Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
 ELEKTROMAGNETISCHE STRALING BIJ COMPUTERGEBRUIK

In huis en op kantoor werken we continu in een elektromagnetisch veld.
Door deze straling worden we statisch opgeladen, vermoeid en krijgen vele mensen last van hoofdpijn, concentratieproblemen enz.
Door een op de Aarde aangesloten universele Aardingsmat onder je toetsenbord en muis te leggen en met je polsen of onderarmen contact met deze mat te maken, word je direct statisch ontladen en beschermt deze verbondenheid met de Aarde je tegen de elektromagnetische straling.
Overigens kun je de universele Aardingsmat ook op de grond leggen en zo met blote voeten contact maken met de Aarde terwijl je werkt.

In het televisie-interview van Tanja Jess met Jan van Stiphout laat Jan zien hoe de wisselspanning op het lichaam van Tanja met meer dan 95% wordt verminderd zodra zij de Aardingsmat aanraakt. Deze wisselspanning ontstaat door de elektromagnetissche straling van de elektrische leidingen en apparaten om ons heen citeitsnet en heeft een frequentie van 50 Hertz. Dat is voor ons lichaam een onnatuurlijke spanning en veroorzaakt stress in het lichaam. Door deze spanning tot bijna 0 te reduceren, heeft ons lichaam het veel gemakkelijker en worden we veel minder moe bij het werken aan de computer.

Mensen die geaard aan de computer werken, melden dat zij minder last hebben van hoofdpijn en concentratieproblemen, minder vermoeid worden en beter kunnen werken. Ook enkele schrijvers en schrijfsters, die voorheen altijd maar enkele uren konden schrijven, melden dat zij nu veel langer hun werk achter de computer kunnen doen.

Uit onderzoek is gebleken, dat de rechter hersenhelft wordt geactiveerd tijdens aarden en tegelijkertijd de linkerhersenhelft rustiger wordt. Dit betekent dat aarden de creativiteit bevordert.

Er zijn al kantoren die al hun medewerkers geaard laten werken met alle voordelen van dien!

Zie voor de effecten van elektromagnetische straling op ons lichaam en hoe aarden ons daarbij kan helpen bij http://www.earthingnederland.nl/emf 
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
  
 
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
 
 
 
0V5dQZbEWU218GpAt7U3982593LF727W.jpg

Earthing Nederland laat sinds 2012 bij
iedere bestelling een boom planten via 
Trees for All 


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy