het de komende maanden voor mijn gezondheid gaat betekenen!


Marcel

Mooi product ,goede kwaliteit! Aangesloten en gecontroleerd met mee bestelde tester. Het is nog te vroeg om te zeggen wat het effect is. Maar op het moment dat ik ga liggen voel ik het flink stromen in mijn lijf.


C.N. Bijl

Goed product, keurig geleverd.


Arnold

Kwaliteit lijkt bijzonder goed.
Erg fijn is ook de grote witte hoeslakenband van 40 cm. Past goed om ons dikke matras heen.
Of aarding wat bij ons uithaalt weet ik denk ik pas over een paar weken.


Susanne Danielson

Na één nacht slapen voelde mijn man al een groot verschil bij het opstaan 's morgens. Veel minder stijf en hij zei heel rustig geslapen te hebben. Ik heb gemerkt dat hij nu na 4 nachten niet meer snurk of ik hoor het in ieder geval niet. Zelf was ik wat grieperig en heb een dag in bed doorgebracht op het aardingslaken. Alle griepklachten waren de dag erna verdwenen. Voel me ook energieker en uitgeruster in de ochtend. Aanrader dus!


Jan

hallo,
na bijna 2 maanden op een aardingsonderlaken geslapen te hebben, waar ik absolute geen spijt van kopen heb. de 1e nacht niets verteld aan mijn vrouw om zo na te gaan of er veranderingen zouden gaan plaats vinden. hier viel mij meteen op dat het snurken van mijn vrouw zo goed als verdwenen was. de volgende nachten bleef het gesnurk ook weg.
top product!

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy
Accepteer geselecteerde cookies