Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Begin Op dit moment is het verandering wat de klok slaat bij Earthing. Privé en zakelijk wordt er verhuisd en niets is nog hetzelfde om ons heen. We doen ons werk nog vanuit Hemrik maar ondertussen wordt het hier steeds kaler en begint het kantoor in Eefde vorm te krijgen.

Het schijnt dat een verhuizing één van de meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven is. Dat geloof ik meteen. Ik ben zelf vaak verhuisd en het is om eerlijk te zijn inderdaad niet mijn hobby. Een thuis hebben, een veilige plek waar je je prettig voelt, is één van de basisbehoeften. Hoe je dat invult is heel persoonlijk. Sommige mensen voelen zich overal thuis, ze nemen hun eigen kussen mee om op te slapen, en klaar is Kees. Anderen hebben het nodig om één plek helemaal naar hun smaak en behoefte in te richten. Je weet zelf het beste wat ervoor zorgt dat je je wilt verbinden met een plek. Wat heb jij nodig om te kunnen creëren en iets terug te geven aan de aarde? Wat maakt de grond waarop je leeft tot een vruchtbare bodem voor jou?
 
Voeten in de aarde
Het kantoor voor de webwinkel van Earthing gaat naar Eefde verhuizen. Dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Wat neem je mee? Wat heeft op de nieuwe plek geen nut meer? Vooral als je ook privé gaat verhuizen, wat een aantal van ons gaan doen, is het een hele klus. Als je lange tijd op een plek hebt gewoond waar je veel hebt meegemaakt, kan een verhuizing erg ingrijpend zijn. Je kinderen zijn er opgegroeid, je hebt de natuur ieder jaar zien transformeren en geprobeerd je steentje bij te dragen aan groei en ontwikkeling van de plek. Allereerst gaat het dus om afscheid nemen, afsluiten wat is geweest. Om van daaruit weer opgewekt en vol nieuwe energie op een andere plek te beginnen. Zoals Meister Eckhart, een laat middeleeuws theoloog en filosoof zei: ‘And suddenly you know...It’s time to start something new and trust the magic of beginnings’.

Als je het oude achter je hebt gelaten en vertrouwt op de magie die het nieuwe in zich draagt, begin je met aarden op de nieuwe plek. Daarin zijn we bij Earthing bijna experts te noemen, dus dat gaat lukken. Het kantoor in Eefde wordt een mooie plek, met nieuwe collega’s.

2016 betekent dus voor het bedrijf en voor de mensen die erbij betrokken zijn een nieuw begin. Een natuurlijk proces van verandering. Als het ritme van de aarde, de seizoenen. Je hebt een tijd aan iets gewerkt en je bijdrage geleverd, je hebt samen alle seizoenen meegemaakt. En dan komt het in handen van een nieuw team van mensen, die gezamenlijk weer met een frisse blik naar de dingen kunnen kijken.  Die van dat stukje aarde weer iets eigens maken en die verder gaan met de missie, namelijk: ‘Heel Nederland aarden’!
 
Tip: Op 16 december organiseert het Wereld Natuur Fonds ‘Zet de aarde op 1’, in het kader van De Campagne voor de Aarde. Je kunt het hier volgen www.wnf.nl/aarde-op-1
 
  Earthing Nederland     08-12-2015 17:19     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 helena -  26-01-2018

Ja, ik heb zeer veel gelezen over aardingslaken en zou dit ook best willen, maar een rugoperatie met arthrodse doet mij twijfelen of ik dit ook kan ge bruiken?zou iemand mij daarover kunnen inlichten ? Hartelijke dank

 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
  
 
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
 
 
 
0V5dQZbEWU218GpAt7U3982593LF727W.jpg

Earthing Nederland laat sinds 2012 bij
iedere bestelling een boom planten via 
Trees for All 


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy