Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Aarden verlaagt het stress niveau in het lichaam. Dit is onmiddellijk te zien bij metingen van de geleiding van de huid. Omdat het stress niveau naar beneden gaat, gaat er meer energie naar de organen en het metabolisme. Het energieniveau zal daardoor omhoog gaan en het immuunsysteem zal beter functioneren.
Soms voelen mensen zich al na een half uur Aarden stukken beter. Na zo'n eerste ervaring willen ze dan ook geaard gaan slapen. Zij ervaren dan dat ze beter gaan slapen, minder liggen piekeren, beter uitgerust opstaan en meer zin hebben om allerlei dingen op te pakken.

Wij ontvangen reacties van mensen, die aangeven, dat ze deze winter de hele winter geaard hebben geslapen en voor het eerst sinds jaren geen last hebben gehad van een winterdepressie.

Ook vertelde iemand, dat haar man na een paar maanden geaard te hebben geslapen, voor het eerst sinds jaren weer vroeg opstaat en mee helpt in het huishouden. Hij is veel minder depressief. Hij zit niet meer de hele dag op de bank en onderneemt weer van alles.

In Amerika zijn er vele reacties van mensen die zeggen, dat ze na een tijd geaard te hebben geslapen weer zin hebben in het leven. "Aarden heeft mijn leven veranderd", wordt nogal eens gehoord.
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014, 2015 en 2016 zijn weer duizenden bomen

geplant via trees for all


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy