Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Earthing kan een geschenk zijn voor kinderen met AD(H)D!

Vaak zie je, dat de concentratie stoornis bij kinderen mede komt door druk en stress vanuit de maatschappij. Ze moeten presteren.
De focus om met dat bezig te zijn wat voor de kinderen belangrijk is, wordt steeds moeilijker omdat ze ook voelen dat ze een stempel krijgen vanuit de maatschappij.
Ze kunnen zich ook moeilijker concentreren omdat ze voelen dat ze niet goed zijn zoals ze zijn. En daar ligt een belangrijk aspect: acceptatie zoals het is. Dan komt er rust voor het kind.

Het gebruik van de aardingsmat overdag bij de computer verlaagt de stress op het lichaam. En door een aardingslaken of aardingsmat met hoes in de nacht te gebruiken krijgen kinderen de mogelijkheid zich 's nachts te ontladen van stress en vermoeidheid, zodat ze overdag uitgeruster zijn en zich daardoor beter kunnen concentreren. In de praktijk blijken kinderen hier heel veel baat bij hebben.
 
Het gebruik van aardingsproducten zal bij het ene kind meer baat hebben dan bij het andere kind, maar het geeft zeker een boost aan het kind en het zal zich daardoor zeer zeker prettiger en rustiger voelen. Het kind zal meer in zijn kracht komen en daardoor meer zelfvertrouwen hebben.

Het mooie van de aardingsproducten is, dat het gebruik ervan elke andere therapie zal ondersteunen!

Uiteraard zijn er ook andere aandachtspunten die kunnen helpen:
Voldoende beweging, niet te veel achter de computer (met name niet voor het slapen gaan!) en de mobiele telefoon en de Wifi 's nachts uit. Ook aanpassing van eten en drinken kan behulpzaam zijn.

Wetenschapper Lidy Pelsser heeft een groot onderzoek gedaan naar de relatie tussen voeding en ADHD dat is gepubliceerd in het gezaghebbende medische tijdschrift The Lancet. Nog nooit was er zo uitgebreid onderzoek gedaan naar de behandeling van ADHD. En nog nooit was de relatie tussen voeding en ADHD zo duidelijk aangetoond. Lees meer…..

 
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014, 2015 en 2016 zijn weer duizenden bomen

geplant via trees for all


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy