NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home Biologische ®evolutie!

Biologische ®evolutie!

Biologische ®evolutie! Overal om ons heen zijn elektrische velden: natuurlijke elektrische velden en elektrische velden die door de mens zijn gemaakt. En wij mensen hebben zelf een elektrisch veld!

Elektriciteit is een onzichtbaar fenomeen met vergaande gevolgen.
Met elektriciteit controleren we onze gezondheid, maken we het ons comfortabel en communiceren we op vele verschillende manieren.

De aarde is van zichzelf elektrisch met subtiel pulserende frequenties. Ze wordt voortdurend opgeladen door de straling van de zon, bliksem en de warmte van haar binnenste vloeibare kern. De ritmische pulsaties van de energie die door de aardkorst stroomt communiceren met het leven op aarde. Voor alles wat leeft, op het land, in de lucht of de zee geldt, dat ze leven bij de gratie van deze natuurlijke energie

Dit elektrische veld van de aarde communiceert ook met jou. Overdag is het veld sterker dan ’s nachts. Hiermee herkent je lichaam de dag en nacht ritmes en worden inwendige lichaamsprocessen geregeld. Zoals het slaap-waakritme, de hormoonproductie en het houdt de gezondheid op peil. Tenminste, als je vaak genoeg fysiek contact maakt met de aarde.

Al je lichaamsprocessen hebben een elektrische werking, zodat alle cellen in je lichaam kunnen communiceren met elkaar: specifieke voedingsstoffen worden aangevoerd naar de cellen om ze voor je te laten werken. En afvalstoffen kunnen afgevoerd worden, om te voorkomen dat je bijvoorbeeld ontstekingsproblemen ontwikkelt.

De door de mens gemaakte elektromagnetische velden (EMF) zijn de elektrische bedradingen waar je je apparaten, zoals je broodbakmachine of PC op aansluit.

En de radiofrequente straling van de wifi, 2, 3, 4 en 5G (en vanaf 2030 is 6G de planning) waarmee je door de lucht communiceert. Van elektromagnetische energie vanaf ± 20.000 trillingen per seconde (Hz) komen elektromagnetische velden los van de geleider (antenne) en breiden zich in de ruimte uit als radiogolven, in hogere bereiken als lichtgolven, en nog hoger als uv- en andere vormen van straling.

Deze pulserende energie is ervoor gemaakt om je (communicatie)apparatuur optimaal te laten functioneren.

Helaas wordt het steeds duidelijker dat de door de mens gemaakte elektromagnetische velden niet afgestemd zijn om ons als mens beter te laten functioneren. Tenzij de gezondheid niet meetelt in het functioneren. En dit laatste lijkt het geval te zijn, aangezien we op onnatuurlijke manier onze gezondheid moeten bewijzen.

Inmiddels is bekend dat steeds meer mensen last hebben van de mensgemaakte elektromagnetische velden en ze ontwikkelen vage tot ernstige klachten. Juist omdat deze niet afgestemd zijn op de natuurlijke velden.
* een gevoel van onrust, gejaagdheid
* een tintelend gevoel in onbedekte delen van het lichaam (hoofd, handen, armen)
* symptomen van een opkomende verkoudheid (niezen, opgezette slijmvliezen van neus/keelholte, keelpijn, oorpijn, allergie.
* slaapproblemen en moeilijkheden met concentreren

Later kunnen de klachten ernstiger worden:
neurologische klachten MS en Alzheimer, hoofdpijn, maagpijn, duizeligheid, oververmoeidheid, vreemde pijnklachten, hyperventilatie, hartritmestoornissen
Al deze klachten zijn terug te voeren op een steeds verdere verzwakking van het afweersysteem (hormonen!) van het lichaam. Hierdoor kunnen op den duur chronische ziekten ontstaan, maar men wordt ook vatbaarder voor besmettelijke virusziekten.

Ook als je denkt dat je geen klachten hebt, werken EMF door in je lichaam!

Aarden heeft een beschermende werking tegen elektromagnetische velden waardoor de klachten beduidend verminderen of zelfs verdwijnen.

Je zou kunnen zeggen dat het werkt als een paraplu:
Als je buiten staat op je blote voeten ben je geaard.
In de tekening rechts zie je ook dat het geladen gebied als je geaard bent omhoog wordt geduwd, van je hoofd af. Bij ieder mens of dier die in direct contact met de aarde staat treedt dit beschermende effect op. Je staat als het ware onder de beschermende paraplu van het natuurlijke elektrische veld van de aarde.
De elektromagnetische velden van elektrische bedrading en apparatuur hebben tot 95% minder vat op je.

Bij poppetje A links, heeft het beschermende veld van de aarde geen invloed. A is niet geaard en staat continue onder spanning van alle natuurlijke en mensgemaakte EMF en radiofrequente straling.

Bescherm jezelf, zeker ’s nachts met aarden. Door te slapen op een aardingsonderlaken ben je geaard en door een aardingsdekbedovertrek daar aan toe te voegen blokkeer je ook nog 99% 4G straling.
Het is de bedoeling om het aardingsdekbedovertrek in combinatie met een aardingsonderlaken te gebruiken omdat je niet geaard bent als je alleen maar onder een aardingsdekbedovertrek ligt. De lichaamsdruk op het aardingsonderlaken zorgt voor het aarden.
Het geaarde dekbedovertrek zorgt voor een beschermende cocon.

Leef je eigen frequentie. Leef geaard! 🙏🏼👣
Onderzoek: Hoogfrequente straling, bepaald geen helende energie

Meer lezen? https://www.earthingnederland.nl/em
https://www.earthingnederland.nl/aardings-dekbedovertrek-

 
    01-08-2021 14:53     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Terug